esimin ailesi kv ben herkes isin icinde.

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Yine ben geldim kizlar. Bu seferki sorunum esimin annesi beni butun akrabara kotuluyor. Gecen gun esimin kuzenine gecmis olsuna gittik onceden ben esimin akrabalariyla cok iyi anlasirsim onlarda beni sevdiklerini belli ederlerdi. Oturur oturmaz ee kamelya nasilsin diye sordu kuzeni bende agiz aliskanligi bildigin gibi abi ugrasip duruyorum cocukla dedm ne biliyoruzki dedi cok bozuldum lafin gelisi oyle denmezmi neyse biraz zaman gecti kamelya sen okulu bitirdin degilmi diye sordu ( bn unvyi biraktim simdi açıköğretim den baska bir bolume devam ediyorum) yok abi biraktim dedim yok niye biraktin eve 2 milyar getirseydn kotumu olurdu dedi yine ses etmedm bu sefer esimin teyzesi kvler duvar sildi haberin varmiydi dedi kv arayip gelmedi demis demekki. Bndr vardi dedim baska bisey demedm. Ben kvlere cikarim biri arar hemen yeni geldi 5 dkka olmadi falan diye gelmiyor imaji verir.temizlik yapiyorum kamelyada simdi girdi der yani yardma gelmiyor imaji veriyor. Ben yardim edeyim desem yok cocukla yapamazsn diyor ama millete oyle anlatmiyor.
Dunde bir olay oldu esimle tartistilar annesi benm basimin etini yedi yok brn soyle iyiyim boyle yapiyorum karismam evinize barkinizazaten 1 haftadir gelmiyorum kizimi torunumuda koymuyorm sonra laf edersinz falan gibi seyler soyledi.ama coktandir gelmiyormus gibi bagirerek soyluyor. Ogluna yapamadigi taviri bana yapiyor oglunun arkasindan. Hergun geliyorlardi onceki konularimdan bilirsinz. Ama bir hafta gelmedi diye oyle uste ciktiki hic bisey diyedm brn ona hic gitmiyorum kizlar rahatsiz oluyor o gelmek istiyor surekli. Ben aylarca gitmesem lafini etmez ama kizi kendi bir hafta gelmese bak biz gelmiyoruz rahat edin triplerine giriyor. Sizce nasil konusup bir hafta gelmedi diye bu kadar trip atmamasi gerektigini nasil anlatmaliyim esimin akrabalarina sorunun bnden kaynakli olmadigini anlatmali miyim kiziyla ayni evde oturdugu halde akrabari surekli bnden is bekliyorlar bunu kv aşiliyor . Kendi gelinleri ayda bir anca giderler. Ama onlar gelinlerini cekistirmedigi icin kimse bisey demez onlarin gelinlerine. Ben ne yapmaliyim bu ailede evliligimi surdurebilecegimi sanmıyorum.

Kusura bakmayin hizli yazdim umarin anlasilir olmustur.

Son düzenleme:
Ne bileyim cok komik geldi bana bu kadar da ucuzluj olmaz siz de akrabalara anlatin olanlari biraz abartin ben zaten bu gelinlerden is beklenmesine karsiyim gonullu olur bu isler bi de 2000 lura getirsen lafi cok gicik sessiz kalmayin sessiz oldukca insanlar azitiyor

Evet bende cok bozuldum. Ya ne yapacagimi sasidim artik. Icimde o kadar cok sey biriktiki. Ben cok iyiyim ben size hic bise yapmiyorum dedikce saymak istiyorum bizim evdn cikmak istemiyor kadin. Sizce acik acik konusmali miyim

Kimseye is yapmak zorunda degilsin cunku yaranamazsin hep daha fazla beklerler.hasta olur o baska laf sokan akrabalara da gitmezsin olur biter.

Evet bende cok bozuldum. Ya ne yapacagimi sasidim artik. Icimde o kadar cok sey biriktiki. Ben cok iyiyim ben size hic bise yapmiyorum dedikce saymak istiyorum bizim evdn cikmak istemiyor kadin. Sizce acik acik konusmali miyim

Hani sizin tarzinizi bilmem ama ben net birisiyimdir( genelde) diyelim.esimin ailesine de soylemisligim coktur bu durumda olsam coktan soylerim haksizliga gelemem cunku

Kimseye is yapmak zorunda degilsin cunku yaranamazsin hep daha fazla beklerler.hasta olur o baska laf sokan akrabalara da gitmezsin olur biter.

Gerckten ne yapsam yaranamadm esim bile der cogunun gelinlerindenniyisin diye ama onlar gelinlerini hic atmaz. Bizimkide beni sevdiklerini biliyordu ondan yapiyor

eşımın akrabalarının hıçbırıyle samımı olmadım. bıde gıdıp işmı yapacagım ha...ne gerek var cnm.sen ne dersen ne kaynananın senı anlattıgı gbı tanıyacaklar.mısal benımkıde kotuluyoldur emınım arkamdan yuzume söylemesede.ama umrum degıl.ben hıçbıryle dogru durust göruşmuyorum.samımıyet gereklı degıl

Hani sizin tarzinizi bilmem ama ben net birisiyimdir( genelde) diyelim.esimin ailesine de soylemisligim coktur bu durumda olsam coktan soylerim haksizliga gelemem cunku

Aslinda soyleyemememin sebebi kv ufacik birsey soyle kiyameti koparir buyutur bagirir aglar herkesye benm ustume gelir.

Neden bu insanlara cevaplarını vermiyorsun ki ?
Mesela ne biliyoruz ki diyene,haklısın epeydir görüşmüyoruz,birbirimizden haberimiz yok, sahi sen neler yapıyorsun diyebilirdin.
2 milyar getirsen fena mı diyene ooo senin hanım 2 milyar maaş alıyor galiba iyisiniz veya çok şükür kazancımız yetiyor,ben kendimi geliştirmek için eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum gibi...
Yardım konusunda sen kayınvalidenden baskın çıkıp ah annem hiç el sürdürmüyor diyebilirsin.

Haklisin cwp werebilirdim ama sok oldum beklemiyordum boyle davranmalarini.

Onlara en gusel cvp suratlarina bon bon bakip gulumsemek olur harika bir etki yaratiyor konusmak gereksiz diye dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimse kimseye iş yapmak zoruna değil ben kv hiç temizliğe gitmedim hastalık düğün cenaze farklı bir durum ama sağlıklı ise neden gideyim ki zaten benim yaptıgımıda beğenmez laf söler bende sinir olurum.gelin aldık hizmetçimiz oldu zihniyetindeki insanlardan nefret ediyorum..

maddi durumunuz mı sıkıntılı eşiniz çalışmanızımı istiyor neden senin çalışıp çalışmam akraba sorunu olmuş ki millete ne pek anlam veremedim saçma sapan işler ama sizde bunlara pabuç bırakmayın canım sizden hizmet bekleyene ben anca kendi işime yetişiyorum diyin

Ben bastan mesafe koymadigim icin boyle oldu belkide ben onlari kendi ailem gibi gormek istedm yine ben kötü oldum

Yoo aksine esim calismami istemez nerden ciktu anlamadm

Ayyyy valla 12 senelik evliyim ama eşimin 1.derece ailesi (anne,kardeş,abi) dışında hiçkimseyi umursamadım.Dıdının dıdısı yani eşimin teyzesine,kuzenine ne benden? Öyle birşeye kalkışmadılar kalkışsalardıda benden önce eşim verirdi ağızlarının payını.Boşver kendi işine gücüne bak.Teyze,kuzen kim ki yaaa.Koskoca adam dedikoduya mı ortak oluyo.Yok okulu bırakmışta,yok bilmemne hey Allahım.Senin eve getireceğin parayada kuzen karışmasın yani.Dış kapının mandalı.

Ah bebegiim aldik mi ogullarini aldik onlar artik bizim haydeeen yavrum baska bahara kabullensinler artik kus uctu yuvadan ahahahahah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani aynı tas aynı hamam kamelya.
Bence sen hiç bize akıl danışma. Derdini anlati dinleriz, karşılıklı dertleşiriz falan ama fikir isteme çünkü uygulamıyorsun.
Senin yapın bu, sessizsin. Biri bişey söylediğinde gıkını çıkaramıyorsun, sonradan dertleniyorsun.

Bende cumartesi günü kayınvalideme kardeşlerinden dolayı patladım. Patladım derken, tartışmadıkta kardeşlerinin tavrından duyduğum rahatsızlığı sert bi dille belirttim.

2 ablası var kv nin. İkisininde bikaç yanlışını gördüm. Yüzlerine karşı bişey demedim ama tavırlarından rahatsız olduğum için mesafemi koydum mecbur kalmadıkça görüşmüyorum.
Ablasının biri eşim beni işe getriyor diye laf etmişti. ''Herkesin karısı çalışıyor, kimseyi kocası işe götürmüyor'' diye. Orda cevabını vermiştim ona ''ben istemiyorum götürmesini eşim göndermiyor diye'' tabi bu olay olalı 2-3 ay oldu.
Haftasonuda konusu açılınca kv ye dedim; ablalrına kızgınım dedim ne diye ısrar etti.
''Onlar kim oluyolar ki benim haneme karışıyolar'' dedim. ''Eşimin teyzeleri olabilirler ama benim için dış kapının dış mandalı ikiside'' dedim.
Bana sen kaynanalık yapmıyosun, onlar hiç yapamazlar dedim. O böyle devam ederse, kendi gelin alınca görücez bakalım bana böyle karışıyosa kendi gelinine ne yapmaz dedim. Bunu diğer ablası için söyledim.
Bu yüzden mecbur kalmadıkça onlarla bir araya gelmemeye özen gösteriyorum dedim.

İnanırmısın kayınvalidem ağzını bile açmadı. Ne onları savundu nede bana haklısın dedi. 2-3 dakikalık bi sessizlikten sonra konu değişti. Ama çok fena hırs yaptım ben, sıra şahıslarında. Şahıslarınada çemkiricem fırsatı doğduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…