Ne bileyim cok komik geldi bana bu kadar da ucuzluj olmaz siz de akrabalara anlatin olanlari biraz abartin ben zaten bu gelinlerden is beklenmesine karsiyim gonullu olur bu isler bi de 2000 lura getirsen lafi cok gicik sessiz kalmayin sessiz oldukca insanlar azitiyor
Evet bende cok bozuldum. Ya ne yapacagimi sasidim artik. Icimde o kadar cok sey biriktiki. Ben cok iyiyim ben size hic bise yapmiyorum dedikce saymak istiyorum bizim evdn cikmak istemiyor kadin. Sizce acik acik konusmali miyim
Kimseye is yapmak zorunda degilsin cunku yaranamazsin hep daha fazla beklerler.hasta olur o baska laf sokan akrabalara da gitmezsin olur biter.
Hani sizin tarzinizi bilmem ama ben net birisiyimdir( genelde) diyelim.esimin ailesine de soylemisligim coktur bu durumda olsam coktan soylerim haksizliga gelemem cunku
Neden bu insanlara cevaplarını vermiyorsun ki ?
Mesela ne biliyoruz ki diyene,haklısın epeydir görüşmüyoruz,birbirimizden haberimiz yok, sahi sen neler yapıyorsun diyebilirdin.
2 milyar getirsen fena mı diyene ooo senin hanım 2 milyar maaş alıyor galiba iyisiniz veya çok şükür kazancımız yetiyor,ben kendimi geliştirmek için eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum gibi...
Yardım konusunda sen kayınvalidenden baskın çıkıp ah annem hiç el sürdürmüyor diyebilirsin.
eşımın akrabalarının hıçbırıyle samımı olmadım. bıde gıdıp işmı yapacagım ha...ne gerek var cnm.sen ne dersen ne kaynananın senı anlattıgı gbı tanıyacaklar.mısal benımkıde kotuluyoldur emınım arkamdan yuzume söylemesede.ama umrum degıl.ben hıçbıryle dogru durust göruşmuyorum.samımıyet gereklı degıl
Onlara en gusel cvp suratlarina bon bon bakip gulumsemek olur harika bir etki yaratiyorkonusmak gereksiz diye dusunuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kimse kimseye iş yapmak zoruna değil ben kv hiç temizliğe gitmedim hastalık düğün cenaze farklı bir durum ama sağlıklı ise neden gideyim ki zaten benim yaptıgımıda beğenmez laf söler bende sinir olurum.gelin aldık hizmetçimiz oldu zihniyetindeki insanlardan nefret ediyorum..
maddi durumunuz mı sıkıntılı eşiniz çalışmanızımı istiyor neden senin çalışıp çalışmam akraba sorunu olmuş ki millete ne pek anlam veremedim saçma sapan işler ama sizde bunlara pabuç bırakmayın canım sizden hizmet bekleyene ben anca kendi işime yetişiyorum diyin
Yoo aksine esim calismami istemez nerden ciktu anlamadm
belli kv bu durumdan şikayetçi oğlumun parasını yiyor diyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?