- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Eşim yaptıklarından dolayı pişman yada depresif değil. Soğudu, uzaklaştı.Kesinlikle anliyorum seni. Malasef coğu kadin kiskanclik saniyor. Ama kiskanclikla uzakdan yakindan alakasi yok.
Insan sadece eşine ve cocuklara üzülüyor. Bir insanin ailesinden değer görmemesi derin yaralara sebep oluyor ve hayatinin her köşesine yansiyor. Aradaki yapilan ayrimi (göze soka soka) insan kaldiramiyor.
Ben eşimi asla doldurmadim. Seninde doldurduğunu sanmiyorum. Benim eşim Iş yerindeki sorunlar sebebi terapiye başladi ve terapi sürecinde annesinle olan bağini kesmeye karar verdi. Sebeblerini sormadim. KVye sorsan sorumlusu benim ama neyse :)
Aslinda senlik bir durum yok. Yapan kendi cocuğuna yapiyor ama ister istemez insanin hanesine yansiyor. Insanin eşi evde depresif kedi gibi dolaşirken - amaaaaan ben evimde huzurluyum Modusu olmuyor. Ister istemez evde gerilim oluyor. Bunlarida malasef yaşamayan anlamiyor ve kiskanclik saniyor.
Doldurmadım onu ama ailesini ilk tanıdığımda eşime zerre değer vermediklerini anladım.
Bir insan çocuğunu gerçekten sevse gelinine kötü davranmaz davranamaz çünkü oğlunu kaybedeceğini tahmin eder.
Şekil A kaynım.
Eltim olağanüstü güzel, hizmetkar, zengin falan değil kayınvalidemin yıllarca söylendiği evde kalmış kız kurusu tabirine birebir uyuyor ama ona hiç bişey demiyor neden çünkü oğlunu seviyor.
Bir arkadaş yazmıştı eşiniz sizin kadar takmıyordur diye gerçekten doğru ben evlatlık görevimi yaptım kendileri bilir dedi kapattı konuyu.