eşimin ailesi ile yaşadıklarımı unutamıyorum bana akıl verin lütfen

İkizlerim yoğun bakımda kaldı. Biri 9 biri kırk gün. Sonrasında yaşadıklarım daha da korkunçtu. Ben kendi babamla ilişkimden yola çıkarak söyledim. Onu severim oda beni. Kötü niyeti yoktu çünkü ilk kez insan içinde ağlamış babam. Onun içinde zordu bizim yaşadıklarımız. Ben kırıldım ama takılmadim çünkü benim babam. Ama kv olsa daha kırıcı olabilirdi.

Bence biz kadinlarin tecrubesiz donemlerimizde yaptigimiz en buyuk hata savunmasiz bir cocuk gibi esiminizden bizi korumasini,annesine babasina karsi bizi savunmasini istiyor olusumuz. Bircogumuz gectik bu yollardan. Suan yasadiginiz öfke, kırgınlık, kızgınlık gerek esinize gerek ailesine olsun inanin bir sure sonra soguyacak.

Ne zaman gercekten butun olgunlugunuz ve net durusunuzla kendi sorununuzu kendiniz cozersiniz iste o zaman anlayacaksiniz ki esiniz de dahil hic kimsenin sizin arkanizda durmasina ihtiyaciniz yok.

Net olun, surekli soylenmeyin, fakat sinirlarinizi korumaya devam edin. Ofkeniz bir sure sonra kararli tutumunuzla dinecek. Fakat aman ayip olmasin adi altinda kendinizden taviz vermeye devam ederseniz istemediginiz halde aramak görüntülü gorusmek gibi, o zaman ofkeniz hic dinmez hala fedakarlik yaptiginiz icin esinize bile ofkeniz artar.

Bebek sizin bebeğiniz olduğu kadar da eşinizin de bebeği.

Bu durumdaki özneler her ne kadar eşinizin anne ve babası da olsa, eşinizin de ailesine kırılıp üzülmesi ve bunu dile getirmesi gerekmez miydi?
Bence de gerekirdi ama o annem patavatsız işte kendini çok iyi ifade edemiyor öyle demek istememiştir ben onun yerine özür dilerim deyip konuyu kapatmak peşinde

Evet genel olarak kindar bir yapım var sadece KV için değil. Ama amaan nolcak yenisini yaparsınız diyen insanlar sonra torunum da torunum deyince sinir oluyorum napayım

Sonunda bana hak veren biri eşime bu kadar değer veriyor olmasam sayıcam ağzıma geleni ama olmuyor işte

Son laflarınız beni çok etkiledi mutlu olmak haklı olmaktan daha önemli tabi ki bunu daha çok düşünücem teşekkür ederim

Evet kendi annem söylese daha affedici olabilirdim ben de belki ama KV ye olamıyorum nefesi bile batıyor bana

Sonunda bana hak veren biri eşime bu kadar değer veriyor olmasam sayıcam ağzıma geleni ama olmuyor işte
Anlamadiginiz kisim tam olarak bu. Esinize verdiginiz deger hic bir zaman kendinize verdiginiz degerden daha fazla olmamali.

Agziniza geleni saymadan da gayet sakin bir sekilde tavrinizi,kirginliginizi zamani geldiginde veya laf acildiginda soyleyebilirsiniz.

Aynı şehirde değiliz ama 2 saatlik mesafedeyiz çok da uzak değil. En başında en iyisini yapmışsınız uzak durarak. çevremdeki tecrübeli evliler beni uzak dur diye uyarmıştı başında dinlemedim önyargılı olmıycam sırf KV olduğu için diye tutturdum ama çok pişmanım keşke baştan mesafeli olsaydım

Söyledim bu konudaki kırgınlığımı ama geçmiş zaman deyip geçiştirildim. Söylemeye devam etseydim kavgaya gidecekti olay uzatmadım ben de

Evet haklısınız çok mantıklı söyledikleriniz teşekkürler

Evet hala konuşmak zorunda olduğum için içim hiç soğumuyor sanırım . Ben zaten aramıyorum hiç bir şekilde ama onlar her görüntülüde beni de görmek istiyorlar annesi napıyo diyorlar falan bir şekilde konuşuyorum işte

Söyledim bu konudaki kırgınlığımı ama geçmiş zaman deyip geçiştirildim. Söylemeye devam etseydim kavgaya gidecekti olay uzatmadım ben de
Tabiki dogru olani yapmissiniz. Bir kere dile getirmissiniz surekli olmaz ki zaten.

Siz kendinizden odun vermeyin, sinirlanizi iyi koruyun, mesafeli olun. İstedigi kadar esinize sikayet etsin, kirki cikmamis lohusa goruntulu aranmaz hadsizlik zaten. Esiniz annesinin doldurusuna gelip kavga ederse sizle asil problem kv olmaktan cikar zaten bunu anlatmaya calisiyorum.

Evet hala konuşmak zorunda olduğum için içim hiç soğumuyor sanırım . Ben zaten aramıyorum hiç bir şekilde ama onlar her görüntülüde beni de görmek istiyorlar annesi napıyo diyorlar falan bir şek
Öyle bir şey olursa sorun eşinizdedir diyorsunuz yani doğru anladım değil mi

Ben sizi anliyorum. Insan dusmanina canindan can giderken sen sebep oldun demez. Bu cahillik silahinin arkasina da hep erkekler siginiyor nedense. Hep onlarin anasi cahil ama iyi niyetli. Hep gelinler fesat hep dirdirci. Sizin icinizi isitacak tek sey esinizin anasina yanlis yaptin demesiydi ama sunu bilinki bu asla olmayacak. Burasi benim anam melek ne yaparsa yapsin bir melek diyen erkeklerin cenneti. Bu konuda hic beklentiniz olmasin. Siz kvye bu sebeple sana karsi eski samimi duygularimi yitirdim diyip konuyu kapatin ve esinize asla soguklugunuzu sorgulama hakki vermeyin. Sen evladinin canina sebep oldugun imasini sindirebiliyor olabilirsin ama ben sindirmiyorum, benim tepkim beni ilgilendirir diyip birnguzel bozun. Diger soyledikleri belki baska teselli bulamadi ben ona cok sey yapamiyorum genelde herkes dusuk yapinca filan soyluyor artik o kadari tolore edilebilir cahillik adi altinda. Kocaniza sikayet etmeme kismina ben de katiliyorum soyle ben cok denedim ise yaramiyor. He icim soguyor muydu evet en azindan sinirim cikiyordu. Sonra tabi anasi daha kiymetleniyor. Simdi umrumda degil ne kocam ne anasi. Birbirlerini sisirip dursunlar. Aramayin sormayin esiniz kendi arasin kendi ceksin onlarin cahilligini ki sizi bir daha incitemesinler.

Valla haklısın , her gün aramak anlamsız ne gerek var , birbirinize çok düşkün sever gibi. Ben hiç aramam öyle alistrdim, isterse o beni arar

Evet oyle diyorum. Esiniz de pek tabi meme mestan emzirildigini biliyor bu donemde. Randevu mu alacam uhuhuuu sozleri karsisinda size catarsa o zaman esime cok deger veriyorum diyemeyebilirsiniz.

İlk olay oldugunda esiniz yaninizda degilmis sonrada hoyt siz benim karima nasil boyle dersiniz cumlesini cogu erkek kuramaz kabul edelim hele ki dogu kulturunde. Ha yanindayken size hakaret edilir falan susarsa o baska birsey.

Son olarak hala kayinaileyi asiri ciddiye aldiginiz icin ofkeniz dinmiyor. Ne zaman ki yok ya ben cocuguma esime bakarim ne derlerse desinler hakkimda istediklerini dusunebilirler diyecek kivama gelirsiniz o zaman hic umrunuzda olmaz.

Eşim sürekli ben seni anlıyorum evet yanlış yaptılar sen haklısın ama arada ara onları modunda takılıyor arada ara falan deyince ben de başlıyorum bana şunu yaptı bana bunu yaptı diye sonra da sürekli söyleniyor oluyorum. Ama annesi de her aramada beni şikayet ediyor aramıyor diye ona da çocuğa bakıyor zamanı yok diye idare etmeye çalışıyor. Desene sen böyle dediğin için seni aramak istemiyor diye diyorum e sen söylemişsin zaten kırıldığını ne gerek var diyor. Hala eskisi gibi olabileceğimi düşünüyor sanırım zamanla ama ben hiç ihtimal vermiyorum ölsem unutmam o dediklerini bundan sonra herkese takır takır cevap vericem. Şimdiki aklım olsa onu söylediği ilk anda büyük olay çıkartırdım ama o zaman ben oğlumun derdindeydim tabiki kasap et koyun can derdinde hesabı dışardan yediğim yemekler onun zoruna gitti heralde anlamadım

Evet çok haklısınız başkasının dolduruşuyla kavga edecek biri eşim olmamalı zaten bu annesi bile olsa. Şimdilik öyle bişey yaşamadık ilerde de yaşamayız umarım. Nasıl önemsemeyebilirim bu KV öneriniz var mı? Keşke hayatımdan direk çıkarabileceğim biri olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…