Hayatinizdan cok buyuk birsey olmadikca cikaramazsiniz. Siz farkinda değilsiniz ama hala deger veriyorsunuz karsi tarafa. Sizin icin soylediklerinin bir degeri olmamali bu saatten sonra. Soyle dusunun fikrini hic onemsemedigim biri beni yerse de ovgude goklere de cikarsa umrumda olmaz. Karşı tarafin kapasitesini kabullenin az cok biliyorsunuz artik. Eskisi gibi olmaniz imkansiz olmayin da zaten. Basindan beri net olun kararli durun derken bunu kastediyorum.
Esinize size annemleri arada ara deme hakkini tanimayin mesela. Kavga etmeden kararlilikla eskileri karistirmadan, ben nasil davranacagimi bilirim diyip uzatmadan baska bir ise yonelin. Goruntulu aramalari acmak zorunda olmadigini bilin esinizi arasin, onu aradiginda sizi isterse illa on isterse bir gorusun. Esiniz bebegi gösterirken siz bulasik varsa mutfaga yonelin, dusa girin. Esinize laf soylemeden yapin bunlari.
Butun bu tavsiyeleri aman esinizle araniz acilmasin ya da kadin dediğin idareli olur mantigiyla asla soylemedigimi bilmenizi isterim. Tum tavsiyelerim sadece sizin ic huzurunuzun olmasi, onlari onemsemeden gunluk hayatta kimsenin ruhu duymaz herkes hayatina devam ederken sizin ic hesaplasmanizin kizginliginizin dinmesi icindir.
Kendi ic huzurunuzu bozmayin, inanin haywt cok kisa. Gereksiz kisiler icin giden bir dakikaniza bile yazik.