Haklısınız, ama ben kimseden birşey beklemiyorum beklemediğimi de açık açık belirttim, kimse kimseye yardım etmek destek olmak zorunda değil,benim hatalarım da çok fazla. Ama benim sorun ettiğim yer şu; eğer çocuğa bakma cesaretini bulup çocuk yapıyorsam paşa paşa bakıcam tabiki, bebeğime çok da güzel bakıyorum, ama hamileliğim ve doğumum riskli olduğu için 1 haftaya yakın yerimden kalkamadım, eşim babalık izni için 5 gün alabilmişti, belirtmiştim yazımda, belimde rahatsızlık var zaten diye yardıma o yüzden ihtiyacım vardı, ailemin yanına gitmesem gitmezdim ama gebeliğimin başından sonuna kadar yaşadığım şeyler (kendi tercihim evet) lohusayken beni çok zorladı psikolojik olarak. Kimse evimi temizlesin demiyorum ama kültürümüzde yaşlılara olduğu gibi hamile insanlara da hürmet olur, bana hürmette göstermesinler, ama ben mesafe koyduğum halde çat kapı ben iş yaparken yemek yemeye gelmelerini sorun buluyorum. Ben kimseden birşey beklemiyorum ama mesafe koyduğum halde insanlar benden çok şey nasıl bekleyebilirler?