Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi violetworld
Bende Bulgaristan veya Gürcistan diyorum. Nispeten daha yakın , adamın ailesinin vize falan uğraşıp gideceğini sanmıyorum. Pasaportlarinin da olmayacağını düşünerek Gürcistan diyorum.İran veya Azerbeycan diyorum
Bilemedim, forumda bizimkileri beğenmeme furyası başladı, Allah sonunu hayır etsin
giyim zevki olmayan
ayağında naylon terlikle gezen
parayi cüzdana yerleştirmeyi bilmeyen -genelde kuyumcuların dağıttığı eşantiyon çantalara ya da daha fena yerlere (!) tıkıştırıyorlar
muhtemelen kişisel alana, mahreme saygıları olmayan
bir yemek davetini modern ya da geleneksel ama usule adaba uygun, estetik, şık onu geçtim yüzüne bakılır şekilde çıkartamayacak bir kayın aileniz var herhalde
duş değil de mesela deodorant, kişisel bakım ürünü vs. kullanmayı bilmiyorlar, kişisel hijyen anlayışları çok kötü deseydiniz, tepki gelmezdi
şimdi KK'da hep şey vardır asla kimseyi kendi görgü, kültür, aile terbiyesi düzeyinde görmediğine dair eleştiremezsin...linç edilirsin zaten her türlü. çok tatlış insan dolu ülke edirneden hakkariye, sultanbeyliden esenlere, varoş halkmız yok çünkü hiç.
eeee bu bankada omuz atıp öne geçen, otobüste seni beni çiğneyen, sokağa balgam atan, yanında kadın varken karı-kız (!) kesen, apartmanda en üst kattan bodruma sesi gelen, kapının önündeki naylon terlikleri bir alt kata kadar yayılan, camdan memeleri hop hop ederek kilim silken, kız "verirken" altın pazarlığı yapan etrafımızdaki insanlar kim o zaman?
ancak konu sahibi
sanalda tanışıp başka ülkeye evlenmişsin
üstelik de 2. evliliğin, zaten olumsuz bir deneyim yaşamışlığın var
yürek mi yedin?
biz 30 40 senedir aynı ülkede yaşadığımız, atıyorum memleketlimiz olan insanlarla bile aile kültürlerimizin uyuşmadığını dışarıda gezerek değil anca ortak ortam edinince anlıyoruz, sorgulayıp inceleyince fark ediyoruz.
ailen çok medeni, seviyeli kalite insanlar olabilir ama keşke azcık da gözüaçıklık, öngörü eğitimi verselermiş...medeni ailelerde genel bir sorun da bu kızına "sen bilirsin, sen yetişkin bir kadnsın" filan gibi yaklaşıyorlar...kimse demiyor ki bunlar barzo, senin ne işin var bunlarla...ahhh ahhh.
Miss e harfi hangi ülkede ters yazılıyor
Olan olmuş artık. Ben pozitif yaklaşarak iyidir diye adım attım, ama keşke bolca düşünseydim diyorum... Hata yaptım evet ama boşanacak bir durum da değil aslında. Çünkü işin gerçeği, kötü insanlar değiller. Eşim de varoş birisi değil ki, biz zaten çok iyi anlaşıyoruz. Sadece onların yanında onlar gibi oluyor.
Kaynanama gelince, öyle iyi anlattınız ki. Evet parasını mahrem bölgesinde tutuyor (herşeyi oralarda tutuyor), yemek yerken heryeri batırır ve gülerek söyler ki "ben döşüme döke-döke yerim".
Benim istediğim azacık usul adap. Asgari birşey.
Buldum Azerbaycan
Çocuk meselesinden ödüm kopuyor zaten... umarım eşimle birlikte bu sorunu çözeriz ama nasıl... şuan hiçbir şey düşünemiyorum.50-60 yaşını geçmiş insanlara usul adap öğretemezsiniz. Nasıl gördülerse öyle yaşarlar.
Siz şimdi sadece nasıl bir gelecek hayal ettiğinizi düşünün. Yanınızda bu kayınvalide ve bu kayınpeder ile kendinizi bir çocuk büyütürken hayal edebiliyor musunuz?
Geçen biz de beğenmemiştik sıkıntı değil asdfaaf.Eh ben yazdımm yukarda .. valla Türkleri beğenmeme furyası var
Ayrica g.... e... s... nedir yahu. Bir cocuk icin asiri travmatik bir cumle. Annesi evde tatli eşek aiii der diye ogretecek, babaannede boyle bir kufur edecek. Cocugun hayal dünyası yerle bir olurÇocuklar da öğrenir ki o küfürleri hemen.Hiç mi babaannesine gitmeyecek bu çocuk?
Bela okuyorlar bi de birbirlerine, bas bas bağıra çağıra kavga ediyorlar çirkin çirkin.Ayrica g.... e... s... nedir yahu. Bir cocuk icin asiri travmatik bir cumle. Annesi evde tatli eşek aiii der diye ogretecek, babaannede boyle bir kufur edecek. Cocugun hayal dünyası yerle bir olur
Inanilmaz nefret söylemleri var. Agzim acik kaldi ya. Bir cocuk bu aileden ne öğrenebilir ki?Bela okuyorlar bi de birbirlerine, bas bas bağıra çağıra kavga ediyorlar çirkin çirkin.
Evet parasını mahrem bölgesinde tutuyor (herşeyi oralarda tutuyor),
Bir de sütyen bank var.Kufur meseledi disinda ortaya sundugunuz net ve somut bir "varoşluk" yok.
Çocuk meselesinden ödüm kopuyor zaten... umarım eşimle birlikte bu sorunu çözeriz ama nasıl... şuan hiçbir şey düşünemiyorum.
Bu arada... kazayla geçen ay hamile kalmıştım, kürtaj yaptırdım eşimle ortak kararımızla. çünkü daha hazır değiliz, ama bu olay da beni aşırı derecede yıprattı. ikimiz de yıprattı. onun da depresyonunu geçiriyorum ve bu kötü olayı hiçkimseyle paylaşamadık bile
Duş olayına bu kadar takılacağınızı bilmedim. Ben onu sadece genel olarak yaşam tarzını anlatmak için misal çektim. Giyimi de buna misal, heryere kış yaz bilmeden terlikle pazar insanı gibi gider. Nasıl diyim, dikkat etmez bu küçük şeylere bile. Anlatmakta zorluk çekiyorum...
Kaldı ki, ben eşime aşık oldum. Şimdi de çok seviyorum. Kendisi böyle bir tarafının olduğunu belli etmemişti, amma ettiyse bile ben yine onu her şekilde kabul ediyor ve seviyorum. Sadece şaşırttığımı belirttim.
Ben buraya kimseyi aşağılamak için yazmadım. Sadece empati yapasınız diye, derdimi içimi dökmek için yazdım. Ve aile durumu gerçekten rahatsız edici. Eminim öyle yorumlar yazanları da rahatsız ederdi. Lütfen negatif yazmayın. Zaten ülkede yalnızım ve bunu ailemle de paylaşma olasılığım yok şuan. Kimseyle paylaşamıyorum. Burada içimi döktüm, anlayışla karşılayın.