Eşimin ailesi ile kültür çatışması...

bende merak ettim böle yapan çok kadın gördüm..
benim adım farahı izliyorum bu yüzden

Türk ailesi olarak alakalı değil bu . Bende sevmem küfürlü konuşmayı eşimde sevmez kayınvalidemde hiç duymadım ama görümcem eder severken özellikle huy işte .. kültür çatışması var . İşyerinden arkadaşım kültür farklılığı nedeniyle boşandı yeni .. arkadaşım kız Diyarbakırlı adetleri gelenek görenekleri farklı tabi doğu.. eşi de emin olmamakla beraber batı tarafı daha rahat relaks olmadı koptu bi yerden sonra .. yani kültür farklılığı var ise aileden uzaksanız sık sık görüşmek zorunda kalmayacaksanız sıkıntı değil . Yani mecbur kalmadıkça aileler gelmez Yanyana.. ama eşiniz farklı ise ailesi gibi değilse bi nebze bu durumu da onunla konuşmalısınız bence ..

Az görüşüyoruz diyorsunuz, 5-6 ay içinde içinizden çıkan ikinci kişi nasıl onlarla ilgili olabilir ki? Ben 14 senelik evliyim benim de eşimin annesi argo ifadeler kullanabilir fakat bu benim iç sesime bile tesir etmedi. 5-6 ay koda bi süre değil mi benzemek için?

Bu okuduklarımdan sonra eşimin ailesi baa zap suyunda yıkanmıs gibi geldi valla bizimkiler kanatsız melekmiş sadece ördek ailesi gibi yapışık yaşamak istiyorlar..Esek s.. sin g..nü nedir ya yok artık ben de köyde yasıyorum bizim köyde kimse kendini eseğe sey ettirmiyor

Küfür felan okuyunca geçenler de oğlum geldi.. anne arkadaşlarım çok kötü şeyler diyorlar dedi. bende diyorum hıhh küfür duymuş.. yandık... çatlak diyor, koca kafa diyor . evet hoş şeyler değil. bil ama söyleme sakın, bizim ağzımıza yakışmaz dedim. söylemem anne tabi dedi gitti oynamaya

Türkler öyle sandığınız gibi ağzı bozuk insanlar değil.. var öyle tipler ama abd'de var... filmler sayesinde baya ingilizce küfür öğrendim.

siz kendinizi daha iyi bilirsiniz maalesef hiçbirşey değişmeyecek bu şekilde devam edecek.Kaldırabilirim derseniz devam edin yoksa yol yakınken geri dönün.Terapi filan işe yaramaz

Şimdi edilen küfürler hoş değil tabi ona sözüm yok fakat o kadar yüksek medeniyet sahibi bir yerden gelmiş gibi göstermişsiniz ki kendinizi şook oldum. %99 Azerbaycanlısınız ve ben gayetde sizin kültürle içli dışlı oldum yani bırakın bu kraliyet ailesinden çıkma pozlarınızı. Azerbaycanda boşanmış bir kadına toplum öyle ağır bir baskı uyguluyor ki yani aşık oldumda geldim olayını falan da bir geçin kendi ülkenizde 2.evlilik çok daha zor olduğu için geldiniz buraya. Eşinizin ailesini sevmeye bilirsiniz bu normal ama Türk aileleri genelde böylemidir diye aşağılayıcı bir üslup da kullanamazsınız. Bir söz vardı sizde gemide oturup gemiçi ile dava eleme yani

Kovayla yıkanmak insanı varoş mu yapıyo ? Annem de varoş ozaman. Aile hakkında söyledikleriniz sizi hiç varoş yapmadı zaten

Azerbaycanlısınız. Düşünceleriniz çok garip, sanki bizde her kes kültürlü, gorgulu mü? Eger eşinizin ailesi kultursuzse, bunu tüm Türk aileleri için nasıl düşünebilirsiniz? Bu da sizin ne kadar kibirli, kendini beğenmiş olduğunuzu gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…