• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile başımız belada

Zaten soğuk davranıyor bize soğuk olmamın sebebi sürekli kişiliğimizi eleştirmeleri kızları varken mesafeli yokken samimi davranmaları ve zamanında beni ağlatıp bir özür bile dilemediler yani kısacası insan yerine koymamaları tek nedenim biraz uzak durmammış bunca şeyi yaşayıp nasıl samimi
Rümeysa sen kendin diyorsun laftan anlamazlar diye neden kendini harap edeceksinki laf anlatmayla... En güzeli koy mesafeni görüşme

Beni adam yerine koymayan insanlar için neden nefesimi tüketeyim. Bugün daha niye gidiyorsunuz oraya ne değişecek ? Mesafeyi koyar görüşmem olur biter.

Yahu sizden önce eşinizle sorunları var, eşiniz de bunun farkında.

Kendi yavrusuna düzgün davranmayan size düzgün davranır mı?

Samimi olacaksınız diye bir şart yok, kim diyor size samimi ol diye? Siz diyorsunuz hiçbir şeyi kabul etmiyorlar diye, yüzleşip ne yapacaksınız?

Eşinizle beraber ziyarete gidin, kendiniz gidip gelmeyin ki size iftira atmasınlar. Ağır ve oturaklı olun ki bir lafı derken iki kere düşünsünler.

Mesafenizin olması kavga gürültü olmasından çok daha iyidir.

Bugün sakın ama sakın gitmeyin, sakın ha!
Bir bahane bulun erteleyin.

Sonra demediğiniz lafı dedi derler, dedikodu yaparlar, eşinizşe aranızı açmaya çalışırlar. Sakın!

Çok haklısınız o raddeye gelmiştim ama eşimi çok seviyorum ve beni hiç ezdirmiyor zaten ezdirmediği için bana bişey diyemiyor onun beynini yiyorlar.

Laf anlatmayla değişmezler, eşiniz de bunun gayet farkında.

Eşiniz ne diyorsa onu uygulayın, yok samimi oluruz yok kendimi anlatırım vb. boş. Ancak mesafeniz olacak ki onlar da oturaklı davranacak.

Selam kızlar lütfen akıl verebilir misiniz? Ben nişanlıyken birgün eşimin ailesine gittim ellerini öpeyim diye o gün kayınbabamın babamla arasında bi sorun olmuş geçer geçmez içeri resmen beni azarladı ve ben ağlayarak eve geldim o gün ister istemez onlara olan sevgimi kaybettim sonrasında ise görümcem beni kıskanıyor diye görümcem varken mesafeli yokken gayet iyi davranmaya başladı kayınvalidem sustum bişey demedim eşimle babası kavga etmiş eşimde herşeyi söylemiş siz farklı davranıyorsunuz falan diye ki babası biraz tuhaftır hiç sevgi göstermez eşime de daha çok şey yaşandı ama uzatmak istemiyorum benim arkamdan konuşmuşlar bende yediremedim gidip yüzleşeceğim ama öyle tipler ki asla hata kabul etmeyen zannedersin mübarek insan sürekli karşı tarafı suçlayan ve hiç birşey beğenmeyen tipler sizce nasıl konuşmalıyım??
Boyleleri deli oluyor. Bence yüzlesmeyin yüz göz olursunuz. Mesafenizi koruyum beklentiye girmeyin nasilsiniz uyi misiniz seviyesinde ilerleyip esinizle mutlu olun.

Aksi halde uzulen hep siz olursunuz

Beni azarlayacak ve ben bir daha onların yüzünü görücem öyle mi? Büyük konusmayayım ama çok zor..Ne yüzleşmesi mümkün mertebe karsılasmamaya özen gösteririm...Tabi bu benim şahsi fikrim🤷🏻‍♀️

1 saat önce oldu eşimle konuştuk ve yarın konuşmaya gideceğim asla hata kabul etmeyen bir kişilikleri olduğu için danışmak istedim
Bı de ayaklarına gideceksiniz yani.
Bence konuşmaya gitmeniz saçma gereksiz.
Siz kendiniz diyorsunuz laftan anlamayan insanlar diye.
Mesafe koyun gidip gelmeyin.
Esinizde zaten söylemiş onlara ne halt olduklarını.

Back