arkamdan konuşup duygularım yokmuş gibi üzdüklerini kabul etmemişler üstüne eşime kızmışlar beni bu kadar savunduğu için eşimin beni bu kadar sevmesini kaldıramıyorlar hatta eşim bile dedi kafalarında evlendirmek istedikleri başka birisi mi var anlamadım diye. Muhtemelen o konuşmadan sonra bir daha hiç görüşmeyeceğim
Arkanızdan konuşulduğunu nasıl biliyorsunuz, dinleme cihazı mı koydunuz evlerine? Görümcem beni çok kıskanıyor demişsiniz, ne yapıyor mesela? Veya kayınvalidem benim yanımda farklı ben yokken farklı davranıyor kızına diyorsunuz. Tüm bunları nereden biliyorsunuz?
Eşiniz ne güzel denge kurmaya çalışıyor, ben görüşmeye mecburum ama sen değilsin diyor daha ne desin adam. Daha kötüsü olduğunu düşünün, ya sizi de mecbur tutsaydı gitmeye gelmeye.
Gidip konuşarak çok saçma bir şey yapmış olursunuz. Terbiye mi edeceksiniz bu insanları, ya biz çok hatalı davranmışız sağolasın gelin mi diyecekler? Gitmeyin konuşmayın, daha beter sinir olacaksınız eşinizle de aranız bozulacak.
Gelin evimize gelip bize bağırıp çağırdı olur sonra, kimse de haksız bulmaz onları.
Eşimi yok sayıyorlar, kötü davranıyorlar, çocukluğunu yaşatmamışlar... Bunların hiç biri sizin sorununuz değil karışmayın. Biz aileyiz, o bizim oğlumuz sen kimsin diyebilirler. Mayınlı bölge o bölge inanın. Şu ana kadar onlar hatalı, ama gider kavga ederseniz siz hatalı olacaksınız çünkü eşiniz de girecek bu tartışmaya mecburen. Hiç kavga etmiycem sadece konuşacağım demeyin, laf laf üstüne biner ve kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz. Kendi evinize evliliğinize huzursuzluk getirmeyin boş yere.