- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.167
- 468
- Konu Sahibi rumeysaaaaa
-
Yahu adam oğlunu umursamıyor, sizi mi ciddiye alacak? Gitmeyin. Pişman olursunuz. Eşinizle de kötü olursunuz. Sakin kalın.Yok demem ama biliyorum ki ben gitmediğim için her gittiğinde azarlayıp sövüp öyle gönderecek. Eşim için üzülüyorum sadece
Yanlış anlamayın ama daha yolun başındayken bu şekilde problem oluyorsa sonrasını gözünüz de canlandıramıyormusunuz?Selam kızlar lütfen akıl verebilir misiniz? Ben nişanlıyken birgün eşimin ailesine gittim ellerini öpeyim diye o gün kayınbabamın babamla arasında bi sorun olmuş geçer geçmez içeri resmen beni azarladı ve ben ağlayarak eve geldim o gün ister istemez onlara olan sevgimi kaybettim sonrasında ise görümcem beni kıskanıyor diye görümcem varken mesafeli yokken gayet iyi davranmaya başladı kayınvalidem sustum bişey demedim eşimle babası kavga etmiş eşimde herşeyi söylemiş siz farklı davranıyorsunuz falan diye ki babası biraz tuhaftır hiç sevgi göstermez eşime de daha çok şey yaşandı ama uzatmak istemiyorum benim arkamdan konuşmuşlar bende yediremedim gidip yüzleşeceğim ama öyle tipler ki asla hata kabul etmeyen zannedersin mübarek insan sürekli karşı tarafı suçlayan ve hiç birşey beğenmeyen tipler sizce nasıl konuşmalıyım??
Şu cümlenin devamında "nişanı attım, böyle bir ailenin oğluyla evlenemez, bu aileye karışamazdım. Sizce de doğru yapmadım mı?" olmalıydı.Selam kızlar lütfen akıl verebilir misiniz? Ben nişanlıyken birgün eşimin ailesine gittim ellerini öpeyim diye o gün kayınbabamın babamla arasında bi sorun olmuş geçer geçmez içeri resmen beni azarladı ve ben ağlayarak eve geldim...
Ne yapabilirim mesela:)Ileride koz olarak kullanabilecegin seyi niye bosa harcıyorsun
Korkutuyor tabii. Ama eşim ezdirmiyor beni ona güveniyorum. En fazla görüşmezsin, ben seni ailem seni ezsin diye evlenmedim diyor.Yanlış anlamayın ama daha yolun başındayken bu şekilde problem oluyorsa sonrasını gözünüz de canlandıramıyormusunuz?
Arkadanızden ne dediler bilmiyorum ama bu tarz bir muhabbetin içinde bile olmak korkutmiyor mu sizi ki eşiniz bu olayların neresinde ?
Çok haklısınız o raddeye gelmiştim ama eşimi çok seviyorum ve beni hiç ezdirmiyor zaten ezdirmediği için bana bişey diyemiyor onun beynini yiyorlar.Şu cümlenin devamında "nişanı attım, böyle bir ailenin oğluyla evlenemez, bu aileye karışamazdım. Sizce de doğru yapmadım mı?" olmalıydı.
Afferim valla adama o zaman boşver be kuzum ...kapat kapını demle çayını bak keyfine sorunlar bitmez takma...Korkutuyor tabii. Ama eşim ezdirmiyor beni ona güveniyorum. En fazla görüşmezsin, ben seni ailem seni ezsin diye evlenmedim diyor.
Eşimi daha çok üzecekler şimdi ve eşim çok merhametli olduğu için kesip atmaz bu yüzden onun için üzülüyorum.Afferim valla adama o zaman boşver be kuzum ...kapat kapını demle çayını bak keyfine sorunlar bitmez takma...
Bana en fazla gitmezsin diyor ama kendisi evlatlık vazifesini yapmak istiyorÇoktan evlenmişsiniz bile. Allah mesut etsin. Nişanlılık geçmişte kalmış, geçmişi desmeyin. Eşiniz de çok rahatsizsa gitmeyiversin babasının yanina.
Beeee evlenmişler yemin ederim 3 kez okudumÇoktan evlenmişsiniz bile. Allah mesut etsin. Nişanlılık geçmişte kalmış, geçmişi desmeyin. Eşiniz de çok rahatsizsa gitmeyiversin babasının yanina.
Yapsın o zaman. Siz de gitmeyin.Bana en fazla gitmezsin diyor ama kendisi evlatlık vazifesini yapmak istiyor
Evet ama yarın konuşmaya gideceğim haksızlık yaptıkları için. Ve asla hata kabul etmeyen insanlar. Böyle bir durum ile karşılaşan birileri varsa akıl almak istedimYapsın o zaman. Siz de gitmeyin.
Bence gitmeyin. Ne gerek var? Oğullarına haksızlık yapıyorlarsa oğulları konuşsun.Evet ama yarın konuşmaya gideceğim haksızlık yaptıkları için. Ve asla hata kabul etmeyen insanlar. Böyle bir durum ile karşılaşan birileri varsa akıl almak istedim
Arkanızdan konuşulduğunu nasıl biliyorsunuz, dinleme cihazı mı koydunuz evlerine? Görümcem beni çok kıskanıyor demişsiniz, ne yapıyor mesela? Veya kayınvalidem benim yanımda farklı ben yokken farklı davranıyor kızına diyorsunuz. Tüm bunları nereden biliyorsunuz?arkamdan konuşup duygularım yokmuş gibi üzdüklerini kabul etmemişler üstüne eşime kızmışlar beni bu kadar savunduğu için eşimin beni bu kadar sevmesini kaldıramıyorlar hatta eşim bile dedi kafalarında evlendirmek istedikleri başka birisi mi var anlamadım diye. Muhtemelen o konuşmadan sonra bir daha hiç görüşmeyeceğim
Aynen böyle olur hiç takma bence takmadığını anlasınlar ve çok mutlu ol o zaman en büyük dersi vermiş olursunHata kabul etmiyorlarsa herşeyi inkar ederler yüz göz olduğunla kalırsın eşin madem arkanda bence hiç yüzleşmene gerek yok sen diyolağa girersen eşinde sana cephe alır arkandayken karşında olur bırak gerekeni eşin söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?