• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile başımız belada

Ne demişler arkanızdan
Zaten soğuk davranıyor bize soğuk olmamın sebebi sürekli kişiliğimizi eleştirmeleri kızları varken mesafeli yokken samimi davranmaları ve zamanında beni ağlatıp bir özür bile dilemediler yani kısacası insan yerine koymamaları tek nedenim biraz uzak durmammış bunca şeyi yaşayıp nasıl samimi olabilirim acaba

Selam kızlar lütfen akıl verebilir misiniz? Ben nişanlıyken birgün eşimin ailesine gittim ellerini öpeyim diye o gün kayınbabamın babamla arasında bi sorun olmuş geçer geçmez içeri resmen beni azarladı ve ben ağlayarak eve geldim o gün ister istemez onlara olan sevgimi kaybettim sonrasında ise görümcem beni kıskanıyor diye görümcem varken mesafeli yokken gayet iyi davranmaya başladı kayınvalidem sustum bişey demedim eşimle babası kavga etmiş eşimde herşeyi söylemiş siz farklı davranıyorsunuz falan diye ki babası biraz tuhaftır hiç sevgi göstermez eşime de daha çok şey yaşandı ama uzatmak istemiyorum benim arkamdan konuşmuşlar bende yediremedim gidip yüzleşeceğim ama öyle tipler ki asla hata kabul etmeyen zannedersin mübarek insan sürekli karşı tarafı suçlayan ve hiç birşey beğenmeyen tipler sizce nasıl konuşmalıyım??
Hata kabul etmiyorlarsa herşeyi inkar ederler yüz göz olduğunla kalırsın eşin madem arkanda bence hiç yüzleşmene gerek yok sen diyolağa girersen eşinde sana cephe alır arkandayken karşında olur bırak gerekeni eşin söylesin

Burada türkçe dersi vermiyorum ki bir problem yaşadım o an olan sinirimle konu açtım
Bunların hepsi beş dakika önce mi oldu da bu kadar sinirlisiniz?
Daha anlaşılır yazarsanız belki yardım edecek insanlar için daha faydalı olur.
Türkçe dersi almak istesek, başka yere yöneliriz elbette.

Hiçbir şey anlaşılmıyor.. Biraz sakinleşip öyle yazsanız..
Haklısınız biraz sinirle yazdım yaşanan daha çok şey var aslında uzatmak da istemedim. Eşimin ailesi eşimi sürekli azarlar gelelim gidelim özel hayatımız olmasın isterler ve kızlarını üzmemek için o varken bana karşı mesafeli davranıyor görümcem de beni aşırı kıskanıyor ama eşim bunları söylediği zaman kabul etmiyorlar çünkü asla haksızlığı kabul etmeyen tipler

Zaten soğuk davranıyor bize soğuk olmamın sebebi sürekli kişiliğimizi eleştirmeleri kızları varken mesafeli yokken samimi davranmaları ve zamanında beni ağlatıp bir özür bile dilemediler yani kısacası insan yerine koymamaları tek nedenim biraz uzak durmammış bunca şeyi yaşayıp nasıl samimi olabilirim acaba
Mesafe iyidir. Eşiniz arkanızda sizi destekliyor ise bayramdan bayrama görüşün kafanız rahat etsin

Bunların hepsi beş dakika önce mi oldu da bu kadar sinirlisiniz?
Daha anlaşılır yazarsanız belki yardım edecek insanlar için daha faydalı olur.
Türkçe dersi almak istesek, başka yere yöneliriz elbette.
1 saat önce oldu eşimle konuştuk ve yarın konuşmaya gideceğim asla hata kabul etmeyen bir kişilikleri olduğu için danışmak istedim

Burada türkçe dersi vermiyorum ki bir problem yaşadım o an olan sinirimle konu açtım
Merhaba,
yazınızda noktalama işaretleri kullanmadığınız için her şey iç içe geçmiş anlaşılmıyor, lütfen yaşadıklarınızı buraya aktarırken yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışın😌

Eşiniz çok pasif sanki
Yok eşim benim için kavga bile etti ama babası oğlunu hiç önemsemez ki sürekli kızar küçümser eşimde bunun farkında sadece evlatlık vazifesini yapmak için yanlarına gider beni savunduğu için tartışma büyümüş zaten oğlunu bile yok sayan bir aileden bende ne bekliyorsam

1 saat önce oldu eşimle konuştuk ve yarın konuşmaya gideceğim asla hata kabul etmeyen bir kişilikleri olduğu için danışmak istedim
O zaman teker teker gidelim.
Nişanlıyken el öpmeye gittiğinizde kayınpederiniz sizi azarladı, siz de ağlayarak eve gittiniz. Doğru mu anladım?
Ve o aileye gelin oldunuz sonra?

Böyle insanlara mesafe koyarim gerekirse. Ne gidip gelirim, nede masalarina otururum. Gerek yok. Biriyle problem yasadiysa bunda sizin sucunuz ne. Gidip babanizla cözseymis. Yüzlesseniz inkar ederler en fazla. Madem insana insan gibi davranamiyorlar, mesafe koyun
arkamdan konuşup duygularım yokmuş gibi üzdüklerini kabul etmemişler üstüne eşime kızmışlar beni bu kadar savunduğu için eşimin beni bu kadar sevmesini kaldıramıyorlar hatta eşim bile dedi kafalarında evlendirmek istedikleri başka birisi mi var anlamadım diye. Muhtemelen o konuşmadan sonra bir daha hiç görüşmeyeceğim

Sabit fikirli insanları değiştiremezsiniz bu saatten sonra o yüzden kimseyle konuşarak yormayın kendinizi..

Madem, eşiniz sizin yanınizda o zaman duymayın, görmeyin, konuşmayın evliliğinizin keyfini çıkarın. Size adım atana adım atın atmayana enerji harcamayın.

Back