Eşimin ailesi hiç bir katkıda bulunmuyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım onlara göre değil hepsi prenses asla bir şey talep etmemişlerdir! Kimseye minnet etmezler

Öncelikle size kesinlikle katılıyorum maşallah hep çok mutlu olun ama artık düğün yapmak tüm ev eşyalarını almak iki kişi memur olduğunda bile çok zor

Demek istedigim de tam bu örnekte anlatildigi gibi
Allah yuvanizdan sevgiyi ve bereketi eksik etmesin. Esinizi de görevinde her beladan korusun insallah

Bunlar baştan konuşulmalıydı. İki kardeşim var,annem ikisinede düğün yapmam , bi emekli maaşıyla derdim ne diyo, kendileri yapar eder karısmam ama benden beklemesinler aç mı kalayım diyo. eee haklı.
Bunu kardeşlerim bile bile nişanlılarına yalan söylerlerlerse ceremesini kendileri çeker

Biz de evlendik, her şeyi kendimiz yaptık. Gerekli ekonomik sorumluluğu alamayacak kimse evlenmemeli, ailelere bel bağlanmamalı.

Eşim çalışırken yaptığı altın birikimleriyle beraber iş aracını da satıp kredi çekerek kendine ev aldı, o evde oturuyoruz, dizmesini de beraber yaptık. Ailelerden hiçbir şey talep etmedik, ama sağ olsunlar altın hediye ettiler. Onlar da birikim olarak duruyor. Veremeselerdi de canları sağ olsun yeter.

Ama bu iki aileninde yardım etmeme kısmı bizim istegimizdi. Çünkü yetişkin iki insan evleniyorya kendimiz yapalım istedik. Hani bir taraf etmedi diğer tarafta etmesin düşüncesiyle değil. İki aileyede kendimiz yapacağız dedik.

Beddua bence kendisini ne kadar iyi tanıdığınin açığını verdi. Ama kendisine döner zaten dönmüş daha ne kadar donecekse
Hayatımda böyle birini hiç tanımadım,nedir bu yahu? Allah sabır versin eşine de eşinin ailesine de. Hepimizde evlat var,yarın böyle insanlarla sokakta bile karşılaşsın istemem.

Yok canım onlara göre değil hepsi prenses asla bir şey talep etmemişlerdir! Kimseye minnet etmezler
Bak bizde herşeyi eşimle kendim yaptım. Düğünde takı takıldı bütçelerince. Şimdi aç sor herhangi bir konuda destek ya da hediyeniz olacak mı ben de ona göre düğün organize edeceğim de.
Hiç katkısı olmadigi düşünülen yabancılar da bile nikah sonra yemeği, pastası ödemesi gibi yardımları olur.
Tamamen geri çekilmek olmaz. Aile olmak yahu benim de çorba da bir tuzum olabilir mi demek

Hayatımda böyle birini hiç tanımadım,nedir bu yahu? Allah sabır versin eşine de eşinin ailesine de. Hepimizde evlat var,yarın böyle insanlarla sokakta bile karşılaşsın istemem.
Valla şaka gibisiniz ya ! Ben sizin gibi biriyle istesemde karşılasamm! Buraya konu açma gafletinde bulundum sadece!

Neden 3 düğün

Amin inşallah bende istemem. Gerçekten eşe en çok üzüldüm çünkü düğün yapamadığı için acaba yanlış kişi mi diye düşünüyorum yazmış ya benim için konu orada bitti. Ondan yazdım bu şekilde anlasın hatasını diye. Yazık gerçekten ben eşim hiç bişey yapamasa bile aklımda böyle bir düşünce olmazdı. Gerçekten seven kimsenin olmaz zaten. Şimdiden insanlara oğullarını senede bir gostermeyi düşünüyor ne acı. Okut büyüt memur et düğün yapmaya gücün yetmedi diye evladını göstermesin gelin sana. Karmaya inanan birisiymis kendisi düşünsün.

Sizin aileniz de yapmasın. Nişanlınızla ikiniz birikim yapıp; bütçenize göre bir plan yapabilirsiniz.

Valla şaka gibisiniz ya ! Ben sizin gibi biriyle istesemde karşılasamm! Buraya konu açma gafletinde bulundum sadece!
Biliyorum ,benimle isteseniz de karşılaşamazsınız,zira dünya görüşlerimiz,üsluplarımız,hayattan beklentilerimiz o kadar farklı ki. Çocuğum için endişeliyim sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…