Hahajaj bende bekliyorum meraklaçok ucu açık konu köşede oturup linci izleyeceğim
Hayır bana verdikleri değer ölçüsündeEş ailenizle görüşmeniz size düğün yapmalarına mı bağlı? Eğer öyleyse yapmazlar umarım düğünü. Hoş değil düşünceniz.
Daha kendi eşinizle birbirinizden haberiniz yok,eşiniz ile konuşmamışsınız bile. Tayin için nikah diyorsunuz demek ki ev kızı değilsiniz evlenmek için de düğün için de kimseye ihtiyacınız yok. Oturun eşinizle konuşun,iş bölümü yapın halledin dert ettiğiniz meseleleri
Sizin düğünün masrafları kime kalacak pardonMerhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !
Bir kere düzgün konuş ikincisi konumdan defol!Sizin düğünün masrafları kime kalacak pardondüğün salonu masrafları kendisine kalacaksa düğün istemiyormuş haspam oldu efendim. Kime kalsın istersiniz? Düğün sizin ya hani bilemedim afsfsfsf
Okey o zaman soruyu şöyle değiştireyim.Hayır bana verdikleri değer ölçüsünde
Orta halli bir Türk ailesiÖnceden aileler yapardı düğünleri ama şuan herkes kendi düğününü kendi yapıyor. Çünkü şartlar zorlaştı. Eş tarafının böyle bir zorunluluğu yok. Çocuklarını okutmuşlar etmişler bu yaşa getirmişler. Durumları nasıl ?
Hanım efendi sizi anliyorum ama şöyle bir şey var evleniyoruz karşı taraf hiç bir şekilde bir şeye ihtiyacınız var mı ya da sizin yaninizdayiz imajı vermiyor. Bende böyle bir durumda neden düğün yapayım onları eglendireyim diyorum sonuçta bu düğün onlar için yapılacak ben istemiyorum !Okey o zaman soruyu şöyle değiştireyim.
Bir insanın size verdiği değeri,size harcadığı parayla mı anlarsınız?
Hayat felsefeniz çok yanlış.
O zaman siz kendinize değer veriyorsanız kendi düğününüz için kendiniz para harcayın. Sonuçta kendine değer vermeyene başkası hiç değer vermez.
Sizin değerinizi eşinizin ailesinin yapacağı masraf belirliyorsa bilemiycem tabi. Mesela kaç TL yapsalar değerinize göre oluyor merak ettimHayır bana verdikleri değer ölçüsünde
çok ucu açık konu köşede oturup linci izleyeceğim
Zorunda değiller ki.Hanım efendi sizi anliyorum ama şöyle bir şey var evleniyoruz karşı taraf hiç bir şekilde bir şeye ihtiyacınız var mı ya da sizin yaninizdayiz imajı vermiyor. Bende böyle bir durumda neden düğün yapayım onları eglendireyim diyorum sonuçta bu düğün onlar için yapılacak ben istemiyorum !
O zaman hiç düğün olayına girmeyin. Belli ki onlar yapamayacak durumda. Zaten siz de düğün istemiyormuşsunuz. Küçük nikah tarzı bir kutlama yaparsınız, olur biter.Orta halli bir Türk ailesi
Aile olmak sorumluluk gerektirmez mi ? Benim arkadaşım bile çeyreğini alıp geliyorsa eşimin ailesinden de bir zahmet bir şeyler bekleyeyim. Siz İngiliz kraliyet soyundan olduğunuz için bizim türk adetlerini pek bilmezsinizKimse size düğün yapmakla yükümlü değil. Bunu ne zaman anlayacaksınız acaba? Belli siz düğün istiyorsunuz, gerçekten istemeseydiniz belli ederdiniz ve eşinizde "gönül koyacağınız" düşünmezdi.
Siz o borca girmek istemiyorsunuz ama aile girsin istiyorsunuz. Ne güzel ya
şuan bende aynı şekil izliyorum yemin ederimŞu şekilim asksksks konu sahibi siz haksızsınız ailelerden beklentiye girmek doğru değil bu kadar.