Eşimin ailesi hiç bir katkıda bulunmuyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman şöyle bir önerim var boşanın size düğün yapacak kilolarca altın takacak bir aileye gelin gidin
Bak ileri zeka arkadaşım surdan doktor
O zaman şöyle bir önerim var boşanın size düğün yapacak kilolarca altın takacak bir aileye gelin gidin

Valla biz olan zekamizla yüzlerce kişiye yemekli düğün yaptık sende zekanı göster bakalım eşin yapabilsin bir düğün bakalım yapabilecek misiniz iki kişi bir düğün 😁😁
Sizin sucunuz yok benim suçum sizin gibi varoş ve görgüsüz birine akıl danisiyorum ! ! Umarım eşinizin başka maharetleri ile de burada ovunmezssiniz çünkü benim midem çok hassas! Simdi arkana bile bakmadan konumdan defol! Kendi moktan hayatında eşinle mutluluklar dilerim m

Bizde evimizi kendimiz kurduk takıları eşim ve ben aldık. Karşı taraf diyor ki burada bir şey yapacak mısınız ama hiç bir katkıda bulunmuyorlar . Bende diyorum ki onlar için neden düğün yapayım o parayı evimize ve tatilimize harcayayim . Sonra da düşünüyorum acaba eşim kendini yetersiz hisseder mi
Kendi tarafınızdaki nikah ve eğlencenin masrafını aileniz mi karşıladı?

Sizin sucunuz yok benim suçum sizin gibi varoş ve görgüsüz birine akıl danisiyorum ! ! Umarım eşinizin başka maharetleri ile de burada ovunmezssiniz çünkü benim midem çok hassas! Simdi arkana bile bakmadan konumdan defol! Kendi moktan hayatında eşinle mutluluklar dilerim m
Kurduğunuz cümlelerden kimin varoş ve görgüsüz olduğu belli konunuza da meraklı değiliz zaten

Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !

Konu hakkında yorum yapanları gördükçe daha da gerildim! Evet kardeşim en mükemmel sizsiniz hepiniz kraliyet soyundan gelen asıl insanlarsiniz! Dedikodu nedir bilmez kimseden bir şey beklemezsiniz! Kimseyle yarış halinde değil sadece kendinizle ilgilenirsiniz! Hepiniz en az 2 üniversite mezunu ve kitap okuyan insanlarsiniz ha hep belgesel izlersiniz! Bende de akıl yok ki sizlere akıl danisiyorum! Gidip 5 yaşındaki çocuğa sorsam daha faydalıydi! Siz kendi moktan hayatınıza dönün bende kendi işimi kendim halledeyim !

36 yaşında, devlet memuru, yetişkin(!) bir insansınız.

19 Ağustos 2022 deki nişanlınızla evlendiyseniz; kendisi nişan için biriktirdiği parasını kriptoya yatırıp batıran bir insan. Bknz.

Bu adam 39 yaşındaydı yanılmıyorsam. Kocaman 2 yetişkin insan olarak, bugünler için her ikiniz de hiçbir birikim yapmadınız mı ?

Düğün istiyorsanız, verin parasını yapın. Düğün istemiyorsanız da sorun yok. Nikahınızı yapmışsınız, geçin evinize oturun.

Hayırlı olsun.

Sen eşin dugun yapamıyor diye acaba doğru insan mı diye kendimle celisiyorum yazan ve şimdiden eş ailesi düğün yapmayacak diye senede bir görüşürüm diyen birisin keşke eşin şu yazdiklarini görse de asıl yanlisin kim olduğunu anlasa kendisi yanlıştan dönse. Varoş ve görgüsüz kısmına gelince kimse daha çok uyuyor bu çok bariz belli 😁 bide miden çok hassassa günde günde iki öğün soda öneriyorum sana ancak hazmedersin sen masrafı kayın ailesine yikamamayi 😁😁

Konunuza aklı başında kişilerin yorum yazmasını istiyorsunuz ama sizin aklınız pek de başınızda değil.

Kurduğunuz cümlelerden kimin varoş ve görgüsüz olduğu belli konunuza da meraklı değiliz zaten
Bu arada reel
Sen eşin dugun yapamıyor diye acaba doğru insan mı diye kendimle celisiyorum yazan ve şimdiden eş ailesi düğün yapmayacak diye senede bir görüşürüm diyen birisin keşke eşin şu yazdiklarini görse de asıl yanlisin kim olduğunu anlasa kendisi yanlıştan dönse. Varoş ve görgüsüz kısmına gelince kimse daha çok uyuyor bu çok bariz belli 😁 bide miden çok hassassa günde günde iki öğün soda öneriyorum sana ancak hazmedersin sen masrafı kayın ailesine yikamamayi 😁😁
Allah'tan katmaya inanan biriyim. İnsan kınadığını yasamadan olmezmis! Bir gün bunu iyi hatırlayın olur mu klavye delikanlısı! Çünkü reelde yanıma bile yaklasamazsin ! Cibilliyetsiz !

3 düğün yaptık ve ucude esimle benim cebimden çıktı. Ucude hala konusulur ha yapmasaydikta umrumda olmazdi ama bizim cografyada bir elalem olayı var. Şu an turkiye de bir düğün ortalama 300 bin in kapisi olmali hatta daha fazlasida olabilir. Ailelerden beklenti çok sağlıklı bir durum gibi gelmiyor. Ilerde ben sana şunu yaptimlar baslayabiliyor. Beklentilerinizi düşürün Ailelerde biraz hayatlarini yasasinlar ya cocuk büyüt e buyudukten sonra da bir zahmet kendi ayakları uzerinde dursunlar.
Niye 1 milyon harcayip 3 düğün yaptiniz?

Bu arada reel

Allah'tan katmaya inanan biriyim. İnsan kınadığını yasamadan olmezmis! Bir gün bunu iyi hatırlayın olur mu klavye delikanlısı! Çünkü reelde yanıma bile yaklasamazsin ! Cibilliyetsiz !
Karma sana dönmesin dikkat et ileride sende kv adayısın senin gibi gelin gelirse ağlarsın gelinim düğün istiyor yapmadım diye oğlumu senede bir getirecek diye. 😁 Biz sizin gectiginiz yollardan masrafları kendimiz karsilayarak geçtik ilerisi içinde çocuklarımıza birer ev aldık. Karma olurda ben gibi gelin bana gelirse yaşadım vallahi. Keşke olsa ama aynı karma sana olmasın diye dua edersin sen.

Ya türk toplumu olarak ne hale gelmişiz resmen burada insanları aşağılayarak onların sorunlarıyla dalga geçerek var olma çabasında siniz ! Karşınızdaki bir insan farkında mısınız ? Pes diyorum size ya Allah hepimize yardım etsin umarım bu toplum iflah olmaz

Arkadaşlar bir çeyrek bile alınmaması normal mi? Altın yok, düğün yok, ev eşyası yok.
En azından kendi bütçelerine az altın yapsalarmis. Bu devirde ev kurmak çok zor. Yurtdışında bile aileler hediye olarak büyük bir ihtiyacını karşılamaya çalışıyor.

Karma sana dönmesin dikkat et ileride sende kv adayısın senin gibi gelin gelirse ağlarsın gelinim düğün istiyor yapmadım diye oğlumu senede bir getirecek diye. 😁 Biz sizin gectiginiz yollardan masrafları kendimiz karsilayarak geçtik ilerisi içinde çocuklarımıza birer ev aldık. Karma olurda ben gibi gelin bana gelirse yaşadım vallahi. Keşke olsa ama aynı karma sana olmasın diye dua edersin sen.
İns. Benim gibi gelinim olur ne diyeyim !

Hanım efendi sizi anliyorum ama şöyle bir şey var evleniyoruz karşı taraf hiç bir şekilde bir şeye ihtiyacınız var mı ya da sizin yaninizdayiz imajı vermiyor. Bende böyle bir durumda neden düğün yapayım onları eglendireyim diyorum sonuçta bu düğün onlar için yapılacak ben istemiyorum !

Gelinliği kayınvalideniz, damatlığı kayınpederiniz mi giyecek ? 🙄 Yok, onlar giymeyecekse,:sus:düğün sizin için yapılacak; kesin bilgi. :KK53:

Yani biz eşimin ailesinden de benim ailemden de tek kuruş almadık üzerine eşimin ailesinin düğün günü bazı masrafları olmuş bizim düğüne diye iade ettik o masraflarını dügun sonrası nakit olarak :) herşeyi eşim tek memur olarak yaptı. 1000 kişilik yemekli düğün takılar ev eşyası kimseden tek bir lira almadan yaptık çok şükür. Şimdi en ufak bir durum olduğunda kimseye minnetim yok diyip rahatça koltuğumda oturup keyif yapıyorum şahsen. Yani gayet anlayacak yaşamış bir insanım. Geçmişe dönsem yine bu sekilde olmasını isterdim. Diyebilecek olan tek bir kişi bile yokki ya sizin şuyunuzu da biz yaptık.
Sizin şuyunuzu biz yaptık diye ne zaman derler adama biliyor musunuz? Donuna kadar erkeğin ailesi alan kadınlar var. Aile evinden bir çöp bile getirmeyen. İşte ona derler. Kız ve ailesi üzerine düşen her şeyi fazlasıyla yaparsa erkeğin ailesi de üzerine düşeni yapınca başına kakacağı bir durum olamaz. Mesela sizin aileniz tek kuruş yardım etmemiş. Eğer eşinizin ailesinden böyle bir şey bekleseydiniz olmazdı zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X