Eşimin ailesi hiç bir katkıda bulunmuyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mesafeli olma taraftarıyım çünkü çünkü kültür farkı inanılmaz fazla. İster istemez sıkıntılar yaşanacak . Baştan mesafe candır. Zaten farklı sehirlerdeyiz

Yok ya ne tecrübesi sizin söylediğinizi kaç kişi söylüyor bence son yılların moda teşhislerinden bu. Her yazan işsiz,hayatsız,renksiz,sönük falan.
Konu sahibi de aslan burcu mübarek yürürken yoldan geçenler eğilip bekliyor geçene kadar öyle bir durum yani:)
Genel olarak böyle yani.
Şimdi bende spor,kitap,hobi falan yarıştıramayacağım ama:)

Braga bingo ay burcum aslan. Terazi burcuyum yükselen boğa harita da bakıyorum isterseniz sizinkine de bakayım nerden geliyor bu kişilik bozukluğu

Ben mesafeli olma taraftarıyım çünkü çünkü kültür farkı inanılmaz fazla. İster istemez sıkıntılar yaşanacak . Baştan mesafe candır. Zaten farklı sehirlerdeyiz
Farklı şehir olunca gelip 2-3 ay kalanlar oluyor. Evlerden ırak. Bu konuda da mesafe koyun baştan

Braga bingo ay burcum aslan. Terazi burcuyum yükselen boğa harita da bakıyorum isterseniz sizinkine de bakayım nerden geliyor bu kişilik bozukluğu
Benim her yerim kova işte o kadar yükselen,alçalan yok bende dümdüz,dimdirekt kova.
Bakım kısmı ile de övündüğünüz için terazilik de sezmiştim ama aslan üç burun farkla önde dedim her türlü

Kovalarin çok bilmiş ligi ve ukaliligi beni malesef benden alıyor. Her şeyi siz bilemezsiniz her doğru sizinki değil ! İnsanlar bazı gelgitler yaşar hayat farklı yerlere savurur. Bazen sorunları aşamaz birine danışmak ister. Bunları kavrayın ve birilerine akıl verirken o insanın da bir aklı olduğunu bazı şeyleri dusunebildigini ama bazen farklı şeyler de olabileceğini anlayın! Bu size son cevabım elveda bomboş kova !

Konu sahibinin üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. 100 Gr dedim ama 80 Gr yapıldı gibi birşey demiyor ki. Tamamen ölü taklidi yapıyorlar ben nasıl davranayim, nişanlım kırılır mı diyor? Yani yine ailesinin düğün salonu pahalı lafını yetiştirip, durumu netlestiremeyen nişanlı aslında. Buradaki olay maddiyat da değil elimizden ne gelir, bir eksiğiniz varsa yardımcı olalım demek.

Evet gidin de maddi konularda beceriksiz kocanizin arkasini toplamaya devam edin. Isiniz var daha

Buradakilerin tek amacı içlerindeki negatifi boşaltıp kaçmak. Sanırım son konum bu olacak ozelimle alakalı bir şeyi asla burada sormam. Şimdi özelde olsa kız kıza birbirimize hak verir desteklerdik ama burada sadece insanlara köstek oluyorlar

Nisanlisi yada simdi esi diyelim daha önce de devamli borc icinde olan, hatta nisan icin biriktirdigi parayi kryptoda batiran biri. Böylelerine aileler bir yerden sonra yardim etmeyi kesiyor. Muhtemelen ölü takdiri ondan. Bizim ailedede var böyle. 130.000 Euro para batirdilar, ama sorsan anne baba yardim etmiyor onlara.

Evet gidin de maddi konularda beceriksiz kocanizin arkasini toplamaya devam edin. Isiniz var daha
Sizin gibi mükemmel ve kişilik sahibi biri olamadı malesef. Şimdi kendi çöplüğünuze dönüp harika hayatınıza devam edebilirsiniz! Faydasız eleştirilerinizi kendinize saklayin! Konumdan ve bende uzak durun! Enerji emici faydasız !

Gercekler bu. Bu adami siz sectiniz. Senelerce ona para siz harcadiniz. Bunlar sizin seciminizdi. Baska kimsenin degil. Bende mükemmel degilim, ama benim bir kurus borcum yok, kimseye de el acmiyorum, kimseye karsi bir beklentim yok. Es secimim de baya farkli olmus sizinkinden. Aramizda ciddi farklar var dogrudur

E yapmayın o zaman.
Eşinize de söylersiniz ailen yapmayacaksa ben bu borcun altına girmek istemiyorum diye.
Nedir yani sanki yakanıza yapışıyorlar düğün de düğün diye. Siz karşılamayacaksanız yapmayacağım dersiniz.

Evet 30 bin para kaybetti ve onun yerine 180 binlik altın aldı ve kazandığı paraları bana yolluyor ve bende o parayla esyamizi alıyorum ! Ona guvenmesem bu yola cikmazdim tekrar söylüyorum her aile aynı değil bazı aileler faydasız tıpkı sizin yorumlarınız gibi. Lütfen konumu terkeder misiniz. İyi niyetli insanlara engel oluyorsun

180000 altin aldi ve size paralari yolluyor ama siz hale aile derdindesiniz. Inandirici degil, ama hayat sizin hayatiniz. Ayni devam

Komik olan şudur. Konu sahibinin hem kendine düğün isteyip hem masrafının baskalari tarafından karşılanmasını beklemesidir. Bence bu çok komik 21 yaşında evlenmedim ayrıca kazancım da vardı çalışıyordum. Ki ben 11 yaşından beri tüm boş zamanlarimda calisiyodum zaten. Üniversite mezunuyum isim vs vardı yani kazancimda. Bu yanlış bilgileri nerenizden urettiniz bana bunlarla ilgili bir yazımı gösterir misiniz? Yani düğün size göre matah bişey değildir buna bişey diyemem ama ben severim mesela. Benim içinde esim içinde çok güzeldi. Hala daha gelenler konuşur ne güzel bir dugundu diye. Bu tercihtir yaparsın yapmazsın değişir ama kimseden beklememek gerekir bence.

180000 altin aldi ve size paralari yolluyor ama siz hale aile derdindesiniz. Inandirici degil, ama hayat sizin hayatiniz. Ayni devam
Evet hatta kendi birikimimi de koyup araba almayı düşünüyoruz.! Başka inanmak istemediğin bir şey var mı ? Hatta 30 binde maaş alıyorum şimdi buna da inanmazsin benim maddi bir problemim yok ama her şeyi de devlet yapamaz değil mi?

10 yıllık evliyim 2013 yılında evlendik ve o zamanlar digin yapmak da bu kadar zor değildi. iki farklı yerde dügünümüz oldu. bizim taraftakini eşimle ben düğün takılarıyla odedik erkek tarafındaki de aşağı yukarı takılarda ödendi (onların orda kapı dügünu oldu salon yoktu çok büyük masraf değildi)evimize bir çöp dahi almadılar bir çay bardağı bile. herseyi eşimle ben yaptık. ama onları çok çok seviyorum onlardan bir tane daha yok o derece kiymetliler. o zaman öyle gerekmis veya durumları yoktu yapamadılar. kayinbabam emekli bile değildi bende kimseyi zora sokmadim. sizde çok isterseniz dugun takilarinin bir kısmını düğün masrafını harcayın. huzurunuzu bozmayın.

Bu üyenin haklı tarafı var. Konu sahibinin de. Es ailesi şimdi olu taklidi yapiyorlar( bir telefon açıp bizde ufak da olsa katkıda bulunmak istiyoruz demiyorlar) iş yatılı kalmak, sürekli ziyaret esnasında da taklitlerini sürdürürler insallah. Orda birden oğlumun evi, ailemiz oluyor da. Diğer taraftan simdi görmek istemiyorsun ama bu durumun en büyük sebebi nişanlın. Gelir durumu netlestir bir plan yapar. Ama yok görüyorum ki tüm organizasyon sende. 5 yıl sonra herşey muallakta bırakan bir insanla sınırın bozulur. Nisanlin soracak ne yapalım düğün işini, istiyor musun diye? Ailemden destek yok. Gelecek yıl şu zamanda surda baktım istersen yapalım diyecek. Nikah sonrası kutlamayı kim organize etti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…