Ben mesafeli olma taraftarıyım çünkü çünkü kültür farkı inanılmaz fazla. İster istemez sıkıntılar yaşanacak . Baştan mesafe candır. Zaten farklı sehirlerdeyizBakın bunu fırsata çevirebilirsiniz. Bu sayede evinize dadanmaya kalkarlarsa, sık sık gelin, biz gelelim derlerse bu sayede mesafe koyarsınız. Ben iki tarafın aikesinin de bir şey yapmasını doğru bulmuyorum. Sonra her şeye karışmaya kalkıyorlar
Yok ya ne tecrübesi sizin söylediğinizi kaç kişi söylüyor bence son yılların moda teşhislerinden bu. Her yazan işsiz,hayatsız,renksiz,sönük falan.Hayır tecrübe diyelim. Haftanın 5 günü çalışıyorum, spora gidiyorum yemek yapıyorum bakım yapıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum ya da burada kişisel gelişim bölümünde takılıyorum bir şeyler öğreneyim dedim. Derdim olmadan buraya girmiyorum mesela bana ne insanların özel yasamlarindan Allah hepsinin yardımcısı olsun.ama sen masaallah sabahtan beri ıssız ıssız benimle ilgileniyirsun! Git bir kitap oku örgü or yürüyüş yap ne bileyim işe yara! Ama yok sen gel bana kötü enerjini aktar faydasız!
Braga bingo ay burcum aslan. Terazi burcuyum yükselen boğaYok ya ne tecrübesi sizin söylediğinizi kaç kişi söylüyor bence son yılların moda teşhislerinden bu. Her yazan işsiz,hayatsız,renksiz,sönük falan.
Konu sahibi de aslan burcu mübarek yürürken yoldan geçenler eğilip bekliyor geçene kadar öyle bir durum yani:)
Genel olarak böyle yani.
Şimdi bende spor,kitap,hobi falan yarıştıramayacağım ama:)
Farklı şehir olunca gelip 2-3 ay kalanlar oluyor. Evlerden ırak. Bu konuda da mesafe koyun baştanBen mesafeli olma taraftarıyım çünkü çünkü kültür farkı inanılmaz fazla. İster istemez sıkıntılar yaşanacak . Baştan mesafe candır. Zaten farklı sehirlerdeyiz
Benim her yerim kova işte o kadar yükselen,alçalan yok bende dümdüz,dimdirekt kova.Braga bingo ay burcum aslan. Terazi burcuyum yükselen boğaharita da bakıyorum isterseniz sizinkine de bakayım nerden geliyor bu kişilik bozukluğu
Kovalarin çok bilmiş ligi ve ukaliligi beni malesef benden alıyor. Her şeyi siz bilemezsiniz her doğru sizinki değil ! İnsanlar bazı gelgitler yaşar hayat farklı yerlere savurur. Bazen sorunları aşamaz birine danışmak ister. Bunları kavrayın ve birilerine akıl verirken o insanın da bir aklı olduğunu bazı şeyleri dusunebildigini ama bazen farklı şeyler de olabileceğini anlayın! Bu size son cevabım elveda bomboş kova !Benim her yerim kova işte o kadar yükselen,alçalan yok bende dümdüz,dimdirekt kova.
Bakım kısmı ile de övündüğünüz için terazilik de sezmiştim ama aslan üç burun farkla önde dedim her türlü
Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !
Konu hakkında yorum yapanları gördükçe daha da gerildim! Evet kardeşim en mükemmel sizsiniz hepiniz kraliyet soyundan gelen asıl insanlarsiniz! Dedikodu nedir bilmez kimseden bir şey beklemezsiniz! Kimseyle yarış halinde değil sadece kendinizle ilgilenirsiniz! Hepiniz en az 2 üniversite mezunu ve kitap okuyan insanlarsiniz ha hep belgesel izlersiniz! Bende de akıl yok ki sizlere akıl danisiyorum! Gidip 5 yaşındaki çocuğa sorsam daha faydalıydi! Siz kendi moktan hayatınıza dönün bende kendi işimi kendim halledeyim !
Buradakilerin tek amacı içlerindeki negatifi boşaltıp kaçmak. Sanırım son konum bu olacak ozelimle alakalı bir şeyi asla burada sormam. Şimdi özelde olsa kız kıza birbirimize hak verir desteklerdik ama burada sadece insanlara köstek oluyorlarKonu sahibinin üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. 100 Gr dedim ama 80 Gr yapıldı gibi birşey demiyor ki. Tamamen ölü taklidi yapıyorlar ben nasıl davranayim, nişanlım kırılır mı diyor? Yani yine ailesinin düğün salonu pahalı lafını yetiştirip, durumu netlestiremeyen nişanlı aslında. Buradaki olay maddiyat da değil elimizden ne gelir, bir eksiğiniz varsa yardımcı olalım demek.
Konu sahibinin üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. 100 Gr dedim ama 80 Gr yapıldı gibi birşey demiyor ki. Tamamen ölü taklidi yapıyorlar ben nasıl davranayim, nişanlım kırılır mı diyor? Yani yine ailesinin düğün salonu pahalı lafını yetiştirip, durumu netlestiremeyen nişanlı aslında. Buradaki olay maddiyat da değil elimizden ne gelir, bir eksiğiniz varsa yardımcı olalım demek.
Sizin gibi mükemmel ve kişilik sahibi biri olamadı malesef. Şimdi kendi çöplüğünuze dönüp harika hayatınıza devam edebilirsiniz! Faydasız eleştirilerinizi kendinize saklayin! Konumdan ve bende uzak durun! Enerji emici faydasız !Evet gidin de maddi konularda beceriksiz kocanizin arkasini toplamaya devam edin. Isiniz var daha
Sizin gibi mükemmel ve kişilik sahibi biri olamadı malesef. Şimdi kendi çöplüğünuze dönüp harika hayatınıza devam edebilirsiniz! Faydasız eleştirilerinizi kendinize saklayin! Konumdan ve bende uzak durun! Enerji emici faydasız !
E yapmayın o zaman.Hanım efendi sizi anliyorum ama şöyle bir şey var evleniyoruz karşı taraf hiç bir şekilde bir şeye ihtiyacınız var mı ya da sizin yaninizdayiz imajı vermiyor. Bende böyle bir durumda neden düğün yapayım onları eglendireyim diyorum sonuçta bu düğün onlar için yapılacak ben istemiyorum !
Evet 30 bin para kaybetti ve onun yerine 180 binlik altın aldı ve kazandığı paraları bana yolluyor ve bende o parayla esyamizi alıyorum ! Ona guvenmesem bu yola cikmazdim tekrar söylüyorum her aile aynı değil bazı aileler faydasız tıpkı sizin yorumlarınız gibi. Lütfen konumu terkeder misiniz. İyi niyetli insanlara engel oluyorsunNisanlisi yada simdi esi diyelim daha önce de devamli borc icinde olan, hatta nisan icin biriktirdigi parayi kryptoda batiran biri. Böylelerine aileler bir yerden sonra yardim etmeyi kesiyor. Muhtemelen ölü takdiri ondan. Bizim ailedede var böyle. 130.000 Euro para batirdilar, ama sorsan anne baba yardim etmiyor onlara.
Evet 30 bin para kaybetti ve onun yerine 180 binlik altın aldı ve kazandığı paraları bana yolluyor ve bende o parayla esyamizi alıyorum ! Ona guvenmesem bu yola cikmazdim tekrar söylüyorum her aile aynı değil bazı aileler faydasız tıpkı sizin yorumlarınız gibi. Lütfen konumu terkeder misiniz. İyi niyetli insanlara engel oluyorsun
Komik olan şudur. Konu sahibinin hem kendine düğün isteyip hem masrafının baskalari tarafından karşılanmasını beklemesidir. Bence bu çok komikKomik olan nedir :) konu sahibinin dusuncesi normal degil, 2 birey kendi bir yola çıkar, ailelerden beklenti icinde olmamali. Buna katiliyorum ama beklentisi var belli ki en azindan dile getirilsin istiyor. Direkt nisanlisina sorup, cevabi almali. 21 yasinda evlenmiştin sen sanirim, haliyle kazancin birikimin yok. Tek basina esin, memur maasiyla ilerlemis, kendi dugununu yapmis. Memur maasiyla 1000 kisilik dugun yapilir ama nerede yapilir. Mekan var mekan var, herkesin kendi capinda butcesi var. Kimi 100 kisilik yapar, kimi 2 bin, kimi hic yapmaz. Enflasyon da goz onunde bulundurulursa suan cok daha zor. Yakin arkadasim y.disinda konsoloslukta nikah yapti, mis gibi dugun yapacaklari parayla da epey ulke gezdiler. Dugun de cok matah bir sey degil yani :/ ben de bin kisiye yakin dugun yaptim, guzel bir mekan da ama esimin istegi oncelikliydi. Bana kalsa şık bir nikah, after party yeterdi :)
Evet hatta kendi birikimimi de koyup araba almayı düşünüyoruz.! Başka inanmak istemediğin bir şey var mı ? Hatta 30 binde maaş alıyorum şimdi buna da inanmazsin180000 altin aldi ve size paralari yolluyor ama siz hale aile derdindesiniz. Inandirici degil, ama hayat sizin hayatiniz. Ayni devam
Buradakilerin tek amacı içlerindeki negatifi boşaltıp kaçmak. Sanırım son konum bu olacak ozelimle alakalı bir şeyi asla burada sormam. Şimdi özelde olsa kız kıza birbirimize hak verir desteklerdik ama burada sadece insanlara köstek oluyorlar
Bu üyenin haklı tarafı var. Konu sahibinin de. Es ailesi şimdi olu taklidi yapiyorlar( bir telefon açıp bizde ufak da olsa katkıda bulunmak istiyoruz demiyorlar) iş yatılı kalmak, sürekli ziyaret esnasında da taklitlerini sürdürürler insallah. Orda birden oğlumun evi, ailemiz oluyor da. Diğer taraftan simdi görmek istemiyorsun ama bu durumun en büyük sebebi nişanlın. Gelir durumu netlestir bir plan yapar. Ama yok görüyorum ki tüm organizasyon sende. 5 yıl sonra herşey muallakta bırakan bir insanla sınırın bozulur. Nisanlin soracak ne yapalım düğün işini, istiyor musun diye? Ailemden destek yok. Gelecek yıl şu zamanda surda baktım istersen yapalım diyecek. Nikah sonrası kutlamayı kim organize etti?Nisanlisi yada simdi esi diyelim daha önce de devamli borc icinde olan, hatta nisan icin biriktirdigi parayi kryptoda batiran biri. Böylelerine aileler bir yerden sonra yardim etmeyi kesiyor. Muhtemelen ölü takdiri ondan. Bizim ailedede var böyle. 130.000 Euro para batirdilar, ama sorsan anne baba yardim etmiyor onlara.