Benim boşanmayı çok istememe sebebim şu. Evet az kazanıyor, evet ailesi resmen hinlik yaptı, yalan söylediler. Ama beni başka sebepler için hiç kırmadı. Mesela 3 yıldır en son çare hep benden para isterdi o da para istemek de değil, ay sonuna doğru bir iki kez çıktığımızda 50 lira tutan bir şeyi ödememi rica ederdi. Onda da özür dilerdi. Ben de her defasında (salak gibi) benim ailemde annem de çalıştı, harcadı özür dilemene gerek yok derdim. Onun dışında aileme para ödetmezdi, onlara aldığım hediyeye karışmaz, maaş kartımı istemeyi bırakın, o alışverişlerin parasını ay başında elime verirdi. Maaşımı hep harcadığımı düşünürdü hiç bir şey demezdi, senin maaşın banane ne istiyosa yap derdi. Diyorum ya araba için biriktirdiğimi görünce kim verdi sana bu parayı diye şok oldu. Kendine kıyafet hiç almadı diyebilirim 4 yıldır ama ben sürekli alışveriş yaparım, hiç demedi bana da bunu alalım diye.
yani bu adama ne oldu, niye böyle rahatladı, pandeminin başında işsiz kalınca hüngür hüngür ağladı ben karı parası yemem diye, ailesinden de istemedi, benden de para almadı. Sigarayı bırakmıştı masraf olmasın diye. Ne oldu diyorum ana eminim ailesi harcayacak karın diye dolduruyor. Ya da iş arıyor bulamıyor mu, offf öyle ketum ki, öyle inat ki, hiç bir şeyi ne ailesine söyler, ne de bana!! Nasıl değişir bir adam bu kadar ya!!!