Eşimin ailesi geliyor

Kızları yok mu sizi kızı yerine mi koydu acaba

Ben ku
Kütüphane ortamı nasıl peki ? Daha önce hiç çalışmadım orda. Öabt sınavım olduğu için alan canlı derslerim oluyor. İnternet vs dinleyebilecek miyim PC yanımda olsa ?
kucuk bi ilde yaşıyorum ama kütüphanesi bir AVM kadar büyük internet tabii ki var çok fazla bilgisayarda. Çokta sıcak yani üşümezsiniz ve sesiz bir ortam tabii ki. Çok fazla ders çalışan insanlar da mevcut.yani rahat edeceğiniz bir ortam

Teşekkür ederim

İki kızı var. Tek erkek eşim.
kızlarını da seviyor ama geline başka bir anlam yüklemiş soyunun devamı olarak görüyor beni sanki İngiliz kraliyet ailesi.
Offf travmalarım tetiklendi bir sevgilim vardı nişanlanacaktık ailesiyle tanışmıştım babası kız çocuklarına çok düşkünmüş kızı yoktu bana taktı kafayı kızım aşağı kızım yukarı her gün arıyordu daha evli bile değildik valla usanmıştım çok iyi anlıyorum çocukla ayrıldıkta biraz kurtuldum biraz mesafeli durun hı hı demekten kulağım kanıyordu artık telefonda

Onun kızı yokmuş hadi neyse anlayabiliriz yine sıkıcı bir durum tabii buna ne oluyor anlamış değilim.
Mesafeli davranıyorum son zamanlarda aslında ama anlamıyor, anlıyor gibi oluyor bir iki konuşmada dikkat ediyor üçüncüde sapıtıyor tekrar.
Gerçi adamın huyu bu seviyor konuşmayı ama ben sevmiyorum dediğim gibi ilgimi çeken konular değil bir de ailemle yarış içinde olması beni itiyor.
Bencil adamın teki esmese de gürler lafa gelince mangalda kül bırakmaz konuşmak için bahaneler üretir şu maaşım senin der konuşmayı uzatmak için. Daha sonra hatırlatınca da üstüne yatar.
Böyle çirkinlikleri var yani zamanla itti beni bu hareketleri. Kimse de bir şey diyemiyor evde ona korkuyorlar sebebini anlamadığım şekilde.
Kaynanamı seviyorum ama garibin biri yazık. Ama o da aman ağzımızın tadı bozulmasın Niyazi bey modunda bazen ona da gıcık oluyorum.
Bir adamın mutluluğu için yüz kişi susuyor anlayacağınız.
Şimdi sabahtan akşama benle kalacaklar bilemiyorum ruh sağlığım açısından kp ile çok yan yana durmamam lazım mideme ağrılar giriyor adam saçmalamaya başlayınca.

En güzeli diğer arkadaşların dediği gibi sabahtan dışarı çıkmak çalışmak için. Ben cafeye gidiyorum ara sıra Starbucks tarzı cafeler var mı? Vardır muhakkak kahveci yerler oralarda çoğu insan çalışıyor iyi oluyor al varsa laptop kitap defter git öyle çok iyi olur nefes alırsın

Var evet ama dediğim gibi canlı ders dinliyorum ve önemli bir sınav benim için. Hiçbir şey yapamasam da derse giriyorum deyip gireceğim artık napayım çocukları ben değilim, yaşıtlarım da değil karı koca otursunlar gezsinler. Akşam da çocuklarıyla çay içsinler

Bir kulaklıkla birlikte kütüphaneye gideceksiniz. Çoğu kütüphanede bilgisayarla çalışabilmek için alanlar oluyor. Gelmeden önceki gün güzelce yemek hazırlayın hoş sohbet güler yüz karşılayın. Bir gün vakit geçirdikten sonra benim de derslerim var kendi eviniz gibi rahat olun deyin kahvaltı sonrası çıkın. Haftasonu da eşinizle birlikte turistik yerleri dışarıda yemek vs 10 günü bitirirsiniz kolayca umarım.

Teşekkür ederim yorumunuz için, umarım

1,2 gün yanlarında oturun ayıp olur. Sonrasında odanıza geçip ders çalışmaya başlayın.
Ama insanlar gelmeden hazırlık yapın mutlaka, hemen bayatlamayan pasta kurabiye börek gibi gün içinde atistiracaklari birşeyler olsun elinizin altında, karı koca çaylarını yapıp birlikte yerler. evde oturdukları için hem sıkılır hem acıkırlar. Yoksa gün boyu mutfaktan çıkamazsınız size de kolaylık olur.

Elimden geldiğince hazırlamaya çalışırım ama dediğim gibi yanlarında olmayı asıl istememe sebebim ders değil. Kayınpederim fütursuz konuşmaları çok konuşunca saçmalıyor sahibim sanıyor kendini.

İnsanlar ilk defa evinize geliyormuş. 7_10 gün gibi kısa bir süre için evde insanları tek bırakıp dışarı çıkmak ayıp olur. İleri de eşinizle de aranızda sorun yaratabilir, aileme bir hafta sabredemedin falan bana riskli geldi.
Hemde gerçekçi olalım, kahvaltısı akşam yemeği derken günün nasıl bittiğini bile anlamazsınız. Dışarı çıkmaya vakit kalır mı bilemem kış vakti gün çabuk bitiyor.

bastan söyle cok üzgünüm ama derslerim var sizinle ilgilenemeyeceğim aksam hep birlikte ailecek vakit geçirebileceğiz deyip bir mesai gibi uzaklasman lazım sistemli sekilde ki bu da bir iş zaten canlı dersler var diyorsun ..

Önceki konudan hatırladım sizi işiniz zor. Umarım hasarsız atlatırsınız.

Ay bunlar da elin kızıyla napcaklar sanki ya çocuğunuz akşamları geliyor eve. Ay nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum aman babana ya eşim benim anne babamla sabahtan akşama kadar oturacak mıydı.

ya ya işte hatırlayanların tavrı bi anda değişiyor
Erkekler genelde ailesinin ne halt olduğunu bilirler ama atmazlar. Benim düşüncem aynı, her gün kütüphaneye çıkmanız eşinizle aranızda sorun olabilir. Ailesi gelmeden bu fikrinizi belirtin tepkisini ölçün derim

Eşim de benim ailemle sabahtan akşama oturmak istemezdi eminim. Ayrıca sigara kullanıyorum ailesi sigaraya da karşı bana normal gelen her şeye karşılar. İçmeden durabileceğimi de sanmıyorum.
Eski konularımı ne kadar hatırlıyorsunuz bilmiyorum adamın saçma lafları yüzünden mide sorunlarım çıktı yani doktorun söylediği stresten gastrit olmuşum başka bir şey bulamıyor.
Eşim bunların üstüne biraz daha anlamaya başladı beni. Daha fazla bunalırsam ülsere doğru gideceğini söyledi doktor. Aklı varsa bir şey demesin zaten. Babasının sevgiden yaptığını söylüyor

İlerde gelin bize bakar mantığı ile yapıyordur. İç Anadolu kürtlerin den demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Kabalık maa aile takılmayı, herşeye müdahil olmayı severler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…