Sağ ol canım inşallah1 gün 2 gun ilglen sonra şöyle ben ders calisicam diye ayy Allah kolaylık versin inşallah canım
7-10 gün arası kalırlar diye düşünüyorumKaç gün kalacaklar?
Hatırlamamak imkansız :)Sizi ve kayınpederinizi hatırladım :)
Bencede 1-2 gün ilgilenin, akşam eşiniz geldiğinde ailesinin yanında programı aksatmıyorsun dimi, derslerine birkaç saat ayırmalısın desin. Ailesi de kanıksar böylece kırmadan halledebilirsiniz sanki :)
Gevşek ağızlı adamla ders calisamazsin kpss düzenim var kütüphaneye gidiyorum diye 2 günden sonra evden çıkın1 gün 2 gun ilglen sonra şöyle ben ders calisicam diye ayy Allah kolaylık versin inşallah canım
Kütüphane var oraya giderim artıkGevşek ağızlı adamla ders calisamazsin kpss düzenim var kütüphaneye gidiyorum diye 2 günden sonra evden çıkın
Starbuckslarda üst katlarda ders çalışılıyor sessiz yerler var genelde
Kararlı konuşun rica minnetle değilKütüphane var oraya giderim artık
2 ay mı çok fazla ya dayanamazdımOdanızda dersinizi çalışın, tatlı dille söylerseniz sorun olmaz. 1 hafta 10 gün idare edilir çok takıntı yapmayın. Benim kayınvalidem gelip 2 ay kadar kalıyor, ev işine yemeğe de elini sürmez ben öleyim o zaman
İşte küçük bir şehirdeyim dışarda çalışabileceğim imkan var mı bilmiyorum kütüphane var diye biliyorum aslında anlayış gösterseler evde odamda da çalışırım ben alıkoymasından korkuyorum kayınpederiminBence öğretmen bir arkadaşınızın sizi alan sınavına çalıştırdığını söyleyin, o nedenle kütüphaneye gitmeniz gerektiğini, bunun bir fırsat olduğunu anlatın. Normalde bunun için para alıyorlar fln dersiniz, önemli dersiniz. Evden çıktığınızda da olay biter.
Bakın sabah çıkıp, arkadaşımla plan yapmıştım, onu ekemem diyerek kütüphaneye gideceksiniz ve akşam eşinizle beraber döneceksinizİşte küçük bir şehirdeyim dışarda çalışabileceğim imkan var mı bilmiyorum kütüphane var diye biliyorum aslında anlayış gösterseler evde odamda da çalışırım ben alıkoymasından korkuyorum kayınpederimin
Bu yorumu kütüphaneden yazıyorum. Size en uygun yer kütüphane. Allah kolaylık versinKütüphane var oraya giderim artık
Mecburen artıkBakın sabah çıkıp, arkadaşımla plan yapmıştım, onu ekemem diyerek kütüphaneye gideceksiniz ve akşam eşinizle beraber döneceksiniz
Çocuklarını yeni gördüler aslında. Bunların işi benimle. Aslında kötü niyetli değiller ama çok ayrı dünyalardayız ve aşırı bir sahiplenme var boğuyor artık.Güya oğluma gidiyorum derler sorsak sabahtan akşama geline tünemek oğluna gitmek oluyor.. rahatsız olmaları gerekirken..
Kütüphane ortamı nasıl peki ? Daha önce hiç çalışmadım orda. Öabt sınavım olduğu için alan canlı derslerim oluyor. İnternet vs dinleyebilecek miyim PC yanımda olsa ?Bu yorumu kütüphaneden yazıyorum. Size en uygun yer kütüphane. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?