eşimin ailesi beni çok bıktırdı.. 6 aylık evliliğimde çok mutsuzum

Adam sirf oturma izni icin evlenmis olabilir mi?. Acaba ben cocuk istiyorum deyip yem mi atsaniz? Aa olmaz ilerde bakariz falan derse (sebepsiz sekilde) sahsen ben iyi niyetli dusunmezdim.

Çok üzüldüm.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Ben üzülmüyorum böylesine. Allah herkese akıl vermiş fikir vermiş adam gelcek benim imkanlarımı sömürecek beni ezecek bende izleyecem tırnak kemircem öyle mi yok ya yerler adamı. Kadının kendi evinde 3 ay kalma hakkını kim verdi konu sahibi biraz akıllı olsa anlar o adamın konu sahibini ülkede kalabilmek için kullandığını. Ben senin gibi kaç tane bulurum gibi antin kuntin laflar etmiş böyle adama ölüp biten kadına üzülmek bence akıl dışı. Evli bile değiller eşimde eşim ne bu ya sanki evde kalırım korkusu mu bu nedir koca manyaklığı anlamıyorum

ben 13 yıldır almanyadayım eşimin oturumu yok. resmi nikahtan sonra alacak. o rezil görümcelerim öyle kıskançlar ki bana evliliğimi zehir ettiler. eşim kendi evine bağlı olsun istiyorum
Bu adam nikahtan sonra melek mi olacak sanıyorsun. Şimdi bile bunları yaşatan, nikahtan sonra neler yapmaz.

Ailen nikahsız yaşamana izin veriyor da boşanmana mı vermiyor?Saçmalık.

Seninle benzer şeyleri yaşayan bir arkadaşım var. Hatta dün aradı içini döktü. Senin problemlerinden fazlası var eksiği yok. 6 senelik evliler, adam değişmedi değiştiremiyor da. Aksine onlar kızı değiştirmek istiyorlar. Bir evin içinde bambaşka düşünceler ve iki farklı hayata bölünmek pek düzelecek bişey değil. Sabit bakış açılarının, ortak noktada buluşması güç.

Ben de artık ne diyeceğimi bilemiyorum.

Adamın düzelmeyeceği belli.

Boşanılmıyor.
Aile sahip çıkmıyor.
Kendi ayakları üzerinde durmadan evlendiği için yalnız da yapamıyor.
O zaman Allahım yardım etsin inşallah deyip susuyorum.

Evlenecek olgunluğa ermişte ailesinin sahip çıkmasına mı kalmış koca kadın ay yok valla akıl tutulması bu başka bir şey değil ah benim elime geçecek böyle bi fırsat o adamı varya deli ederim mumya gibi paketler ülke dışına attırırım valla daha da giremez salak herif

Bu adam nikahtan sonra melek mi olacak sanıyorsun. Şimdi bile bunları yaşatan, nikahtan sonra neler yapmaz.

Ailen nikahsız yaşamana izin veriyor da boşanmana mı vermiyor?Saçmalık.
dini nikahımız var düğün de yaptık ama resmi nikahı henüz yapmadık şuan işlemleri başlatmak için doğru zaman değil..

allah aşkına bana boşanmak dışında başka akıl verin ailesi yüzünden boşanmak istemiyorum yemin ederim onlar dışında hiçbir problemmimiz yok sevgiliyken kendimi tabiri caizse prenses gibi hissediyordum

allah aşkına bana boşanmak dışında başka akıl verin ailesi yüzünden boşanmak istemiyorum yemin ederim onlar dışında hiçbir problemmimiz yok sevgiliyken kendimi tabiri caizse prenses gibi hissediyordum
Ya ailesi değil sorun eşin niye anlamıyorsun?

arkadaşınızla dertleşmeyi o kadar isterdim ki çok iğrenç bi durumdayım.. bana diyolar ki istediği kadar ailesiyle konuşsun para göndersin sen ses etme.. böyle değişir belki bişeyler dank eder. arkadaşınız eşinize çok laf ediyor mu para gönderince? belki de böyle yapmamak lazım çünkü bende sinirleniyorum bu duruma. inadına yapıyorlar gibi

Ayrıca evli bile değilsin ne boşanması bu adam seni sömürüyor sevgiliyken ayıya dayı hesabı yaptı belli ki sevmiyor seni kendini kandırma

Ayrıca evli bile değilsin ne boşanması bu adam seni sömürüyor sevgiliyken ayıya dayı hesabı yaptı belli ki sevmiyor seni kendini kandırma
yok dinen boşanmadan bahsediyorum ama biz iyiyken ortada ailesi falan yokken ben ne istersem yapıyor aklımı karıştıran da bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…