Eşimin Ailesi Bebeğimi Görmeye Gelmeli mi?

eşin neden buruk olsun, bak şuan hamilesin arayıp sormamış ilgilenmemiş bebek doğunca ne yapacakki?

hem ordan bir talep gelmemiş, sen bebeği alıp oraya mı götüreceksin

o istiyorsa zaten arar sorar, ya da ne bileyim hastaneye doğuma gelmek ister bir şeyler yapar.

babaanneden bir talep yokki

Uzaktan nasıl olacak? Sonuçta hastaneye geldiğinde benim yattığım odaya girecek.

O ani hayal ettiğimde bile kalbim sıkışıyor, buz gibi oluyorum.

çok mantıklı bir kadınsınız öncelikle bunu belirtmem lazım. davranışlarınız gerçekten çok olgunca.

evet, eşinin annesidir, torunudur görmek hakkıdır. karşıdan bunu söyleyebilirim. ancak empati yaptığımda sanırım o tavizi vermek istemezdim.

Çocuk doğamaya yakin talep olacak. :) Dilerim olmaz, ama olacağını biliyorum.

Bence ne yaparsan yap ama çocugu eşinle gönderme. Ben böyle bi kadınla yavrumu tek bırakmazdım
İlla görüşülecekse de o ortamda olun.

Yalnız Kv cocugu görmek istiyor mu. Sizi bu kadar sevmeyen doğurduğunuzudoğurd merak etmez ki. Ordan talep gelmedikçe iş açmayın basınıza bemce

Kvyi simarttikca simartip tepenize cikartmissiniz. Ayni olayi benim akrabam yasadi. Cocugun annesi kizi kattiyen istemedi. Onlarda gittiler nikah tarihlerini aldilar kiydilar nikahi, sonradan dugunleri de oldu. Kiz gorusmuyor kv ile. Cocuk kendi gorusuyor. En azindan yaptiklari nikah dugun burunlarindan gelmedi, rezillik cikmadi. Cocuklari olursa nolur bilmiyorum tabi.

çocuğu ben olsam babasıyla tek yollamazdım. babası güvenir annesine verir, kadın kim bilir napar. çok gerekirse ya siz gidin ya da o gelsin görsün ya da dışarda görüşün.
Kesinlikle katılıyorum.
Sırf sizin canınızı yakmak için bebeğe zarar bile verebilir.
Boşverin uzak olsun daha iyi.
Eminim torun diye ölmüyordur.

Yok güzelim hiç geri adım atma o kadın hakkaten deliymiş onunla uğraşılmaz büyüsün biraz babasıyla gider gösterir , yaşananlar unutulacak ve tekrarlanmayacak cinsten değil iyi niyetli olursan kaybedersin söyleyeyim

kv dengesiz zaten .. benim annemde cahil dediginiz kisilerden biri ama kimseye bunlari yapmaz ...bilemedim bu konuda 3unuze de uzuldum ..dunya fani belki hatasindan pisman oldu hangimiz hata yapmadik ... 80 yasinda bir teyze vardı dua et hangimiz gunahsiziz dedi .. ne bileyim ben olsam gosterirdim oldurecek degil ya cocugu ..siz konusmak istemiyorsaniz uzak durursunuzda..hayat bu ilerde sizde hata yaptiginizda cocugunuz bunu yapsin istermiydiniz ..ama ben kv yaptigini yapmam diyebilirsiniz ama yapacaginiz baska bir harekette de olabilir ... hamilesiniz cocugunuzun cocugu goremedigini dusunun..

Konuyu okuyunca kv yi arayıp "anne seni çok seviyorum" dedim Bu nasıl bi ruh hastası kv yaa gerçekten inanılmaz Ben olsam hastaneye veya eve kabul etmem.. Hele lohusayken asla.. Bişey der bişey yapar moralinizi bozar hiç gerek yok sütünüzün kesilmesi riskini almaya.. Biraz büyüyünce eşinizle gönderirsiniz görür torununu hiç muhattap bile olmayın

Böyle bir durumda olsaydım eşimin hatrına çocuğu göstermemezlik yapmazdım ama evime de kabul etmezdim. Eşimle birlikte giderdim evlerine. Çocuğu görmeleri sevmeleri için 30 dakika müddet. Bir kenarda oturup seyrederdim. Yalnız göndermeye gönlüm el vermezdi.

ben de 4-5 sene önce benzer bir konu açmıştım.
kv asla değişmediği için taviz vermedim.
çocuklarımı 40 ım çıktıktan sonra gördü. o zaman evime gelmesine izin verdim.
şimdi de bayramdan bayrama ancak görüşüyoruz.

çocuklarımı asla eşimle yalnız göndermedim, göndermem.
beni istemeyen, her çirkefliği reva gören çocuğum üzerinde hak iddia edemez.

bakacağı yüze tükürmeyecekti.

Gelini istemeyince torunu da sevmiyorlar. Benimki gebeliğime hayırlı Olsun dememişti. Sorsan kurban olur amaa..
Valla canlari bilir. Cocuk bizim. İster gelip gorsunler ister begenmeyip gelmesinler. Cok da fifi demek lazim. Ama yok gelmesin yok istemem dedikce insanin kendi sinirleri bozuluyor. Onlara bir halt oldugu yok mutlu mesut oturuyorlar nasilsa. Ben de erkek cocuk annesiyim,ileride arar musade isterim gitmek icin. Gel derlerse giderim, gelme derlerse gitmem bana ne. Kapilarda deli danalar gibi aglayip da toruuuuun toruuuuun diye kendimi rezil etmem yani ne yalan soyleyeyim

Bence talep gelsin ona göre değerlendirin.
Hani aklını başına alıp da rica edecekse bir ihtimal görüştürürsün, yok aynı hal ve tavır içindeyde ne sana ne bebeğine iyi gelmez bu görüşme, o yüzden hiç gerek yok, eşin için yeterince alttan almışsınız, daha fazlasını kimse talep edemez.

Görmesin lüzumsuz insan.. Görse nolur görmese nolur..? Böyle insanlar bence hiçbir güzellliği haketmiyor.. Kaldı ki bu kadın sizin çocuğunuzu bağrına basmaz... Kesinlikle görüşmeyin...Hastaneye de gelmesinler... Evine de... Yalvarsın.. Ama ben böyle kötü kalpli bir insanın değişeceğine asla inanmıyorum... Kötü insan kötüdür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…