- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
- Konu Sahibi dejavu_one
Kızlar son durum şöyle, eşim gidip konuştuktan birkaç gün geçti babasını aramasını istedim eşim aradı iyi konuşmuş sonra annesiyle konuşmuş o da iyi konuşmuş filan. Dün de kandildi ya aramış eşim babamda konuşmuş annesini almış telefona işte iyi konuşmuşlar demiş işte seda hatırlamasa sen kandil filan hatırlamazsın o olmasa halimiz harap filan demiş yumuşamış yani eh tabi bu haftada hiç gitmeyince. Ben de akşam aradım kandil ne de olsa babamla konuştuk sonra kaynanamı istedim gayet güzel konuştu kandilleştik. İşte babam karpuz istemişti ama bu sefer alamadık kendimize de almadık dedim normalde büyük alıp yarı yarıya paylaşıyoruz. Sorun değil canım olsun alırsınız sonra acele olan bir şey değil dedi. Baya ılımlı konuştu sonra öksürük tuttu kapatıyorum kızım dedi tamam dedim bir 10 dk sonra aradı işte sakın alınma biliyorsun öksürük tutunca konuşamıyorum o yüzden kapattım yanlış anlama diye aradım dedi bende yok dedim neden alınayım ne alakası var biliyorum her zaman olan bir şey dedim. Hani sanki o olayda benim alınganlığımdan kaynaklanmış durumuna getirdi babam da yanındaysa. Hadi ben alındım be kadın gittiğimizde neden yüzüme bakmadın dimi. Neyse işte öyle buzlar eridi ama yine de hemen çok iyi olmak istemiyorum açıkçası.
Anladigim kadarıyla biraz da kayınpederinin etkisi ve senin yokluğunun bariz hissedilmesi nedeniyle yumuşamış . Aslında cok sevindim zamanla çok zorlanmadan düzelecek araniz .
Bence ikinci kez araması ise iyi niyetli de olsa , altinda ,dejavu alindiysa açıklama yapayım yanlis anlama olmasın mesaji da var .
Yani sorunun kaynağı senin alınganlığın olmuş . Dejavu olmasa bizi aramazsın demesi de yine , kayınpederin orada ise eğer ben dejavuyu cok seviyorum hic onu isteyerek üzer miyim mesajı.
Bu nedenle daha evvel yazdıklarımı yineliyorum . Gittiğinizde ailece cok ince detaylara girmeden ama seni özellikle yaralayan bir kac konuşmasından örnek vermeli ve hatalı olduğunu anlamasını elinizden geldiğince saglamalısın .
Tabii şunu da söyleyim öyle kolay kolay hatalı kabul etmez kendini ama en azından yalnız kaldiginda ya da esiyle yalniz kaldiginda olayin bir de bu penceresi oldugunu , bunu düşünmesini , kendini sorgulamasını sağlamış olursunuz diye umut ediyorum .
Böylece seni rahatsız eden , babam da beni mi suçluyor fikrinden ( bunu sen mi soyledin yoksa bende mi bu izlenim olustu su anda emin degilim )kurtulmuş olursun .
Son düzenleme: