Eşimin Ailesi Bebeğimi Görmeye Gelmeli mi?

bence doğduğunda gelip görsün engel olmayın. ama tabi gittikten sonra mesafeyi yine koyun aynı şekilde.

Halihazırda koyduğum mesafeyi kaldırmış olmaz miyim bu durumda?

Eşim de annesi de bunu açık kapı olarak görürse bu mesafeyi koyana kadar eşimle yaşadığım tüm o kötü şeyler başa sarmaz mi?

Bence kesinlikle eve alma. Az önce 6 7 aylıkken gönderebilirsin babasıyla dedim ama geri alıyorum kendi memesini falan verir bu kadın çocuğa. Burda okuduk bunları.

Çok istiyorsa hastaneye gelsin görsün.
Baktınız akıllanmamış,ileri geri konuşup can sıkmaya devam ediyor,bahaneniz olur görüşmemek için,göruşmezsiniz.
Ha düzgün davranıyordur ,kaba saba konuşmaz,yinede evinize gelmeden bebeği görebileceği bir yol bulun. Atiyorum bebek 4-5 aylık olur avm'ye gidersiniz 1 saat görür eşinizle,siz alişveriş yaparsınız o ara,yüz göz olmazsınız.
Çok içinize sokmayın. Uzaktan uzaktan halledin derim. Fena kadınmış mesafeyi koymuşken başa sarmasın yeniden.

Öncelikle çok kibarsınız ama kayınvalideniz bu kibarlığı haketmemiş. O da bir anne evet, ama doğurmakla anne olunmuyor. Insan evladını bu kadar rezil eder mi, bu kadar üzer mi, akıllara zarar biriymiş, görüşmemekle en doğrusunu yapmışsınız. Siz kesinlikle görüşmeyin, taviz tavizi doğurur, hele de yeni doğum yapmışken kesinlikle görüşmeyin derim, çünkü o dönemde insana normalde batmayan şeyler bile batabiliyor, huzurunuz kaçmasın.

Bebeği görmek istiyorsa babasıyla gidebileceği duruma gelsin uzun olmamak şartıyla görsün, eşinizi de tembihleyin gözü üstünde olsun diye, güvenilir bir insan değil. Belli ki psikolojik sorunları var, tedavi olması gerek.

Gelmek isterse gelsin gorsun. Benim kv ile hic bir sorunum olmamasina ragmen gelip gormedi,bu sebepten de gorusmuyorum mesela 28 ay oldu

Son 3 paragrafa kadar son derece yerinde ve üstruplu davranmışsınız ama sakın haaa şakın sizin olmadığınız bir yerde bebeğinizin işi Yok. Aklı dengesi yerinde olmayan deli Dumrul misali davranan kadınla da sırf eşinizin annesi diye bebeği göndermeyin. Hatanın büyüğünü orada yaparsınız siz nereye bebek de oraya
Ayrıca 3.5 aylık emen bebeğe kafasına göre mama vermeye kalkar bu sefer de ayrı kriz. 2-3 saatte bir emen bebeğin ne işi varmış kvde sizsiz

çevrendekiler boşver de sen ne düşünüyorsun bu konuda?

eşinden de böyle bir talep gelmemiş ki daha hamilesin bırak 3 4 ayı ben olsan 4 yaşına kadar böyle bir babaanneyle görüştürmezdim azıcık aklı kesene kadar yani.

ve görüştürüp ne yapacaksın ki? ne sana ne de kocana bir faydası olmuş çocuğa ne faydası olacak? zaten bu zamana kadar babaannelik görevini üstlenmemiş gelip bir ihtiyacın var mı dememiş çocuğa ne yapacak?

görüştürme gerek yok bu onun için bir fırsat olur, eşin de sana sen istedin görüştürmeyi der toparlayamazsın

kesinlikle düşündüğün olur

talep senden çıkıyor çünkü eşin sana görüşsünler demiyor,

yarın öbür gün başka bir durumda eşin sana sen istediğin görüştürmeyi diyecek

madem bu kdr mesafeni koymuşsun yapma görüştürme, belki şuan hamile olduğun için duygusalsın ama yapma

siz elinizden gelen her şeyi yapmışsınız zaten. fazla iyilik göz çıkarır. böyle psikolojik sorunları olan bir kadını kesinlikle evinize sokmayınız. torunudur görmek hakkı değil ben buna inanmıyorum. hak eden gelinine evladı gibi güzel davranandır. ben de evlenirken sorunlar yaşadım kp sebebi ile ama kv o kadar güzel gönül aldı ki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz hayatımıza. senden ayrı görmesine asla izin verme ben çocuğa da zarar verebilir diye düşünüyorum zira akıl sağlığı yerinde değilmiş gibi geldi bana. biraz ele avuca gelsin evine gelir sen evdeyken görür sonra basar gider. yaşını maşını geçtiğinde de babası ile giderler sevgili babaannesine..

Neden gelmedi???
Sizin sorunlariniz gibi bir sey hic yasamadik biz. Zaten esimle aralari kotuydu benle alakasi yok. Biz evlenince bir sure normal olmaya calistilar esimle olmadi. Esim onun sevmedigi akrabalarla gayet normal gorusuyordu annesi buna da sinir oluyordu mesela. Ben de hamileligimi 5. Aya kadar kimseye soylemedim riskli oldugu icin. Bunu da uzerine alindi kadin. Sonrasinda dogum yaptigimi eltisinden ogrenince tamamen ilisigini kesti. Sonradan gelmek istediginde de esim izin vermedi

Eşimin baba bir ablası -kendi ablamdan farksizdir- o sordu birkaç kere, ne yapmayı düşünüyorsun diye. Gelmesini istemiyorum dedim, uygun olmaz ablam, gelsin görsün bu onun hakkı dedi.

Ki bu ablamin üvey annesi olur kayinvalidem. Birbirlerini zerre kadar sevmezler.

Ablam bunu birkaç kere dile getirince iki ihtimal oluştu kafamda;

1. Gerçekten bu onun hakkı, buna engel olmamam gerek. Ablam bu yüzden böyle söylüyor.
2. Eşim bu konuyu benimle konuşmaya çekiniyor, devreye ablasını sokuyor. (Her ne kadar ablası böyle bir şey yok dese de...)

İster istemez aklımda son günlerde bu durum.

Kayinvalidem inanin umrumda değil. Eşim çok buruk olacak, tek canımı yakan nokta bu.

Epey farklı bir durummus sizinki. En azından günah keçisi siz değilsiniz, inanın büyük rahatlik bu.

İlk yaptıklarıni şaşkinlıkla okudum yok ayağına kapanmalar falan neyseki sonra akıllanmışsın şimdi bilemedim pek normal bir kadın değil göstermezsen eşin ne der bu duruma oda var hastanede görsün uzaktan işte yaptıklarına say de nebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…