Eşimin Ailesi Bebeğimi Görmeye Gelmeli mi?

Valla dugune de nısana da gelmedıgı hayırlıymıs.. hangı bırıne neye yorum yapsam sasırdım.. daha oturmadıgın apartmana rezıl etmesıne miiii,annene küfrğne miiii.. kendısı cok talep eder ozur dılerse belkı.. ama yalnız degıl,benım belırledıgım olculerde,vakıtte,yerde,ben yanındayken görebilir.. kadın deli resmen. Nasıl eşinle gonderırsın

Doğumdan sonra daha duygusal davranıp annelik duygusuyla "o da annedir hakkıdır" diye hareket edeceksin kesin ama merak ediyorum bu hadsiz ruh hastası insanlar bu sonsuz krediye nasıl sahip olabiliyorlar?

Eşinden veya o kadından gelen bir talep yok neden bunu sen düşünesin ki?
Sen bebeğine ve doğuma odaklan. Eğer eşin konusunu açarsa o anki fikrini söyle. Ama bana göre kesinlikle haketmiyor..

Siz hic bulasmayin. Teklifini bile yapmayin. K.v kendi gormek isterse gelsin.

Gostermeyin kizlar bebelerinizi. Boylelikle bu ruh hastasi kadinlar tukenip gitsin.. Haddini bilsin herkes.

Onceden bende derdim goster yazik vs diye. Hatta konunu okuyunca bile uzuldum ne kotu durum diye... Ama acima acinacak hale dusersin.
Hak etmiyorlar torunlarini gormeye. Bukadar basit...
Anne dir demeyin..boyle bir kadin anne olamaz. Ogluna anne olamamis toruna babaanne mi olacak? Hic sanmam.

Ayrica bu seylerin cahillikle okadar da alakasi yok. Ne okumamis koy kadinlari var sut liman hanimenfendi edepli.
Senin kayinvaliden gibilerin ar damari catlamis..

Etmezdim bu durumda. Bende bebek bekliyorum, büyük kizimda kvnin yaptiklarini hala unutmadim. Kendi cocuklarina bile kocasina kizdigi icin ölüm korkusu yasatan bir insan benim kv. Kendi evladina bunlari yapan birine asla cocugumu emanet etmem.

Çocuğunuzu yanınızdan ayırmayın bence.Kesinlikle gözünüzün önünde görsün görecekse.Benim kızım 8 aylık oldu babası götüreyim diyor izin vermiyorum.Ben nereye evladım oraya bensiz bir yere gidemez diyorum.Siz bakmayın kv çok istiyorsa gözünüzün önünde görür defolup gider sonra.eşiniz zaten herşeyin farkında sizin yanınızda üzmeyin kendinizi bebeğinize odaklanın.İnsanın korktuğu hep başına geliyor .Korkmayın huzurunuzu bozamaz inşallah...

Eminim ki cocuk dogdugunda esin coooook degisecek, anamda anam olacak o. O benimde cocugum annem istedigi gibi gelir görür diyecek.....

Benim eşim de sizin eşiniz kadar anlayışlı olsaydı bende kv demi görmeyi asla istemezdim mesela, sadece eşim görüşsün ama ben görmeyim isterdim çünki evet yaşanılanlar geçiyor gidiyor ama gördükçe de bazı şeyler akla geliyor, bence evliliğin en zor tarafı mecburiyetler ne kadar zararda verseler’de eş aileleri hayatımızdan çıkaramayışımız.. Benim buna alışmam hiç kolay olmadı ki halada alışmış sayılmam..

Hic kimse kusura bakmayacak.
Kv onunu gormeden davrandiysa cezasini cekeck!
ne cocuk gosteririm ne ogul. Ogluna hasret kalsin anlasin biraz.

Pardon ama nereden hakkı oluyormuş?
Torununu çok seven merak eden insan onun annesine de insan gibi davranır.
Ablayı ilgilendirmez bu durum kestirip atin bence densiz davranmış.
Sütünüz kesilse üzüntüden kim verecek hesabını ki bu kadın kesin sizi üzecek bir şey yapar yani.
Eşinize de kestirip atin bence ne zaman ki çocuk memeden kesilir o zaman babasıyla 1 2 saatliğine yollayabilirsiniz.
Ayrıca cahil bir kadınmış o neden memeyi bırakınca dedim çünkü yüzde yüz ihtimal mama verir kendi memesini bile vereni duyduk burada asla guvenemem böyle birine.

Ayrıca 1.5yildir bir şeyleri düzeltseydi çaba gösterseydi af dileseydi çok torun göresi varsa ama ben açıkçası torununu umursadigini da düşünmüyorum.
Kısaca siz eşi üvey ablayı değil kendi kalbinizi dinleyin ve vicdaniniz rahat olsun çünkü iyi birisiniz siz belli .

Siz elinizden geleni fazlasiyla yapmissiniz bence. Yani suan hamileligin vermis oldugu duygusallikla olaya daha duygusal bakiyor olabilirsiniz ama nedense sizin sorunuz karsisinda hastane kapisi onunde dizlerini dovup bana torunumu gostermediler falan diye kufurler savurdugu bir sahne geldi gozumun onune. Bence asla musade etme.

zaten ipler kopmus

ben olsam kv oglunu aramadan dogurdugumu bile söylettirmem. zaten aramaz o arada dogrup hastaneden cikmis olursun...

babasiyla gitsin gelsin, esin akli basindaysa zaten elletirmez cocugu gösterip gelir ayda bir

Sana en başından iyi davransaydi görmeye hakkı olurdu. İçindekileri söyleyip seni bu kadar yaraladıktan sonra hiçbir şeye hakkı yok. Ki sen de zaten yapılanları unutamazsın. Eğer gelir ve senin çocuğunu hiç bir şey olmamış gibi severse senin için soğumayacak daha çok kinleneceksin.

Aynen boyle devam edin. Bebek bahanesiyle elinizi verir kolunuzu kaptirirsiniz. Sonra tekrar hayatinizdan cikarmaniz sizi yipratir ve ayni seyleri tekrar yasamaniza sebep olur. Bence bebek 6+ oldugunda disarda bir kac saat gorusurler. Bu kadin hic normal degil.

En cok esinize uzuldum. Annesi normal degil oda bunu farkında anlattığınız kadariyla

Doğuma gelmesin hastaneye de. Belliki akli dengesi yerinde değil sinirlerini bozar durduk yerde sütünden olma. Önce bebeğini ve kendi sağlığını düşünmek zorundasın. Milletin gönlünü yapıcam diye çocuğuna haksızlık etme. Sonradan kırkı çıkınca düşünürsün. Ben olsam hiç yaklaştırmam onca şeyden sonra. Hem kocan da laf etmiyormuş hiç kaşınma bence. O üvey abla da saçmalamış.

Benden özür dileyip,bana bebek konusunda hayırlı olsun demediği sürece görüşmem,bebeğimi de bensiz bir yere göndermem.

Anne olması,büyük olması bu davranışları haklı kılmaz.
İnsan olmalı önce.
Özür dilemeli.
Kendi evladına ediyor,bunun da farkına varmalı bir zahmet.

Ben de anneyim.Büyük sözüme tövbe ama ileride bu şekilde davranırsam evladım yüzüme bakmasın,bakmasın yani,hakkıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…