• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz mi gitmeliyiz

kesinlikle gitmelisin diye dusunuyorum cunku esının abısı sen ne kadar ıyı ve anlayıslı olursan senın ıcın artı olur her zaman esın tarafından oyle onun aılesı ıcınde.

mantığım git diyor ama içimden gitmek gelmiyor.
gidersem eşim için giderim

şöyle bi durum var. ben abisiyle tanışmıştım önceden.. yani bana karşı iyi insandı.
düğünde veya nişanda beni arayabilirdi benimle problemi yoktu sonuçta.
ama şimdi düşündüğümde gitsem basit mi olur diyorum

bence gitme, ben haklıyken haksız gibi davranma taraftarı değilim. böyle yaparak sen büyüklük yapmış olmuyosun onu bu tavra alıştırmış oluyosun.

bence gitme, ben haklıyken haksız gibi davranma taraftarı değilim. böyle yaparak sen büyüklük yapmış olmuyosun onu bu tavra alıştırmış oluyosun.

doğru söylüyorsunuz beni tanıdığı için en azından arayabilirdi.
birde eşimin abisi beni halasına gittiğimizde nişanlıyken gördü görmezden geldi ailesiyle konuşmuyor diye.
bunu bir kez daha aynı yerde yaptı düğünden sonra eşimle beni gördü kafasını çevirdi görmezden geldi.
eşimle aram kötü olsun istemiyorum, birlikte karar almalıyız

doğru söylüyorsunuz beni tanıdığı için en azından arayabilirdi.
birde eşimin abisi beni halasına gittiğimizde nişanlıyken gördü görmezden geldi ailesiyle konuşmuyor diye.
bunu bir kez daha aynı yerde yaptı düğünden sonra eşimle beni gördü kafasını çevirdi görmezden geldi.
eşimle aram kötü olsun istemiyorum, birlikte karar almalıyız

sen bilirsin ama dik duruşun her zaman faydasını görürsün naçizane bir arkadaş tavsiyesi :16:

en son ki gelişmeyi sizlere aktarmak istiyorum.
eşim abisiyle konuşurken abisi beni istemiş telefona bende konuştum.
benden özür diledi, bana karşı mahcup olduğunu ama benimle problemi olmadığını ailevi problemleri olduğundan dolayı düğüne gelmediğini söyledi.
bende, ben est.. gelmediyseniz geçerli sebepleriniz olduğuna inanıyorum dedim. o da sen benim için kardeşimden de ötesin dedi.
ben pek uzatmadım, buyrun birgün bize gelin dedim. o da ilk önce x (eşim)bana gelecek dedi, onunda hataları oldu bana karşı inşallah size de birgün geliriz dedi. bende tamam dedim kapadım. yani ilk başta eşimi çağırıyor evine. ben sorunun ne olduğunu hiç bilmiyorum. ve bu konuşmadan sonra da ilk ben gitmek istemiyorum. :18: çünkü ilk kardeşini çağırıyor ayağına. sizlerle paylaşayım dedim.

benden özür diledi, bana karşı mahcup olduğunu ama benimle problemi olmadığını ailevi problemleri olduğundan dolayı düğüne gelmediğini söyledi.
bende, ben est.. gelmediyseniz geçerli sebepleriniz olduğuna inanıyorum dedim. o da sen benim için kardeşimden de ötesin dedi.
ben pek uzatmadım, buyrun birgün bize gelin dedim. o da ilk önce x (eşim)bana gelecek dedi, onunda hataları oldu bana karşı inşallah size de birgün geliriz dedi. bende tamam dedim kapadım. yani ilk başta eşimi çağırıyor evine. ben sorunun ne olduğunu hiç bilmiyorum. ve bu konuşmadan sonra da ilk ben gitmek istemiyorum. :18: çünkü ilk kardeşini çağırıyor ayağına. sizlerle paylaşayım dedim.

özür dilemesi de iyi bişey bence
eşin ne derse onu yap canım..

öyle yapıcam zaten ama beni değil eşimi çağırdı aslında emirvaki yaptı o gelecek ilk önce dedi.
siz gelin demedi yani, bu durumda gitmem hoş olurmu ki :18:

biçok erkek o ve siz kelimelerini önemsemeden kullanıyo canım
gelin der gel demez zaten :3:

artniyet yok diyosunuz yani :)

bence yok
benim eşimde çevremdeki bazı erkeklerde ben diye konuşur
mesela eşim ilk yıllar ev aldım derdi yok şuraya bakar giderim v.s.
yanında ben varken hötleye hötleye düzelttim arada kaçırsa da ağzından düzeltiyo :)
sonra baktım çevremde çok öyle gel gittim gibi konuşan
oda öyledir muhtemelen boşver

aman gidiverin nolacak.

bence yok
benim eşimde çevremdeki bazı erkeklerde ben diye konuşur
mesela eşim ilk yıllar ev aldım derdi yok şuraya bakar giderim v.s.
yanında ben varken hötleye hötleye düzelttim arada kaçırsa da ağzından düzeltiyo :)
sonra baktım çevremde çok öyle gel gittim gibi konuşan
oda öyledir muhtemelen boşver

doğru benim eşimde bazen yapar bunu.
ama böyle olabileceği hiç aklıma gelmezdi
haklısınız

günaydın kızlar,
6 aylık evliyim. eşim abisiyle konuşmuyor.. daha doğrusu eşimin abisi aile bireylerinden hiç kimseyle konuşmuyor ne annesiyle ne de babasıyla. ben evlenmeden önce eşimle sevgili iken abisiyle ve yengesi ile tanışmıştım. 2 kez görüşmüştük. abisi ailesinden hiç hoş şeyler bahsetmemişti bana açık açık eğer evlenirsen çok içli dışlı olma demişti. ben normalde mesafeli olmayı seven biriyim. eşimin abisi o zamanlar ailesiyle ve eşimle konuşuyordu ta ki bizim sözümüze kadar. sözden sonra ne nişanımıza geldi ne de düğünümüze.. konuşmamalarının sebebi parasal konularmış.. ben eşime defalarca abinle konuş dedim düşmanın değil o senin. en azından dost var düşman var dedim. ama eşim her seferinde reddetti. düğüne gelmediği içinde çok kırıldı abisine ve yengesine.. bugün eşim aradı işteyken abimi aradım dedi, 3 gecedir rüyamda çok kötü görüyodum dedi onu. bende iyi yapmışsın dedim aramakla konuş tabi ki.
abisi eşimi suçlamış bize gelmediniz düğünden sonra, beni düğüne çağırmadınız vs vs.. açıkçası ben hatalı kim, sorun ne bilmiyorum çok fazla..
eşim hafta sonu abimlere gideriz dedi. ben bişey diyemedim. sizce onların mı gelmesi lazım bize? yoksa biz küçük olarak onlara mı gitmeliyiz?
gitsem oraya ne yapıcam ne konuşucam hiç bilemiyorum. bir akıl verin kızlar nasıl davranmalıyım?

soğuk durma..ev sahibi onlar ne de olsa ne konuşacam diye kasma oyüzden..akışına bırak..

Seni ne güzel telefona istemiş konuşmuş seninle değil derdim demiş kaldı ki eşiniz geri adım atıp.gidelim diyorsa onu bağlar sizin kaynınızla aranızda mesele yok ki ağabey olduğu için siz gelin diyor. Hem olayları karısına bağlamışsınız bu adamın kendi aklı yok mu tüm aileyle eşi yüzünden nasıl küs olsun eşinin demesiyle insan kardeşinin düğününe gitmemezlik yapar mı hiç hem düğüne çağırmadı demiş siz evlenirken bilmiyor musunuz çağırmadığını neden gelmedi dediğinde eşiniz ne dedi bu parasal konulardan anlaşmazlık düğünden önceyse eşin çağırmamış olabilir. Bu nedenle kaynın haklı olur sen git senlik bir durum yok.

bence bu kadar büyütmeyin, kimin ilk gittiğinin ne önemi var, arada düşmanlık yok büyük bir sorun yok, ailevi yanlış anlaşılma kırgınlık naz niyaz var.. sizle ilgili değil hiçbiri.. abi barışmaya çalışırken görüşmeye çalışırken bu kadar detay düşünmeye gerek görmüyorum.. gidin oturun kalkın.. onlar da size gelir yarın öbürgün.. ailenin iç işleri karışıkmış o ara "aman gelin ne der" diye düşünecek halleri olmamış.. abi el uzatmış kardeş tutsun varsın.. bu kadar takılırsanız daha zor olur hayat.. eşinize moral verin o da takılmasın.. kardeş çok kıymetli birşey..

cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim.
ama gidemedik. tam hazırlandık eşim abisini aradı geliyoruz demek için.
bir de ne duysun yenge bizim geleceğimizi duyunca evi terk etmiş :53:
zaten benimde bu yüzden gidip gitmemekle ilgili tereddütlerim vardı. nasıl karşılanacağımı bilmediğim için.
gitmek istedim gerçekten ama olaylar buraya gelince gidemedik.
eşime dedim ki o zaman uygun bi zamanda abinle dışarda görüşün ve öyle de oldu dün akşam dışarda görüştüler.
sonra abi bize geldi evimizi görmeye. bazı sorunlarından anlattı anne ve babası ile ilgili çok da haklı sebepleri var.
ben üstüme düşeni yaptım eşim mutlu olsun diye gitmek istedim ama yenge aile ile hiç görüşmek istemiyor.
ayrıca abi de aileden yanlızca eşimle görüşeceğini söyledi.
şaşkınım inşallah düzelir bu durum

ya evet bir de öyle durum var. insan abisini düğüne çağırır mı hakkaten

Arada mesafe varsa,görüşülmüyorsa çağırır tabiki.Burda şöyle bir sorun var.Kaynın eşine bizi düğüne çağırmadınız demiş.Eğer gerçekten çağırmadıysa,bu senin eşinin büyük ayıbı ve gidip gönül alması lazım.
Abisinin eşini biraz suçlamışsın ama,sonuçta adamın kendi ailesi.Eşinin diretmesiyle mi barışacak.Evde kendi içlerinde ne yaşanıyor bilemezsin.Bir de çağrılmadığı düğüne kadın niye gidelim diye ısrar etsin ki.Bak sen bi haftasonu gitmek için bile ne kadar düşünüyorsun.Burda seni bağlayan bir konu yok aslında.Giderse gidersin.Olaylar hakkında iyi veya kötü hiçbir yorum yapmazsın.Sana olan davranışlarına göre tavır takınırsın.

Arada mesafe varsa,görüşülmüyorsa çağırır tabiki.Burda şöyle bir sorun var.Kaynın eşine bizi düğüne çağırmadınız demiş.Eğer gerçekten çağırmadıysa,bu senin eşinin büyük ayıbı ve gidip gönül alması lazım.
Abisinin eşini biraz suçlamışsın ama,sonuçta adamın kendi ailesi.Eşinin diretmesiyle mi barışacak.Evde kendi içlerinde ne yaşanıyor bilemezsin.Bir de çağrılmadığı düğüne kadın niye gidelim diye ısrar etsin ki.Bak sen bi haftasonu gitmek için bile ne kadar düşünüyorsun.Burda seni bağlayan bir konu yok aslında.Giderse gidersin.Olaylar hakkında iyi veya kötü hiçbir yorum yapmazsın.Sana olan davranışlarına göre tavır takınırsın.

ben anlayamıyorum aradaki sorunu.
eşime göre onlar suçluydu, şimdi eşim abisine karşı eziliyor.
abi eşime küs değil annesine babasına kırgın ve kızgın.
o yüzden araya mesafeler girmiş.
bilemedim bende. zaten gitmek istedim ısrar da ettim.
eşim aradı abisini yengesi evden gitmiş geleceğimizi duyunca
biz gidemedik yani.

cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim.
ama gidemedik. tam hazırlandık eşim abisini aradı geliyoruz demek için.
bir de ne duysun yenge bizim geleceğimizi duyunca evi terk etmiş :53:
zaten benimde bu yüzden gidip gitmemekle ilgili tereddütlerim vardı. nasıl karşılanacağımı bilmediğim için.
gitmek istedim gerçekten ama olaylar buraya gelince gidemedik.
eşime dedim ki o zaman uygun bi zamanda abinle dışarda görüşün ve öyle de oldu dün akşam dışarda görüştüler.
sonra abi bize geldi evimizi görmeye. bazı sorunlarından anlattı anne ve babası ile ilgili çok da haklı sebepleri var.
ben üstüme düşeni yaptım eşim mutlu olsun diye gitmek istedim ama yenge aile ile hiç görüşmek istemiyor.
ayrıca abi de aileden yanlızca eşimle görüşeceğini söyledi.
şaşkınım inşallah düzelir bu durum

eltin de fenaymış
aman en iyisi olmuş o halde boşver canım :)

Back
X