eşimin ailesi bana hakaret ediyor

benim kaynanam bu kadar kötüsünü yapmadı bana gerçi yapsa evlenemezdim ay ömür boyu o aile çekilmez
ama hamileliğimin en kötü gününde beni sancılı halde yolun ortasında bırakıp erik almaya gitti diye arayıp sormuyorum
çokta tınn yani ben dünyaya bir kere geldim bir dahası yok kendine deger vereceksin en başında canım annem cicim annem diiii
amaa gerçek yüzünü gördüm anne demeyi bırak sesini duymak istemem sen sen ol once kendine deger ver eşini seviyormusun
gerisi boşş salla sen ogullarıyla evlendin haa seni savunamıyorsa eşin işte o zaman bişeyler kopar sen sakın eşine şikayetlerde bulunma
bak arkadaş yazmış oglu evdeyken güzel geçinen kaynana oglu gidince neler yapıyor yuva senin yuvan kimsenin bozmasına izin verme kendi öz annen bile olsa canım

allahım ne kadar terslikk var bu kadında.. oğlunun bir evi geçindirmesi lazım emanete iyi bakması lazım hiç bunudamı bilmiyor sen çalışmak zorunda deilsin tabi çok zor durumda kalırsan eşine destek olursun ama bir erkek karısına bakmakla yükümlü karısına ve çocuğuna aldığın her bir şey için allah sevap yazıyormuş..ben karşıyım kardeşim kadınlar çalışmak zorunda deil erkek çalışmak zorunda karısıda kocasını zor duruma düşürmicek şekilde çatır çatırda yerrrr ohh canıma değsin :))

selen alemsin dökül bakalım daha neler dedinde kadının kafasında para yiyici gelin oldun ... neymiş öfkeyle kalkan zararla otururmuş... haziranda evlendin biz temmuzdayız seviyeye bak daha doğrusu seviyesizliğe

cnımcımmm yanlış okuyorsun galiba benmi topluca ölmüşler demişim allah allah yazdığımı unutucak yaşta deilim ama? benim yazdığımı bulup hatırlatırsan sevinirim ablacım...

İNşllah düzelmiştir sorunlarınız cnım.

selen alemsin dökül bakalım daha neler dedinde kadının kafasında para yiyici gelin oldun ... neymiş öfkeyle kalkan zararla otururmuş... haziranda evlendin biz temmuzdayız seviyeye bak daha doğrusu seviyesizliğe

vallahi bişey demedim tatlım ya o kadar hakaretler küfürrler edildiği halde onlara hiç saygısızlık yapmadım eşime patladım..eşimde onlara kıza niye böyle davranıyorsunuz diye patladı..

vallahi bişey demedim tatlım ya o kadar hakaretler küfürrler edildiği halde onlara hiç saygısızlık yapmadım eşime patladım..eşimde onlara kıza niye böyle davranıyorsunuz diye patladı..

benden küçükmüsün büyükmüsün bilmiyorum ama sana tavsiyem ki seni istemiyorlar bu açık sevmiyorda ekmeklerine yağ sürecek cevaplar verme gereken cevabı eşin versin 1 ayda yaşanmışlıklara bak eşin üzerine bile yürümüş daha cicim ayındasınız .... cevap vermemek duymamak en iyi cevap ...

bu arad ablacım uzaktan davulun sesi hoş gelir..kimin ne çektiğini neler yaşadığını bilemezsin.. ben çok kötü evrelerden geçtim 7 yılsır kayınvalidemle oturuyorum yapmadığım hizmet kalmadı yinede yaranamıyor...kaç kere huzurum bozuldu..her akşam ağlamak nedir bilirmisin...her sabah uyandığında asık suratlarla karşılanmak nasıl bilirmisin. ne evlilik yaşayabiliyorsun, ne anneliği yaşaya biliyorsun..

Vallahi İnanırım..
O Kadar Çok Şey Duyuyorum ki Kayınvalidelerle İlgili Haklısın, Huysuzları da Öyle Oluyormuş.. (Oğlunu Kıskanan v.s.)
Mesela;
Ben Yemek Yapmasını Bilmem..
Akşam İşten Gelirim Arkadaşlarla Evime..
Bilir Makara Kukara Sabaha Kadar Evde..
Işığım Açık Ya..
Börek Getirir..
Ne Bileyim Böyle Bir Kadın..
Genç Bir de Avantajım O Sanırım..
Arkadaşlarım Gerçekten Kayınvaliden mi Bu Derler..
Yani Hep Böyle Kalır Heralde..
Balık Baştan Kokmasn Yeter ki..

Annemler Gelse Oturmaz 5 dk. Konuşacaklarım Olur Diye..
Yalvarırım Anne Otur Ne Olur Diye, Gizli Saklım mı Var Senden Diye..
Aynı Zamanda Ailemde Çok Sever Eşimin Ailesini..

Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın..
Hiç Bir Anne - Baba Üzülmesin..
Kimsenin Evladının Yuvası Yıkılmasın..

Aile yüzsüz öyle mi???
Seviyeleri de yerlerde?
Bütün bunları evlenmeden..hatta nişan bile olmadan görüp...onca hakareti yerken aklınız nerdeydi acaba???
Hadi canım sende!
Yüzsüz kim acaba?
.

Şaşırarak okuyorum yazdıklarınızı gençler.... Gencecik insanlarsınız üretebilecek ayaklarının üzerinde durabilecek gencecik insanlar. Ne demektir çatır çatır para yemek? Kayınvalidesi haksızdır vs konuyu nereden nereye geytirdiniz bakarmısınız selen kızım sana gelince daha işin başında sen kalkarda kadının evinde kadına nisbet yapar gibi çatır çatırda yiycem parasını deyip birde tel aşıp aşkım beni eve götür dersen kadın sana hırslanmazmı. Siz ortak noktayı aramamışsınız ki siz direk karşılıklı saldırıya geçmişsiniz...

cnımcımmm yanlış okuyorsun galiba benmi topluca ölmüşler demişim allah allah yazdığımı unutucak yaşta deilim ama? benim yazdığımı bulup hatırlatırsan sevinirim ablacım...

angryangel Nickli Arkadaşım Yazmıştı Diye Hatırlıyorum..

Son düzenleme:
Aile yüzsüz öyle mi???
Seviyeleri de yerlerde?
Bütün bunları evlenmeden..hatta nişan bile olmadan görüp...onca hakareti yerken aklınız nerdeydi acaba???
Hadi canım sende!
Yüzsüz kim acaba?
.

Şimdi sizdende bişi rica edeyim konuyu konuşuyoruz hakaretsiz olsun lütfen. Amaç bagı kurtarmak bagcıyı dövmek olmasın...

eşim üstüme yürümedi sadece biraz sesini yükseltti 26 yaşındayım..

o laflar bana

ben de o sözlerimi anneme ve babama onları öldürünceye kadar işkence çektiren babaanne ve halalarımın zulmünü küçük yaşlarda görmüş olmamdan dolayı yazdım. hala içim soğumuyor onlara karşı

Aile yüzsüz öyle mi???
Seviyeleri de yerlerde?
Hadi canım sende!
Yüzsüz kim acaba?
.

senide görürüm başına geldiğinde canım..benimle bu şekilde konuşmaya hakkın yok senin..seviyeni bilir misin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…