- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
allahım ne kadar terslikk var bu kadında.. oğlunun bir evi geçindirmesi lazım emanete iyi bakması lazım hiç bunudamı bilmiyor sen çalışmak zorunda deilsin tabi çok zor durumda kalırsan eşine destek olursun ama bir erkek karısına bakmakla yükümlü karısına ve çocuğuna aldığın her bir şey için allah sevap yazıyormuş..ben karşıyım kardeşim kadınlar çalışmak zorunda deil erkek çalışmak zorunda karısıda kocasını zor duruma düşürmicek şekilde çatır çatırda yerrrr ohh canıma değsin :))çalışan bir kız istiyorlarmış sen benim oğlumun parasını mı yiceksin demişti gelinle annesi..ne alaka sonuçta biz evlenicez inşallah dediğimde oğlumun parasıyla üstüne kıyafet alıcaksın dedi..bende delirdim çatır çatır yicem oğlunun parasını dedim kalktım aşkım beni eve götür dedim aradımda..
çalışan bir kız istiyorlarmış sen benim oğlumun parasını mı yiceksin demişti gelinle annesi..ne alaka sonuçta biz evlenicez inşallah dediğimde oğlumun parasıyla üstüne kıyafet alıcaksın dedi..bende delirdim çatır çatır yicem oğlunun parasını dedim kalktım aşkım beni eve götür dedim aradımda..
cnımcımmm yanlış okuyorsun galiba benmi topluca ölmüşler demişim allah allah yazdığımı unutucak yaşta deilim ama? benim yazdığımı bulup hatırlatırsan sevinirim ablacım...Şu ana kadar okuduklarıma bakınca olay siz biz kavgasına dönüştü. Ben elliüç yaşındayım ve sizin aklınıza dahi gelmiycek sorunları yaşadım gençken ama hiç bir şey bir insanın ölmesini dilemeye mazeret olamaz kaparsın kapını görüşmezsin ha eşin onlardan yana çıktı durursun ayaklarının üzerinde boşanırsın... Ama kalkıpta topluca ölsünler diyemezsin ve dememelisindir.
Canı veren allaha isyandır bu.. O zaman hepimiz birine kızınca ölsünler diyelim bakalım dünyada kaç kişi kalacak geride. Neden özü görmüyorsunuz ki. Rabbim size dua yı boşamı verdi. Sabırla sınamayı boşamı verdi?
selencim lütfen üzme kendini. bu kadar açıktan kötülük değil ama benzer şeyleri bende eşimin ailesinden gördüm. içime kan damlattılar eşimle onlar yüzünden çook tartışmalarımız oldu. ama neyseki hep eşimin ailesiydi tartışma sebebi. çok şükür ki ikimiz arasında bir problem yoktu. sizde eşinizle öylesiniz anladığım kadarıyla o yüzden dışarda olan dışarda kalsın kapat kapını herşeyi dışarda bırakmaya çalış. yoksa çok yaralar alırsın. herşeye mutluluklar dilerim.
selen alemsin dökül bakalım daha neler dedinde kadının kafasında para yiyici gelin oldun ... neymiş öfkeyle kalkan zararla otururmuş... haziranda evlendin biz temmuzdayız seviyeye bak daha doğrusu seviyesizliğe
vallahi bişey demedim tatlım ya o kadar hakaretler küfürrler edildiği halde onlara hiç saygısızlık yapmadım eşime patladım..eşimde onlara kıza niye böyle davranıyorsunuz diye patladı..
vallahi bişey demedim tatlım ya o kadar hakaretler küfürrler edildiği halde onlara hiç saygısızlık yapmadım eşime patladım..eşimde onlara kıza niye böyle davranıyorsunuz diye patladı..
bu arad ablacım uzaktan davulun sesi hoş gelir..kimin ne çektiğini neler yaşadığını bilemezsin.. ben çok kötü evrelerden geçtim 7 yılsır kayınvalidemle oturuyorum yapmadığım hizmet kalmadı yinede yaranamıyor...kaç kere huzurum bozuldu..her akşam ağlamak nedir bilirmisin...her sabah uyandığında asık suratlarla karşılanmak nasıl bilirmisin. ne evlilik yaşayabiliyorsun, ne anneliği yaşaya biliyorsun..Şu ana kadar okuduklarıma bakınca olay siz biz kavgasına dönüştü. Ben elliüç yaşındayım ve sizin aklınıza dahi gelmiycek sorunları yaşadım gençken ama hiç bir şey bir insanın ölmesini dilemeye mazeret olamaz kaparsın kapını görüşmezsin ha eşin onlardan yana çıktı durursun ayaklarının üzerinde boşanırsın... Ama kalkıpta topluca ölsünler diyemezsin ve dememelisindir.
Canı veren allaha isyandır bu.. O zaman hepimiz birine kızınca ölsünler diyelim bakalım dünyada kaç kişi kalacak geride. Neden özü görmüyorsunuz ki. Rabbim size dua yı boşamı verdi. Sabırla sınamayı boşamı verdi?
CANIM KEŞKE HERKESİN ARASI İZİN GİBİ OLSADA BÖYLE ÇİRKİN OLAYLAR YAŞANMASA ama olmuo işte ben kendi adıma konuşayım kavga etmişliğim, birinin kalbini kırmışlığım yoktur herkesle çok güzel geçinirim kim beni görse nur yüzlü gelin die sever evimize gelenler çok memnun bi şekilde döner, herkese her iyiliği yapmaya çalışırım tabii her insan 4*4 olmaz ama ben herkesle anlaşabileceğimi düşünüyor(d)um. taaaakiii evlenene kadarrrrr bi insan hiç bişiden mutlu olmasmı bi insan yapılan bir hizmet için eline sağlık demezmi bi insann bi insan evindeki eşyalar için insan kalbi kırarmı, vss.vs.. napalım bizimde kaderimiz böyle...allah bizide böyle sınavdan geçiriyor hayırlısıı..
yüzsüz gibi hergün arayıp size gelmek istiyoruz diyor gelincede rahat durmıycak saçmsa sapan konuşmalar var tatlım..seviyeleri aşağıda o kadar..onların seviyesine inipte kendimi alçaltamıcam..o yüzden de gelmiycekler bize..
allahım ne kadar terslikk var bu kadında.. oğlunun bir evi geçindirmesi lazım emanete iyi bakması lazım hiç bunudamı bilmiyor sen çalışmak zorunda deilsin tabi çok zor durumda kalırsan eşine destek olursun ama bir erkek karısına bakmakla yükümlü karısına ve çocuğuna aldığın her bir şey için allah sevap yazıyormuş..ben karşıyım kardeşim kadınlar çalışmak zorunda deil erkek çalışmak zorunda karısıda kocasını zor duruma düşürmicek şekilde çatır çatırda yerrrr ohh canıma değsin :))
cnımcımmm yanlış okuyorsun galiba benmi topluca ölmüşler demişim allah allah yazdığımı unutucak yaşta deilim ama? benim yazdığımı bulup hatırlatırsan sevinirim ablacım...
Aile yüzsüz öyle mi???
Seviyeleri de yerlerde?
Bütün bunları evlenmeden..hatta nişan bile olmadan görüp...onca hakareti yerken aklınız nerdeydi acaba???
Hadi canım sende!
Yüzsüz kim acaba?
.
ay merak ettim hakaretleri eşinizin yanındamı ediyorlar
benden küçükmüsün büyükmüsün bilmiyorum ama sana tavsiyem ki seni istemiyorlar bu açık sevmiyorda ekmeklerine yağ sürecek cevaplar verme gereken cevabı eşin versin 1 ayda yaşanmışlıklara bak eşin üzerine bile yürümüş daha cicim ayındasınız .... cevap vermemek duymamak en iyi cevap ...
cnımcımmm yanlış okuyorsun galiba benmi topluca ölmüşler demişim allah allah yazdığımı unutucak yaşta deilim ama? benim yazdığımı bulup hatırlatırsan sevinirim ablacım...
Şimdi sizdende bişi rica edeyim konuyu konuşuyoruz hakaretsiz olsun lütfen. Amaç bagı kurtarmak bagcıyı dövmek olmasın...
Aile yüzsüz öyle mi???
Seviyeleri de yerlerde?
Bütün bunları evlenmeden..hatta nişan bile olmadan görüp...onca hakareti yerken aklınız nerdeydi acaba???
Hadi canım sende!
Yüzsüz kim acaba?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?