- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
Neden hiç şaşırmadım bu duruma!! Aynı benimkiler. İstanbulda doğdum büyüdüm, iyi bir üniversiteden mezun oldum, evlendim ve bu sebeple şehir değiştirdim kaynanam köyde oturuyo sende burda oturucaksın diye tutturduhadi tamam dedim... kapını kilitlemiyeceksin naraları atıldı ona da eyvallah... yemek yaptım evimde evinde yapmıyıcaksın beraber yapıp yiyicez dendi olur annecim... eşimle dışarı çıktık nerde kaldınız siz geç kaldınız diye söylenildi boşanmak üzereyken ev almaya karar verdik çok şükür bir ay snra kurtuluyorum
bunu gönülden o kadar çok istiorum ki anlatamammmmmmmm kocamannaman allahım biri kurtulmuş darısı diğer gelinlerin başınaaa
yok tatlım bunları psikoloğu bile delirtirler..en iyisi ömür boyu ruh ve sinir hastalıkları tımarhaneye kapatmak ohh ne telefon var ne biz..
sakin cocuk yapma
Neden hiç şaşırmadım bu duruma!! Aynı benimkiler. İstanbulda doğdum büyüdüm, iyi bir üniversiteden mezun oldum, evlendim ve bu sebeple şehir değiştirdim kaynanam köyde oturuyo sende burda oturucaksın diye tutturduhadi tamam dedim... kapını kilitlemiyeceksin naraları atıldı ona da eyvallah... yemek yaptım evimde evinde yapmıyıcaksın beraber yapıp yiyicez dendi olur annecim... eşimle dışarı çıktık nerde kaldınız siz geç kaldınız diye söylenildi boşanmak üzereyken ev almaya karar verdik çok şükür bir ay snra kurtuluyorum
Ortalik bu kadar karistiysa seviye bu kadar indiyse kizim sen sahipsizmisin senin anan baban bunlara sahit oluyorda susuyorlarmi anlamadimki.
inşallah canım herşeyin hayırlısı...herkese iyi bi kayınvalide düşücek die bişi yok herkese kötü bi kayınvalide düşücek diede bişi yok kayınvalidesi iyi olanlar sana tepki gösterenler galiba :))
çok merak ettim yaw gerçekten tepki gösteren arkadaşlar sizin kayınvalidenizle aranız nasıl yazarmıısnız?
canım eşinde senden yanaysa sorun ne neden engel olamıyorsunuz onlara??
aman allahım biri kurtulmuş darısı diğer gelinlerin başınaaa
Resmen edepsizlik.Sizi sevmeseler bile saygısızlık yapamaya ne hakları var.Ayrıca evlenmeden önce söylenmiş sözler ne kadar çirkin;sizin gururunuz nasıl kaldırdı bu lafları.Kırılmayın ama zorla bir evlilik olmadığı sürece bu lafları işeten bir kadınının evleneceğini hiç sanmıyorum.En azından ben evlenmezdim.Nişanlımdan bile soğurdum.
ah tatlım ah hep mutlu olun eşinle takmayın onları boşverin..bıktırıyorlar bizi o kadar kendilerine düşmaan ettiriyorlar başkada bişey olmuyor..hayırlı olsun ev için..
mecburmuşum tatlım öyle hergün arkadaşlarım,annem flnda gelmiycekmiş beni hizmetçi yerine koycaklardı gel gel git git..
inann kayınvaliden, kayınpederin, eltin kör olmalı resimlerine baktım çok güzel bi kızsın nasılda öyle şeyler yazmışlar anlamadım oğullarına dünya güzelimi alacaklarmış yoksam allah hayırlısını versin demiolarda laf ediolar sabır yarabbi yaranılmaz ki el kızısın sonuçta
CANIM KEŞKE HERKESİN ARASI İZİN GİBİ OLSADA BÖYLE ÇİRKİN OLAYLAR YAŞANMASA ama olmuo işte ben kendi adıma konuşayım kavga etmişliğim, birinin kalbini kırmışlığım yoktur herkesle çok güzel geçinirim kim beni görse nur yüzlü gelin die sever evimize gelenler çok memnun bi şekilde döner, herkese her iyiliği yapmaya çalışırım tabii her insan 4*4 olmaz ama ben herkesle anlaşabileceğimi düşünüyor(d)um. taaaakiii evlenene kadarrrrr bi insan hiç bişiden mutlu olmasmı bi insan yapılan bir hizmet için eline sağlık demezmi bi insann bi insan evindeki eşyalar için insan kalbi kırarmı, vss.vs.. napalım bizimde kaderimiz böyle...allah bizide böyle sınavdan geçiriyor hayırlısıı..Tepki Derken Bu Olaya Normal Bakacak Bir Bayan Yoktur Burada..
Neyse Kendimden Bahsedeyim..
Benim Kayınvalidemle Aram Mükemmel Denilecek Boyutta..
En Yakın Arkadaşım Diyebilirim..
Zaten Benim Kayınvalidem Gibi Hatunun Huyundan, Kimsede Ne Gördüm, Ne Duydum..
Allah Ona Uzun Ömürler Versin..
Onun Yokluğunu Bir An Bile Hissettirmesin..:78:
inşallah canım herşeyin hayırlısı...herkese iyi bi kayınvalide düşücek die bişi yok herkese kötü bi kayınvalide düşücek diede bişi yok kayınvalidesi iyi olanlar sana tepki gösterenler galiba :))
çok merak ettim yaw gerçekten tepki gösteren arkadaşlar sizin kayınvalidenizle aranız nasıl yazarmıısnız?
Böyle bir aileye de anca sen gibi gelin olurdu , cuk oturmuş bacım , tam gaz devam , onlar bir söylerse sen on söyle geri kalma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?