EŞİMİN AİLESİ.. AKIL FIKIR YARDIM.

Yok yine de arkalarından saygısız sülale diyemem ama söyledikleri şeylerin ya da yaptıklarının nereye varacağını bilmiyorlar disardan gelen herkesin adapte olacağı bir aile değil.ben beceremedim ayak uydurmayi belki de. Belki başka biri böyle şeylerle karşılaştığında yönetmeyi bilirdi.Ben icsellestirdim sanırım.Benim sorunum da bu olabilir.

bacim ya ne diye dertsiz basina dert aldin, al sana genis aile. acilen uzaklas bunlardan.

Siz de şimdi aynısını yaptınız tüm ailenin arkasından konuştunuz. Aile bir tuhaf ama niye siz her şeyin içindesiniz? Mesafe koyun aranıza muhabbetlere de fazla katılmayın.
Benim gercekten danisacagim kimsem yok.anlatamam kimseye.bi annem var bilse zaten cok uzulur.arkadasa anlatsam arkalarindan kotu konusup gazlamaya calismasindan korkarim.Olaylari net anlatayim ki ne yapmam dogru olur diye fikir verirler diye yazdim.Uzak duruyordum zaten toplasanız 20 kez taş çatlasın gorusmusuzdur.rahatsiz oldugumu bilmelerine ragmen soylememize ragmen her görüşmemizde bir seyler öğreniyordum.Hep bir şey oluyor diye çok çok ama çok nadir gorusuyorduk zaten. Ama her görüştüğümüzde rahatsiz edici seyler olduğu için istemeyerek zorlanarak gidiyordum.diyorum ya gıklama başlamıştı diye.ne zaman gitsek rahatsizlaniyordum. Habire afedersiniz gık gık ses çıktığı için psikoloğa gitmeye başlamıştım. Buraya yazma nedenim de aslında birilerinin aileden birisine akıl verir gibi vermesini istememdi.

Canım sen tüp bebek istiyordun demi . Bunca stresin arasında . Uzaklaş o aileden
Evet tüp bebekteyim. Yumurta toplandı.Zaten kimsenin haberi yok. Doğru diyorsunuz biraz uzaklaşmak iyi olur. Belki cocuk olduktan sonra onlar da biraz daha dikkat ederler.ya da ben düşünmem alışırım iyice onlara.

Evet tüp bebekteyim. Yumurta toplandı.Zaten kimsenin haberi yok. Doğru diyorsunuz biraz uzaklaşmak iyi olur. Belki cocuk olduktan sonra onlar da biraz daha dikkat ederler.ya da ben düşünmem alışırım iyice onlara.
Sakın böyle şeylerle uğraşma stresten uzak kalman lazım senin

Sakın böyle şeylerle uğraşma stresten uzak kalman lazım senin
Teşekkür ederim. Duymaya ihtiyacım varmış. İnşallah halledicem.Konuyu keşke silebilsem biraz pişman oldum anlattigima ama olsun.ilk kez döküldüm.Allah razı olsun okuyan yazan herkesten

Hepsini okuyamadim, sadece 'abla kardesiyle ayni yataga girip sarildi, kayinbabanin bel alti yazistigi kadinlar var, akrabanin biri gorumcenin yanaklarindan boynundan opmus' bunlar dikkatimi cekti biraktim. Birde tacizci kuzen vardi sanirim. Tek bir tanesiyle bile konusmayi birakin selamlasmam. Evime bile sokmam. Kendi pisliklerinde ne yaparsa yapsinlar sizden uzak olsunlar. Mide bulandirici

Kimseyi düzeltemezsin. En fazla bir merhaba merhaba bitti gitti. Ailede yok yok mübarek. Hele abla ne alaka bana sarıl diyor kardeşine. Tek büyümüşsün olayları anlamlandırman zaman almış haklısın ama bundan sonra çok net olmalısın. Valla çok şaşırdım aileye. Eşin nasıl biri ? Babasına çekmese huyu bari

Allah yüzüme güldü benim en büyük şansım eşim. O haklıyı haksızı görür tek problemimiz var sınır koyamıyor. Mesela üzüleceğim bir imada bulunsunlar bir şey demek istiyor ama diyemiyor.yetistirilis tarzımız farklı. Sen istediğini söyle arkandayım der ama kendi şöyle benim yüzüme üzüleceğim bir şey söylediklerinde tabiri yerinde olacaksa savunma mi denir sahip çıkmamı denir elini masaya vurmamj denir o şeyi yapamıyor.ama gerçekten çok iyi biri şükürler olsun ki. Ben de isterdim ki ben bir şey demeyeyim onun ailesi o halletsin ama yok maalesef.

Nerde olsa tanirim yaranma derdinde olan ama umdugunu bulamayan gelini. Siz babadan yaralisiniz ya, istemissinizki size aile olsunlar ama kayin aile senin ailen degil disardaki insanlara nasil davraniyorsaniz oyle davranin. Once taniyin ortak ilgi alanlariniz yoksada bayramdan bayrama gorusun oldu bitti ama siz didik didik etmissiniz her seyi (evlerinde yatmalar falan). Insanlar degismez hem turk ailelerinde herkes herkes hakkinda konusur bunu da bilin yani. Birde kendiniz gorusmezseniz gorusmeyin ama esinizi mecbur edemezsiniz…

Evet başta mesafeyi koruyamadım beklentilerim vardı.Ama dedikleriniz çok doğru teşekkür ederim. Herbirini kazıdım hafızama.

Kendimi tam açıklayamadim sanırım o onu demesin demedim.benim yanımda milletin özel durumunu geçmişteki şeyleri anlatmasın dedim.Bunu demem yanlış miydi? Dememeli miydim?
Aslında bütün sorun burada. Eşinizin ailesi böyle bir aile işte. Sizin isteğinize göre hareket etmeyecekler. Evet dememeliydiniz. Bunun yerine eşinize ya ben bu tavırlardan hoşlanmıyorum, ben biraz mesafeli olmak istiyorum. Senin hatrın için biraz göz yumabilirim ama daha az görüşmek istiyorum diyebilirdiniz taa ki sizin ailenize dinsiz terörist denene kadar. O zaman arada eşinizin de hatrı kalmamalıydı. Direkt ilişkinizi bitirmeliydiniz. Tabiii eşinize karışmadan. Neden eşinizin ailesini bu kadar benimseyip dert edindiniz ki ? Tamam insanlar normal değil de siz de baya takmışsınız yani

Ben çok yazım yanlışı yaptım sanırım.aileme demediler bana ve eşime dediler orada.Bu kadar takmamın nedeni onları tanımadan önce büyük bir aile olacaz beklentimdi.haklisinjz sanırım biraz daha rahat olmalıyım.ben de baya takıyorum heralde.

Tamam işte size demeleri de büyük problem. İnanın dinsiz lafı bile tolere edilebilir ama terörist bambaşka bi hakaret.

Biraz okudum ama size başkasını anlatan başkasına da sizi anlatır. Mesafe koymalısınız, büyük aile ben de severim ama yanlış gördüğümde mesafeyi koyarım. Ayrıca aile dediğimiz kavram birbirinin arkasından konuşmamak, yanlışını gizlemektir. Sizin büyük ailenizde bunu göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…