- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
haklısınızyuh artık
sizin ailenizi yolmak için gelmiş dünyaya resmen
para vereceksem inanın marketten alır yine de onlara para vermezdim.
Bence direk eşinizi bırakıp annene kız tatile gitseydiniz keşke. Bu arada nişanlıyken falan böyle cimri olduğu belli değil miydi? Cimri erkekten daha itici bir şey varsa o da; onun bunun parasıyla geçinen erkek... Zor. Bence alın karşınıza adam akıllı konuşun. Belki düzelir.merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni
malesef annem kanser cocuk bakabilecek durumda degilAnneniz o yardım edemez mi?
ama kirici oluyorsunuz farkında degilmisniz butun görüşleri bekliyorum ama kırıcı bir sekilde degilamacım tartışmak vs değil ayrıca konu açmışsanız herkes istediği yorumu yapma hakkına sahip bunu istemiyorsanız konu açmazsınız yorum seçme lüksünüz yok, ben kendi düşüncemi dile getirdim uygun bir dille ama size uymadığı için hemen gerildiniz başka bakış açılarını değerlendirmeyecekseniz niye konu açıyorsunuz? Hepimiz yazalım eşin yanlış yapıyor öyle şey olmaz vs seni onaylayalım sana ne gibi faydası olacak? Bunları bir düşünün amacım ne sizi kırmak ne de incitmek benim için doğru bu ve bunu savunuyorum, siz uygularsınız uygulamazsınız o sizin bileceğiniz iş. Tekrar diyorum eğer eşinizin yerinde olsam ohh mis tatilim eşimin ailesinden yol param vs onlardan azıcıkta yüzsüzlüğe vurdum mu gel keyfim gel neden rahatımı bozayım ki siz dur demezseniz eşiniz dur demeyecek bunun farkına varın
elbise işin basit tarafı..elbiseyi ödünç alacak kimsem yok zaten kredi kartindan ödeyecektim POS cihazı olmadığı için annemle rica ettim gelecektim
ayyyMafya gibi bir şey bu.
ayyyRojjin öğlen öğlen beni yine güldürdünüz
konu sahibi o adamla tatile falan gitmem bundan sonra
ve annemi ikna edip çocuğuma bakmasını rica eder çalışırım bende
Edit: anneniz kanser hastasıymış sonra okudum
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
emin olun maksadım kırmak değil ama söylediklerim gerçek önce siz ailenizden almayı bırakın ki eşinizde almasın siz aldıkça eşinizde sizden destek görüp alıyor ve bunun sonu yok eğer eşinizin parası yoksa gitmiycek anasına babasına oturcak oturduğu yerde ve ailenizle konuşun asla vermesinler eğer zor durumda kalırsanız siz gizli alın ama asla eşinin haberi olmasınama kirici oluyorsunuz farkında degilmisniz butun görüşleri bekliyorum ama kırıcı bir sekilde degil
Allah razı olsunSizin düşünceleriniz benim için önemli siz yeter ki gülün ben birşeyler yaparım.
Allah razı olsun
hep gülelim hep beraber inşallah :)
Amin ecmain. :)Allah razı olsun
hep gülelim hep beraber inşallah :)
dediginizi uygulayacağım sagolunemin olun maksadım kırmak değil ama söylediklerim gerçek önce siz ailenizden almayı bırakın ki eşinizde almasın siz aldıkça eşinizde sizden destek görüp alıyor ve bunun sonu yok eğer eşinizin parası yoksa gitmiycek anasına babasına oturcak oturduğu yerde ve ailenizle konuşun asla vermesinler eğer zor durumda kalırsanız siz gizli alın ama asla eşinin haberi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?