Suç tamamen sizde. Eşinizin huyunu bildiğiniz halde neden ailenizin üstüne yıkmasına izin veriyorsunuz?merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni
Elemanın koca sıfatı mı yoksa dolandırıcı sıfatı mı taşıdığı belli değil. Ailende kabahat ne verip duruyor ki her istediğinde. Yüzsüz yüzsüz alışmış terbiyesiz. Babanın parasıyla tatile gideceksen babanlarla git kocanı sal ona da de ki sen ne zaman tatile gidecek para ayarlarsın o zaman gelirsin. Var yemeze bak ya.merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni
ay annem neden kıyafet alamasin tatil parasini veriyor ama kıyafet icin verdiği borc parayi istiyor bu kadar basit çünkü o bütçeyi kıyafete ayirmisSenin yaptiginda ayip ailen muskulken tatile gitmen. Konuda bi kopukluk var annen kiyafet alamiyor ama sizi tatile yolluyor..
sinirimi bozdu ya iyiceElemanın koca sıfatı mı yoksa dolandırıcı sıfatı mı taşıdığı belli değil. Ailende kabahat ne verip duruyor ki her istediğinde. Yüzsüz yüzsüz alışmış terbiyesiz. Babanın parasıyla tatile gideceksen babanlarla git kocanı sal ona da de ki sen ne zaman tatile gidecek para ayarlarsın o zaman gelirsin. Var yemeze bak ya.
Sinirinizi bozup dert edeceğinize yüzüne söyleyin utanır belki. Yani hayret ediyorum öyle erkeklere hiç mi utanmıyorlar yasinirimi bozdu ya iyice
ay annem neden kıyafet alamasin tatil parasini veriyor ama kıyafet icin verdiği borc parayi istiyor bu kadar basit çünkü o bütçeyi kıyafete ayirmis
bundan sonrada b.. bulur sinir sey hicmi bir emegi olmaz insanin esinin üzerinde hep ailemin üzerine yıkıyornasıl olsa verecekler
nasıl olsa istemeyecekleri öğrenmiş
en tehlikeli damat tipi
hic utanmiyor dilenci gibi dua edip duruyorEşiniz gerçekten yüzsüzlük yapıyormuşkendi ailesinden istemesi gerekirken sizin ailenizden istiyor ayıp değil mi isterken hiç mi yüzü kızarmıyor utanmıyor ben şahsen böyle bir şeye müsade etmem ettirmem de
Neden kendi ailesinden istesin ki? Kişiler evlenince aile oluyorlar kök aileden bağımsız oluyorlar. Evlendikten sonra ne erkek ailesi ne de kadının ailesi para vermek zorunda değil. Evlenen kişiler ev geçindirebilecekse evlenmeli yada ikisi de çalışmalı.Eşiniz gerçekten yüzsüzlük yapıyormuşkendi ailesinden istemesi gerekirken sizin ailenizden istiyor ayıp değil mi isterken hiç mi yüzü kızarmıyor utanmıyor ben şahsen böyle bir şeye müsade etmem ettirmem de
esimin maasini kastediyorum ben çalışmıyorum . zaten hic tatil e gitmedikki bende heveslendim ne biliyim oyle osYetişkin insanlarsınız madem paranız yok durumunuz sıkışık bu sene de tatil yapmayıverin bence zorunlu mu tatil yapmak? Eşinize de hayret ettim tam yüz verdik astar istiyor durumu. Elbise parasını da maaş yatınca 5 gün sonra veririm demişsiniz sonra neden eşinizden istediniz orasını anlamadım? Eşinizin maaşını mı kast ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?