eşimin ailemden surekli para beklentisi

kredi karti bende değil olsa ödedim zaten ayrıca kimseye çağırdığım yok

Canım sen adamı bu şekilde alıştırmısssın onun ailesinden parayla alınıyorken seninkinden para isteniyor... Ya hiç istemeyeceksin kendi yagında kavrulacaksın ya da ses etmeyeceksin.. Cünkü bu düzeni sen kurmuşsun

Tatile gidecek param yoksa eğer ailemden kendisi bile teklif etse asla tatil için para kabul etmem.Hee hastalık acil durum veya ekstra bir borç çıkar ödenmesi gereken öyle durumlarda tabiki ailenizden yardım alabilirsiniz.Ama tatil için ne kendi,nede eşimin ailesinden para kabul etmek çok uç birşey bana göre.

bu bahsettikleriniz çok küçük paralar farkında mısınız? üç kuruş için bile böyle dileniyor resmen kabahat sizde ailenizin kanını emdiriyorsunuz.girin ikinizde bir işe çalışın.utanmıyor musunuz 140 liranın bile üzerine yatmayı kar görmeye? evlenmişseniz bir şeye güvenmişsiniz.ayağınızı yorganınıza göre uzatın.paranız yoksa tatile gitmeyin.tatile gidecek 200 lirası gidecek diye korkuyor.

aynen öyle.evlenmeyi biliyorsan o evi geçindirmeyi de bileceksin.yok öyle anam babam baksın bize demek.çalışmayana ekmek yok.

Yav eşinız istiyor da siz neden istiyorsunuz ailenizden. Kullandirtmayin insanlari

Eşiniz 120 tl elbise parasını bile vermek istemiyorken siz düğünde ne takacaksınız ve tatil meselesine hiç girmiyorum

Aşiri sinirlendim agzimi bozmak istemiyorum ...

Sizinde eşinizden farkınız yok gibi geldi bana.Sonuçta ailenizinde şuan durumları müsait değil amatatile gitmek için ailenizden beklenti içindesiniz
Bana da değişik geldi tatil için para istenmez yani..Cok cok zaruri bişey olur neyse... Sinemaya gidecez para ver demek gibi bişey... Duruma bian önce müdahaleniz şart... Mazallah rezil de olursunuz hoş bi şey degil... Paranız kadar harcayın... İste iste nereye kadar...

Dogru söylüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…