onlar benim ailem kendisi teklif etti annem zaten ufak bir meblaSizinde eşinizden farkınız yok gibi geldi bana.Sonuçta ailenizinde şuan durumları müsait değil amatatile gitmek için ailenizden beklenti içindesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar benim ailem kendisi teklif etti annem zaten ufak bir meblaSizinde eşinizden farkınız yok gibi geldi bana.Sonuçta ailenizinde şuan durumları müsait değil amatatile gitmek için ailenizden beklenti içindesiniz
Kadının ailesinden istemesi garibine gitmiyor da kendi ailesinden istesin demem mi battı pardon da. Belki çalışmıyor bayan nerden biliyorsunuz istemesi gerekse bile kadının ailesinden istenmez tamam mı !Neden kendi ailesinden istesin ki? Kişiler evlenince aile oluyorlar kök aileden bağımsız oluyorlar. Evlendikten sonra ne erkek ailesi ne de kadının ailesi para vermek zorunda değil. Evlenen kişiler ev geçindirebilecekse evlenmeli yada ikisi de çalışmalı.
esimin maasini kastediyorum ben çalışmıyorum . zaten hic tatil e gitmedikki bende heveslendim ne biliyim oyle os
malesef bebegim var ve ona bakacak kimse yokÇalışmayı düşünmüyor musunuz? Hem durumunuz iyileşir hem de cimri eşinize maddi yönden bağımlılığınız kalmaz
ne mutlu sanaKusura bakmayın da eşiniz kadar siz de suçlusunuz paranız yokken babanızın borcu olduğu halde onlardan para isteyip tatile gitme vicdansızlığını yapıyorsanız eşiniz az bile yapmış sonuçta gitmeseniz de olur yazık değil mi babanızın 100bin tl borcu varken birde sizin keyfiniz için para harcasın artık siz ayri bir evsiniz paranız yoksa ondan bundan isteyip gitmeyin bir yere siz ailenize üzülmüyorsanız eşiniz hiç üzülmez. Ben ailemden 50 tl alsam üzülürüm hamen bir şekilde vermeye çalışırım aileniz için üzüldüm doğrusu
kadının ailesinden istemesini garibime gitmediğini hangi cümleden çıkardınız merak ettim. Ben ikisini de normal bulmuyorum hormonlarınız yükselmiş tam anlamadan cevap vermişsiniz :)Kadının ailesinden istemesi garibine gitmiyor da kendi ailesinden istesin demem mi battı pardon da. Belki çalışmıyor bayan nerden biliyorsunuz istemesi gerekse bile kadının ailesinden istenmez tamam mı !
evet çok mutluyum ailemin kazandığı 3 kuruşu eşimle tatil yapmak için harcamıyorum onlar düğün yaparken küçük çocuklar gibi bende bunu istiyorum diye bir şeyde demiyorum, gerçi aileniz alıştırmış sizde de suç yok. Bak bugün annemdeydim dışarıdan 2 tllik bir şey istedim aldı ve parasını vermeyi teklif ettim 2 tl altı üstü ama onlar emekli insanlar her gittiğimde 5 10 tl taksam nolcak onların bu haline mutlu sana
ailemde kalıyordum bi kac gun. cok bekledim kargoyu ogun heves yaptım nasil olacak elbise diye geri göndermek istemedimSizi için gelecek bir elbise için, kargoya neden ailenizin adresini verdiniz ki? Ayrıca pos cihazı yoksa en fazla şubeye geri gönderirdiniz, oradan teslim alırdınız kargonuzu.
Benim ailem böyle kullanılacak, bende buna izin vereceğim. Allahım, düşüncesi bile iğrenç.
Size batan olmuş ki benim mesajıma alıntı yapmışsınız. Görüşlerinizi ileteceğiniz kişi ben değilim bu 1. Konu sahibi ben değilim bu 2. Soruyu soran ben değilim görüşümü söyledim ve bu sizi hiç ilgilendirmez bu da 3. Anlayabildiniz mikadının ailesinden istemesini garibime gitmediğini hangi cümleden çıkardınız merak ettim. Ben ikisini de normal bulmuyorum hormonlarınız yükselmiş tam anlamadan cevap vermişsiniz :)
Çalışmıyorsa çalışacak ailesinden istemeyecek ailesinin ihtiyacı varken tatil gibi keyfi birşey için üstelik. Bunun için erkek ailesinden de istenmez.
Bu arada bana batan bişey yok da size batan bişeyler olmuş ki ünlemli konuşup aklınız sıra bana ayar veriyorsunuz :)
bi git Allah askina tartışmanı baska yerde yap kafam kaldırmıyor inan kievet çok mutluyum ailemin kazandığı 3 kuruşu eşimle tatil yapmak için harcamıyorum onlar düğün yaparken küçük çocuklar gibi bende bunu istiyorum diye bir şeyde demiyorum, gerçi aileniz alıştırmış sizde de suç yok. Bak bugün annemdeydim dışarıdan 2 tllik bir şey istedim aldı ve parasını vermeyi teklif ettim 2 tl altı üstü ama onlar emekli insanlar her gittiğimde 5 10 tl taksam nolcak onların bu hali
Çalışmayı düşünmüyor musunuz? Hem durumunuz iyileşir hem de cimri eşinize maddi yönden bağımlılığınız kalmaz
Görüşlerimi konu sahibine ilettim zaten.Size batan olmuş ki benim mesajıma alıntı yapmışsınız. Görüşlerinizi ileteceğiniz kişi ben değilim bu 1. Konu sahibi ben değilim bu 2. Soruyu soran ben değilim görüşümü söyledim ve bu sizi hiç ilgilendirmez bu da 3. Anlayabildiniz mi
amacım tartışmak vs değil ayrıca konu açmışsanız herkes istediği yorumu yapma hakkına sahip bunu istemiyorsanız konu açmazsınız yorum seçme lüksünüz yok, ben kendi düşüncemi dile getirdim uygun bir dille ama size uymadığı için hemen gerildiniz başka bakış açılarını değerlendirmeyecekseniz niye konu açıyorsunuz? Hepimiz yazalım eşin yanlış yapıyor öyle şey olmaz vs seni onaylayalım sana ne gibi faydası olacak? Bunları bir düşünün amacım ne sizi kırmak ne de incitmek benim için doğru bu ve bunu savunuyorum, siz uygularsınız uygulamazsınız o sizin bileceğiniz iş. Tekrar diyorum eğer eşinizin yerinde olsam ohh mis tatilim eşimin ailesinden yol param vs onlardan azıcıkta yüzsüzlüğe vurdum mu gel keyfim gel neden rahatımı bozayım ki siz dur demezseniz eşiniz dur demeyecek bunun farkına varınbi git Allah askina tartışmanı baska yerde yap kafam kaldırmıyor inan ki
Sen böyle alıştırmışsın.Varsa yiyin yoksa yemeyin.Ben öyle yapıorum.merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni
Eşin hatalı ama ailen ve sende hatalısın.Sen git bi işe başla çocuk varsa annen bakar nasılsa.Ailende alışırmasaymış keşke..merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni