Özünde ve her daim öyle iyi biri ki. Saçımın teline kıymaz ama ailesi olunca söz konusu susar. Ben bunun da aslında zarar vermek olduğunu yeni anladım. Hastalandım ailesi yüzünden. Neler yaşadım yılmadım durmadım hep ona inandım yanında oldum
aslında adam tepkisini susarak veriyor
bir şey söyleyemiyor işte
susarak haklısın diyor
sussam gönül razı değil söylesem olmaz modunda
ha aile ile olan olaylarda mesafe candır
oğlum senin yüzünden ev sahibi olamadı deme cürretini nereden aldınız derdim eşim bir şey dese de demese de
eşin ailesine laf etmez, bunu kabul edeceksin gerekirse sen edeceksin ya da onlar da kim deyip döneceksin arkanı
zira aslında sadece konuşuyorlar anladığım yani ona buna biz aldık demişler çok mu önemli
gerekirse bir laf arasında geçen duydum şunu bunu biz aldık demişsiniz ama ikimiz de biliyoruz gerçeği demeliydiniz ama yıllar geçmiş gitmiş
ben evliliklerin "ailesine laf etmiyor" cümlesi nedeni ile yara aldığını düşünüyorum
burada okuyoruz kadınlar da kendi ailelerine laf etmiyor, ama o benim annem diyor aynısı erkekler için de geçerli
bırakın kim ne derse desin gitmeyin gelmeyin gerekirse ama onları artık düşünmeyin
evleneli yıllar geçti, öncesinde de evlenirken de türlü zorluklar yaşadınız, türlü sözler işittiniz ama yıllar geçti hala evlenirken alınmayan eşyanın hesabını tutmayın, unutun, sizin için, ruhen daha huzurlu olmanız için unutun