Eşimin abisinin çakallığı

Yani haklısınız ama siz de az degilsiniz hani hem konuşmuyorsunuz onlarla hem de onların malının üzerine gidiyorsunuz. Toptan kesin madem ilişkiyi olmuyor mu
Aynen bu yorumu beklıyordum , konuşmadığı insandan hak almaya insan utanır

Artık 500 bine daire mi kaldı derken konunun hortladigini anladım..vay be 4 yıl önce 500 bine bir daire alınabiliyormuş ..Valla bu konuda adamcağiz hariç herkes kurnaz..kayın ayrı kurnaz,eş de kendi annesini alt kata yerleştireyim diyor..hem k.v ,kp ile görüşmüyor ama konu mal mülk olunca söz hakkı oluyor

Aynen bu yorumu beklıyordum , konuşmadığı insandan hak almaya insan utanır
Utanan neden ben olacağım?bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin tamam mı?hak almak değil olay eşime salak yerine koyması abisinin..bunu anlayamayacak kadar okuduğunuz için bir kere daha hatta birkaç kere daha okumanızı tavsiye ederim yavaş yavaş tane tane okuyun

Ya sen anlamadan dinlemeden nasıl böyle bir kanıya vardın söyler misin bana?bana onca kötülük yapmışlar hakaret etmişler bide bana laf mı söylüyorsun sen?anlayarak oku

Bosver onları sen eee ne oldu ev,bayağı değerlenmiştir şimdi
Duruyor halen eşimin annesi intihar etti öldü..konumu baya iyi yerde eşim hakkını vermeyecek

500 bini okuyunca tarihe bakmak aklıma geldi

Keserim tatlım , yazıyorsan buraya her yoruma açıksın demektir , kadınla konuşmamirası al oh iimişşş

Keserim tatlım , yazıyorsan buraya her yoruma açıksın demektir , kadınla konuşmamirası al oh iimişşş
Mirası ben almıycam eşim alıcak önce onu hem altını hem de üstünü çizerek söylüyorum okuduğunu anlayamadığın için bana hakaretler küfürler edecekler durup dururken bende konuşacak mıyım?sen hayırdır bana yapılanların biri sana yapılsaydı vır vır öterdin..bilmediğin işlere bence karışma sana tavsiyemdir..bir de anlayana kadar devamlı oku okey hadi by tatlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…