Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin abisine kredi çekmek
- Konu Sahibi nomadd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
Bu kadar ısrar olmaz ama eşin yok demiş,abisi surat asmış.kötü olmuşsunuz.kızlar, az önce muhasebeci yanıma geldi ve eşimin abisi için kredi mevzusunu anlattı. bu konunun kapandığını düşünüyorduk ama kapatmamış. sonra beni aradı, ben konudan haberim yokmuş gibi davrandım. haberim yok dedim akşam konuşuruz konuyu. direkt hayır diyemedim. emir vaki tavırlar hiç hoşuma gitmiyor. eşim yok demişken muhasebecinin tekrar yanıma gelip kredi konusunu açması hoşuma gitmedi. beni ikna etmeden benim kredi çekip çekemeyeceğimi sorgulatıyor ve x kişileri yanıma gönderiyor. bu arada 5 milyar ihtiyacını kapatacakmış ve ısrarla çekmemi istiyor. benim nasıl davranmam gerekiyor. ben kendi kardeşime kredi çekmedim reddettim. çok zoruma gidiyor. nasıl yok demeliyim, sanırım iş konusunda referans olduğu için kendinde bu hakkı görüyor.
kesinlikle tavrı hoş değil.en başında hayır diyeceksin.eşine de ne bu ısrar diyeceksin.
başta hayır demişsiniz bence akşamda devam edin kardeşime çekmedim,size çekersem olmaz diyeceksiniz.
kimseye çekmiyorken onun bir ayrıcalığı yok.
işe girerken referans olduğu için kendinde bu hakkı görüyor sanırım. ben kimseden bu tür taleplerde bulunamam iyilik yapsam dahi..Bu kadar ısrar olmaz ama eşin yok demiş,abisi surat asmış.kötü olmuşsunuz.
kesinlikle tavrı hoş değil.en başında hayır diyeceksin.eşine de ne bu ısrar diyeceksin.
başta hayır demişsiniz bence akşamda devam edin kardeşime çekmedim,size çekersem olmaz diyeceksiniz.
kimseye çekmiyorken onun bir ayrıcalığı yok.
ben mi yanlış düşünüyorum çekmek zorunda değilim ki ama karşımdaki bu durum karşısında hemen tavırlar alacaktır.
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
bunun için alacaksa alsın.önünü alamassın bence.işe girerken referans olduğu için kendinde bu hakkı görüyor sanırım. ben kimseden bu tür taleplerde bulunamam iyilik yapsam dahi..
ben mi yanlış düşünüyorum çekmek zorunda değilim ki ama karşımdaki bu durum karşısında hemen tavırlar alacaktır.
birde eşin bir kere demiş sen hiç bahsetme eşime diye.
eşini yok sayıp niye direk sana söylüyor.
bu kadar ısrar etmesi rahatsız verici.
bunun için konuşmayacaksa hiç konuşmasın.
yani sen bilirsin tabi ama şahsi fikrim,geüvenmiyorsan
ödeyeceğini düşünmüyorsan şimdiden hayır de kafan rahat olsun.
veremem dediğin için altında ezilme yani.kendini de kötü hissetme.
işe girerken referans olduğu için kendinde bu hakkı görüyor sanırım. ben kimseden bu tür taleplerde bulunamam iyilik yapsam dahi..
Boşver tavrını falan, bu kredi işlerinin ucu bucağı yok
Hayır de koy tavrını, sana referans olduysa sırtında taşımadı ya
Deli oluyorum bu kredi işlerine, bir de tavır yapıyorlar, insanlar ne kadar hadsiz
eşim ödemez diyor, zamanında eşim bekarken borç alıp vermemiş ve birde düğünümüzde yanımızda olmadığı için kırgın. ben pek fazla tanımıyorum abisini ama eşim sıcak bakmıyor bu konuya.bunun için alacaksa alsın.önünü alamassın bence.
birde eşin bir kere demiş sen hiç bahsetme eşime diye.
eşini yok sayıp niye direk sana söylüyor.
bu kadar ısrar etmesi rahatsız verici.
bunun için konuşmayacaksa hiç konuşmasın.
yani sen bilirsin tabi ama şahsi fikrim,geüvenmiyorsan
ödeyeceğini düşünmüyorsan şimdiden hayır de kafan rahat olsun.
veremem dediğin için altında ezilme yani.kendini de kötü hissetme.
son çare bunu söylüycem.Kardeşine bile çekmediğini prensibden kimseye böyle bit şey yapmayacağınız söyle bence
Boşver tavrını falan, bu kredi işlerinin ucu bucağı yok
Deli oluyorum bu kredi işlerine, bir de tavır yapıyorlar, insanlar ne kadar hadsiz[/QUOT
gerçekten sıkıldım artık. ben kendimi kötü hissetmeye başladım bu kadar ısrar karşısında. referans olduğu için bunun altında ezilmeye başladım.Boşver tavrını falan, bu kredi işlerinin ucu bucağı yok
Deli oluyorum bu kredi işlerine, bir de tavır yapıyorlar, insanlar ne kadar hadsiz
- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
gerçekten sıkıldım artık. ben kendimi kötü hissetmeye başladım bu kadar ısrar karşısında. referans olduğu için bunun altında ezilmeye başladım.
İş için gerekli niteliklere sahip olmasanız, işveren almazdı sizi işe. Kimse birisi söyledi diye aa tamam onu alayım işe o zaman demez. Canınızı hiç sıkmayın gönlünüz rahat olsun. Çekmeyin kredi.
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
buyuk bir kavga cikacak gibi gorunuyor.gerçekten sıkıldım artık. ben kendimi kötü hissetmeye başladım bu kadar ısrar karşısında. referans olduğu için bunun altında ezilmeye başladım.
ya da mecbur para cekip yedireceksiniz bu adama.
zaten işin aslı eşim abisine güvenmiyor, benim için ne yaptı bu ne yüzsüzlük diyor. ben çeksem bile eşim pek memnun olmaz. adama yok diyor, adam kalkıp beni arıyor.sakın çekmeyin bak ben bileziklerimi borç verdim eşimin kardeşine vermek istemiyordum eşim üzülmesin diye verdim sonra üstüne yattılar vermiyoruz dediler bak buda kardeş sakın eşin senle aynı düşüncedeymiş zaten çekme
ne söz, nişan düğün hiç birine gelmedi.para anayı kızdan ayırır............. tavrını da göstermiş zaten. hiç gerek yok.. düğüne bile gelmemiş. adı abi olcak
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
salla gitsin yaa. senin özelliğin olmasa kim alırdı işe babasının hayrınane söz, nişan düğün hiç birine gelmedi.