Ben de olsam görüşmem bu insanlarla , ben size hak verdim , oğulları evlenene kadar kör ,sağır, dilsiz takılmışlar, evlendikten sonra da söğüşleme çabalarına girmişler, bizim Türk toplumunda bireyler evlenmeyene kadar değer görmez evlendikten sonra da badem gözlü olur , bunu gören değersiz kocalar aman Allahım ailem beni seviyor, değer veriyor diyerek her haltlarına susuyorlar taaa ki iyi bir kazık yiyene kadar akıllanmıyorlar, değersizlik öyle bir illet ki eşin, çocukların, tüm dünya seni sevse bile çocukken ailen sevmemişse bu sevgi açlığı asla geçmiyor, bu degersizlik hissi yüzünden kızlarımız kocaya , kocalar da aileye bağımlı halde yaşıyorlar maalesef , biraz bilinçli, eğitimli olanlar kitaplarla, psikologlarla biraz biraz ittir kaktıra yol katedebiliyor, ben de ittire kaktıra, okuya okuya eşimi biraz olsun dizginleyebildim, sevgi açlığı hissettiği noktada çoğu zaman başa dönüyoruz, annesi bir kere kurban hayran dedi mi feleği şaşıyor , benden çekindiği için fazla abartamıyor tabi , size tavsiyem duygularınızı gizli yaşamayın, eşinizle konuşun, hayır demeyi öğrenin, eşinizin sizden çekinmesi lazım, başka türlü asla düzelmiyorlar, sakın ha çocuk yapma hemen , ben 5. Senelik evliyim ilk 3 yıl sırf bu yüzden çocuk falan düşünemedim, eşiniz ailesine sınır koymayı öğrenmeli, susarsanız bu kaynınız ileride daha büyük bir borçla kapınızı çalacak ve sizin ruhunuz bile duymayacak , şimdi az az istiyor ama yarın öbür gün battım, bittim diye kapınıza geldiğinde sizi de dibe çekecek, kız kardeşimin kaynı evlerini, arabalarını kaybetti , intihar ederim dediği için ve hatta intihar ettiği için herkes tarlasını, evini sattı 8 milyonluk borcunu ödediler, hâlâ da borçları, alacaklıları çıkıyor, kız kardeşim de baya mağdur oldu , sana tavsiyem bunun önünü kes biran önce...