Eşimin Abisi ve Para Konuları

Haksızlık. Ama eşinizde haklı doğru söylüyor geline düşmez ödemek maaşı iyi diye 2 oğlu varken gelin ne alaka.. bazı insanlar bu şekilde yapacak hiçbirşey yok belki gercekten parasi yok ki bu bence aciklanmali gecen seferde sana kaldi ama bende suan bukadar var vs diye açıklamazsan karşı tarafta bu şekeilde senaryolar yazar. Kim olsa düşünür ben hak verdim size

Kendi adıma başkasının yerine dusunmeyi birakali cok oldu herkes adam gibi anlatsin derdini tasasini ona göre davranalım kapalı kutuyu oynarsan böyle senaryolara maruz kalirsin. Normal ... insanların adına iyi niyetli dusundukce tepene cikiyorlar

Konu basindan saglik icin dediginsen dolayi kimse konu sahibini hakli bulmamis.

En basindan ameliyatlarin acil olmadigini
Kv KB ye Kira almadan kendi evlerini otturmalari icin verdiklerini
Kv nin bugüne kadar hep ve sadece kaynin cocuklarina baktigini söyleseydin eminim konu farkli yorumlanirdi.

Cok guzel yazmışsın dost acı söyler tadinda ve can acıtan gerçekler hepsi katiliyorum. Ama bence şu da var. Eş ailesi islerine gelince cok güzel biz bir aileyiz tabi yardimci olacagiz birbirimize tablosu çiziyorlar. Ama iş onlarin vericiligine geldiginde arazi olduklari gibi en ufak bir serzenisinde de sanane moduna geciyorlarsa bence bu iki yüzlülük bizim yakamızı bırakın çağrısını gerektiriyor. Yani ben olsam hem kaynanama senin ne ozelligin var da devlette ameliyat olmayasin derim, hem de o abi bozuntusuna bencilsin derim. Madem samimiyet var arada madem aileyiz biri de beni düşünsün bi zahmet bu ailede. Ben verirken benden iyisi yok sesimi cikardigimda mi sorun olacak.

Ben asgari ücret alıyorum kardeşim 10.000 dolar.
bu durumda parayı kim verecek.
Ikiniz esit vereceksiniz gene dogrusu o. Kardesine soyle, ulu orta kazandigi parayi soylemesin. Ben öyle yapiyorum. Sonra sahiplenenler oluyor iste :) Insanin geliri coksa gideri de cok oluyor merak etme mezara götürülmüyor gene.

Ikiniz esit vereceksiniz gene dogrusu o. Kardesine soyle, ulu orta kazandigi parayi soylemesin. Ben öyle yapiyorum. Sonra sahiplenenler oluyor iste :) Insanin geliri coksa gideri de cok oluyor merak etme mezara götürülmüyor gene.
o zaman çalışmıyordum babam kanserdi bakacak tek ben olduğum için işten ayrılmıştım.
sonra biraz hissedince işe geri geldim.

o zaman çalışmıyordum babam kanserdi bakacak tek ben olduğum için işten ayrılmıştım.
sonra biraz hissedince işe geri geldim.
O ayri canim. Ona zaten niye sadece sen veriyorsun diye kimse demez. Karsi taraf da verebilecekken vermiyorsa bi enayi sen misin'i konusuyoruz burda. Konusahibi dio mesela para biriktiriyorlar eltim de iyi kazaniyor diye. Var demek ki paralari. Iki taraf da yakın butcedeler burda bence. Biri evsiz biri acun degil burda. Sinir eden o.

Eşim de buna karşılık abimin karısı iyi para kazanıyor olabilir ama ameliyat parasını ödemek ona düşmez ben ve abim varken diyor.
Evet kayınbiraderinizin yaptığı hoş değil ama eşinizin burda dediği yüzde yüz haklı.

Sağlıktan bağımsız olarak düşünemezsiniz. Konu sağlık.
Neden sağlık konusunda para hesabı yapılmasın? Mesela on kere para ödenecek olsa hepsini bir kişi ödede sorun yok mu bunda? Her konuda olduğu gibi burda da suistimaller olabilir. Elinde parası yoktur vermez onu anlarım ama varsa neden bir taraf ödüyor sadece?

ya şey demek istedim aslında o sıra kardeşim evli olsaydı eşi karışsaydı falan.
benım kardeşim yurtdışında yasıyor hep ben baktım babama.
iş yeri izin vermeyince çalışmadım o ara.hep kemoterapide ben vardım yanında.
param olsa tabii istemem.ama bu durumda mesela evli olup eşi karışsa çok üzülürdüm
hep drlarla ben konuştum çok zor süreçti

Yapılmaz, sorun yok. Kimde varsa ve/veya kim ödemek istiyorsa o öder.

Devlet hastanelerinde ücretsiz yapılan ameliyatlara neden böyle paralar veriliyor anlayamadım. Gitsin devlette olsun, yerinizde olsam aynen bunu derim

Yapılmaz, sorun yok. Kimde varsa ve/veya kim ödemek istiyorsa o öder.
Katılmıyorum. Enayi bulmak isteyen çok olur. Benim için sağlık olmasındaki tek fark gerçekten verilmesi gerektiği. Başka gereksiz bir şey olsa hiç vermek istemem. Sağlıksa veririm ama enayi yerine konmayacak şekilde veririm. Karşıdakinde para yoksa o ayrı mesele

Katılmanız gerekmiyor zaten.

Kv biz aynı şehirde yaşarken bana da ağzının ucuyla söylemişti çocuğu getir ben bakayım diye ama şimdi onların evine gidiyor çocuk bakmaya yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…