Hataniz bastan anneniz evde oldugu halde karari ona birakmak olmus. Adam hazir müsaitmisiniz diye sordu hayir demek daha iyi olurdu. Uzadikca da surat asmissiniz. Ondan sa bastan hayir demek daha iyi. Kendinde ucuz bir yer ayarlardi belki veya baska akraba. Esiniz de durumu gördügü gibi birseyler ayarlamaliydi simdi konusmak yerine. Hastalik baska. Annenize acil sifalar dilerim. Cok gecmis olsun
Evet :) annem ne olacak ellerinden öperim dedi bende üstü kapalı bir şekilde söyledim aile bağlarımız zedelenmesin diye ama sağolsun duman ettiAnnem rahat edemez dediğin halde mi geldi size ?
Çok haklısınız ama maalesef ailelerle de evlenmiş oluyoruz biran kestirip atmak yerine durumu izah edip anlayış beklemiştim ama demek ki insanlarda anlayış kalmamış.Herkes kendim mutlu olayım gerisi ne olursa olsun diye düşünüyor sanırım.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimHataniz bastan anneniz evde oldugu halde karari ona birakmak olmus. Adam hazir müsaitmisiniz diye sordu hayir demek daha iyi olurdu. Uzadikca da surat asmissiniz. Ondan sa bastan hayir demek daha iyi. Kendinde ucuz bir yer ayarlardi belki veya baska akraba. Esiniz de durumu gördügü gibi birseyler ayarlamaliydi simdi konusmak yerine. Hastalik baska. Annenize acil sifalar dilerim. Cok gecmis olsun
Duygularım tam ifade ettiğiniz şekildeydi ama kırıp dökmeden anlayışla çözmeye çalıştım süreci.Gelip salonda kıvrılınca gayet normalmiş gibi delirdim.İkili ilişkilerde aileleri idare etmek çok daha zor maalesef.Çok teşekkür ederim sizeX abi annem hasta, ameliyatlı, kusura bakma misafir kabul edemiyoruz bu sefer. Bitti.
Diyeceğiniz buydu. Herhalde bu cümleden sonra gelemezdi.
Evet :) annem ne olacak ellerinden öperim dedi bende üstü kapalı bir şekilde söyledim aile bağlarımız zedelenmesin diye ama sağolsun duman etti
Sabah erkenden gitmesini söyledim zaten öperek kalktı gitti ama akşama kılıcımı kuşanmazsam bu durum sürer gider bu şekilde :)Keşke eşinde abinle beraber basıp gitseymiş.
Vallahi kusura bakmasın da eşin kalkıp Allah razı olsun demek yerine tavır yapıyorsa kendisi bilir
Sonuna kadar haklısın, fedakarsın suistimal edilmesine izin verme hemcinsim!Sabah erkenden gitmesini söyledim zaten öperek kalktı gitti ama akşama kılıcımı kuşanmazsam bu durum sürer gider bu şekilde :)
Çok haklısınızInsan aile baglarini düsünse "yenge zaten hasta annesine bakiyor, streslidir, gidip birde ben yük olmamam gerek" der. Bizim toplumda "amaaan aileyiz" diye hersey yapilir. Olmaz öyle
Sonuna kadar haklısın, fedakarsın suistimal edilmesine izin verme hemcinsim!
O çok yorulduğumun farkında alıp diğer eve götüreceğim hayatım dedi.Toparlandı acil ankaraya gitmesi gerekti.Sonra adam bende otele gideyim rahatsızlık verdim diye şişinince o da arada kaldı.Bende artık yeter diye oda da sıkıştırdım.Rahatsızlık verdim diye 50 kere söylüyorsa demek ki vermiştir.Biz İzmirde olmasak nereye sığınacaktı acaba ya dedim.Sabah 4e kadar idare et çıksın gitsin tamam dedi sinirlendi biraz.Kovalayım mı ne yapayım diye sitem etti.Kovala diyen yok en acil kimin ihtiyacı varsa ona yardım evinin süsü püsüyle ölmez olmazsa ameliyat bu dedim.Zaten o da bayılmıyor adam gamsız.İnanın çarşaf iş yemek bulaşık hizmet muhabbet.Sormuyor bile geliyorum alın beni eşimde işlerine bakamıyor taşınma dertleri bizi gerdi.Eşin ne dedi? Çok haklısın bu arada, eşinin tepkisini merak ettim.
Hazır çamaşır bulaşık hizmet varken neden yorsun ki kendini parası falan gider :) eşi 2 milyona yakın tadilat yapıp internet üzerinden ürünlerle parmak yoruyor bizde burda kölelik.Şimdi ne yaparsa yapsın dediğiniz gibi baştan nasıl başlarsa öyle giderçok çok haklısın bu ne ya otel mi burası
bir gün iki gün değil, onu da geçtim acil bir durum da yok
gitsin otelde kalsın