- 11 Şubat 2023
- 7.203
- 13.050
Niye kararı sana birakiyorum dedin ? Abi annem var ameliyatli müsait değil durumu kusura bakma deseydin?Merhabalar gerçekten kafayı yemek üzereyim 12 ağustosta eşimin abisi geldi bize kalmaya taşınıyorlarmış izmire 21 ağustosta gitti.Annemde o gittiği gün ameliyat oldu ve evime aldım.Pazartesi günü izmire gelebilirim taşınma işi için ustaları kontrole müsait misiniz dedi annemin resimlerini attım abi durum bu annem rahat edemez ama sen nasıl rahat edersin bilemiyorum sana bırakıyorum dedim kırmamak adına.Ve süreçte de eşi evden onu söktür bunu taktır ay o taktığın olmamış bidaha yaptır diye diye saldı eşini başımıza mobilya bakılıcak yardım ettim eşimin hatırına yüzlerce ürün attım en sonunda gene beğenmedi.Uzadıkça uzuyor eşimle rahatımıza ddüşkün bir çiftiz kısıtlandık çocuk bile yapmıyoruz özgürce biraz yaşayalım diye.Ve işin sonunda dün gece rahatsızlık verdim kusura bakmayın dedi eşim bağ evine götüreyim vs dedi otele gideyim ben hasta var dedi ee arkadaş dedik?Annem ciddi bir ameliyat atlattı kadının pansumanı ağrısı gece tuvaleti duşu vs yarı çıplak geziniyor ben sana 10 küsür gün baktım sabır gösterdim sizin yuvanız eviniz iyi olacak diye benim evim yuvam mı dağılsın.En sonunda suratımı sallandırdım sabah basmış gitmiş yeter yani.Eşimlede girdik birbirimize 10 gündür abini eyliyorum 1 haftadır hiç dinlenmeden bide hasta bakıyorum yeter anlayış biraz ya dedim.Ve babamda ameliyat olacak.Sağlık problemi olur evsiz barksız olur gene kapım açıktır herkese.Sinir sistemlerim darma duman oldu.Eşime normalde bu kadar sert konuşmam delirmem ama bıçak dayandı gırtlağıma.Saygısızlık yapmaktan hoşlanmıyorum insanlara üzülüyorum ama ben yanlış birşey mi yaptım.Vicdanen çok muhakeme ediyorum kendimle mental olarak tükendim birde bu çıktı başıma? Akşam eşimle ne olacak bilemiyorum