Su varki herkesin aile icinde olani disa yansitmasi beklenemez esime dediklerimi ona diyemem kadin hem benden buyuk hemde bilmiyorum neden ama esim ve esimin tum ailesi biraz cekiniyo ondan eserekli oldugu icin diye dusunuyorum ama dolayisiyle bende buraya yazdiklarimi ona direk soylemiyorum korkudan degil tabikide ama bilmiyorum o kadinla uzun muhabbetlere girmek istemiyorum herseyi abartiyo gitsem yuzume bakmiyo saka manasiyla laf sokuyo gitmesem herkese sikayet ediyo bize hic gelmiyo diye yanlizken hareketleri tavirlari baska kalabalik icinde baska davraniyoBen sizin bir önceki konumuzda o kadar kıyamet koparmaniza eşinizle o kadar tartışmaniza rağmen ikinci defa bir sözle nasıl tamam dediniz şaşırdım doğrusu.
Bana ilk evlendigimiz zamanlar bi kac kez sormustu ama yatili degil sadece sana biraksam bakarmisin diye ama ozamanlar calisiyodum ve bi gun tatilim oldugu icin hic ses etmiyodum kalip gidiyodu o konu oylece ama simdi bu zralar neden boyle israrci anlamadim dogul iznindeyim tm evdeyim ama bende disari cikiyorum kizimi gezdiriyorum yada biyerlere misafirlige gidiyorum iki hafta boyunca neden arkamfa bi cocukla geziyimki? Kendide gezdigi halde hemde ben gezdirecegime o gezdirsinKesinlikle haklısın. Yalan da söyleme. Acık acık söyle. Alamam benim De küçük çocuğum var de. Ne saçmalık. Bir zamanlar benimki de yapardı. Ve emir verir gibi. Sesim çıkmazdı. Bir iki söyledim bakamam diye olmadı bende bıraktım şimdi çıt yok. Sevgililer gününde bırakıp sinemaya gitmişti düşünebiliyor musun? Şimdi yapmıyor şükür
Esim abisiyle oyle biseyler alip karsilikli konuscak birisi degil dedigim gibi yas farki olunca insan pat diye soyleyemiyo ben burda icimden gelenleri yazdigim gibi eltime soylese ohoo kiyamet kopareşiniz ve eltinizle çözülecek bir durum göremedim ben.
eşiniz erkek kardeşini alsın karşısına konuşsun. derdi var çözemiyor belli ki size durum farklı şekilde yansıyor.
İstediği kadar büyük olsun söyle lafını mutlakaSu varki herkesin aile icinde olani disa yansitmasi beklenemez esime dediklerimi ona diyemem kadin hem benden buyuk hemde bilmiyorum neden ama esim ve esimin tum ailesi biraz cekiniyo ondan eserekli oldugu icin diye dusunuyorum ama dolayisiyle bende buraya yazdiklarimi ona direk soylemiyorum korkudan degil tabikide ama bilmiyorum o kadinla uzun muhabbetlere girmek istemiyorum herseyi abartiyo gitsem yuzume bakmiyo saka manasiyla laf sokuyo gitmesem herkese sikayet ediyo bize hic gelmiyo diye yanlizken hareketleri tavirlari baska kalabalik icinde baska davraniyo
Çok haklısın. İlerde nasıl olsa çalışacağım deme şimdiden tavrını koy. Ve alma. Otursun bi zahmet baksın çocuğuna sen daha lohusasın. Ben biraz katı düşünüyorum. Çünkü bu tarz insanlar taviz verdikçe daha fazlasını istiyor. Ailesi nasıl istemiyor onu da anlamadım. Annemleer ben tek gitsem kıyametı koparırlar nerde torunum diye.Bana ilk evlendigimiz zamanlar bi kac kez sormustu ama yatili degil sadece sana biraksam bakarmisin diye ama ozamanlar calisiyodum ve bi gun tatilim oldugu icin hic ses etmiyodum kalip gidiyodu o konu oylece ama simdi bu zralar neden boyle israrci anlamadim dogul iznindeyim tm evdeyim ama bende disari cikiyorum kizimi gezdiriyorum yada biyerlere misafirlige gidiyorum iki hafta boyunca neden arkamfa bi cocukla geziyimki? Kendide gezdigi halde hemde ben gezdirecegime o gezdirsin
Ben ne yapabilirimki annesi her cani istediginde bana gondermesi normalmi o bakmiyosa ben neden bakiyimBen gene soyluuyorum o cocuga cok uuldum bi tarafdan annesi bi tarafdan siz elinizle itiyorsunuz yazik yane scocouga
Aslinda kendimi yanlis anlattim orda sinirli olunca baya hirsli bi sekilde yazdim ama cocuha degildi o aslinda burda herkes ona uvey annelik yapmisim gibi gordu ama cocuk beni hala seviyo gelmek istiyo o gun kendi kizim hasta diye tepkim oyleydi dort gun kaldi kizimida aldim onuda aldim parka goturdum evde onun sevdigi seyleri yaptim kizim uyur uyumaz hemen yapiyimda yesin dedim kesinlikle kotu davranmam cocuklara yaramaz oldugu halde yaptim ayrica ama iki hafta cok fazlaO olay ayrı bu olay ayrı...
Ben bakamam abla hastalık sağlık da tabiki bakılır ama kusura bakma gittiğin yere götür çocuklarını dersin sorun çözülür
Oradaki durum sizin çocuğa öfke dolu oluşunuzdu alt tarafı bir gece için sanki yıllardır kalacak insana duyacağınız öfkeden fazlası vardı sizde...
Esinize soyleyin kardesiyle konussun cocuhu sevioz ama iste bakamiyoruz bizda falan yada karin ilgulenmiyor desin ama boyle ne itis kalkis ben kucukken annem calisiyordu evin anahtarini evde unuttum yengeme gitmistim yagmur yagiyordu bide yengem beni eve koymamisti hala unutmadim bunu... bu cocukda bunlari unutmazBen ne yapabilirimki annesi her cani istediginde bana gondermesi normalmi o bakmiyosa ben neden bakiyim
Cok entrikali guzel fikir valla Kadin diger cocuklarada oyle davranmasi haklisin derdimO çocuk kocanızın ilk evliliğinden falan olabilir bence belkide sizden gizliyotlardır ya da elti kadayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?