• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin 6 yasindaki yegeni ile ilgili konu acmistim..

bence konu sahibinin öteki konuda da kendini aklamaya ihtiyacı yok çünkü zaten orada bile haklı yani neden zorunlu bir durum olmadıkça kendisi bebeğine zor yetişirken başka birinin çocuğuna baksın?1 gün bile olsa ona danışılmamış yani bence yanlış.Çoğu kişinin haksız bulma nedeni kendini ifade ediş biçimiydi bence.

Çocuğun altını ıslatmaya bu yaşa kadar devam etmesinin nedeni çıktı ortaya , böyle bir anneyle gece büyük tuvaletini yapmaması mucize. Yazık günah çocuklara ya...

O 2 hafta da kalırsa bidaki gidişinde çocuk sizin olsun evlatlık verdim demezse iyi :deli:

Konu sahibinin kendini aklamaya çalıştığını düşünmüyorum,siyasete falan atılmıyacaksa eğer..

Eltinin problemli olduğu şurdan belli,6 yaşındaki çocuk altına kaçırmaz psikolojik nedenler yoksa eğer,zavallı çocuk bu kadar değersiz olduğu yerde neler yaşıyor kimbilir..

Bu arada baba figürü nerde çocuğu böyle sağa sola atılırken,oda dekormu yoksa sadece?

Şiddetle katılıyorum size.6 yaşındaki çocuğun altına kaçırması hiç normal değil ki annesi normal olsun.

eltin normal değil. eşiyle problemi var bence. ben yavruma hiç kıyamam o nasıl bırakıyor. hiç normal diil....

Şiddetle katılıyorum size.6 yaşındaki çocuğun altına kaçırması hiç normal değil ki annesi normal olsun.
Aynen.Kayserideki üvey anne şiddeti aklıma geldi,oda altına kaçırdığı için neler yapmıştı zalim kadın,inşallah böyle şeyler yoktur

Biraz abarti geldi ama eger cidden boyleyse psikolojim sorunlari olma ihtimali var. Yoksa normal bi anne al şunu gotur, tatilde bu sende kalcak gibi sifatlarla hitap etmez cocuguna. Esiyle mi problemleri var. Bence esinizle bu durumu konusun ben niye bakayim tarzinda degilde niye boyle yapiyor yengen bi sorunu mu var acaba. Bende acemiyim yanlis davranirim belki cocugun kalbi kirilir gibisinden yumusatin ki saldirganca algilamasin

Konu sahibinin kendini aklamaya çalıştığını düşünmüyorum,siyasete falan atılmıyacaksa eğer..

Eltinin problemli olduğu şurdan belli,6 yaşındaki çocuk altına kaçırmaz psikolojik nedenler yoksa eğer,zavallı çocuk bu kadar değersiz olduğu yerde neler yaşıyor kimbilir..

Bu arada baba figürü nerde çocuğu böyle sağa sola atılırken,oda dekormu yoksa sadece?
Baba fazla karismaz esinede karismaz cocuklarla ilgili gibi ama degil ellerine pahali tabletmeri verince onlara sevgisini gosterdigini saniyo

Aynen.Kayserideki üvey anne şiddeti aklıma geldi,oda altına kaçırdığı için neler yapmıştı zalim kadın,inşallah böyle şeyler yoktur

İnşallah yoktur ama çocuğunu evde yanında istemeyen.onsuz tatili daha rahat geçirebilecek olan bı anneden de emin olamıyorum. Bence olaya müdahale çok önemli. Konu sahibi bu konuya el atmalı bence. Hem kendisi içinde kalıcı çözüm olmuş olur.

eltin normal değil. eşiyle problemi var bence. ben yavruma hiç kıyamam o nasıl bırakıyor. hiç normal diil....
Esiyle tartisirdi bazen bizi o gun gorunce konusmazdi falan ama boyle cocuklarinada kizdigini yeni farkettim

eşinizin erkek kardeşi evde çocuklar olmayınca bir şey demiyor mu?
bilemedim, bir değişik geldi durum

Şuraya bi :oha: birakayim dedim... ilk konuda da hakliydin ki... bi daha sakın alma o cocuk sana kalacak haberin olsun. Ne rahat insanlar var ya cok sinirlendim :sinirli:

İnşallah yoktur ama çocuğunu evde yanında istemeyen.onsuz tatili daha rahat geçirebilecek olan bı anneden de emin olamıyorum. Bence olaya müdahale çok önemli. Konu sahibi bu konuya el atmalı bence. Hem kendisi içinde kalıcı çözüm olmuş olur.

Bende öyle düşünüyorum,konu sahibi vicdanlı bir insansan eğer lütfen çocukları gözlemle,izle ara sıra sorgula,anneni seviyormusun,sana hiç vurmuyor dimi ?diye..
Sen o gün ışık yanık,tv açık salonda,benim bebeğim başka türlü durmuyor,çocukda uyuyamıyor dediğinde benim içim acıdı,lütfen eşinlede konuş çocukları takip edin,eltinde de varsa bir sorun tedavi olsun
O çocuklara eltinin çocukları gözüyle değil,çocuk gözüyle bak lütfen..

Bende öyle düşünüyorum,konu sahibi vicdanlı bir insansan eğer lütfen çocukları gözlemle,izle ara sıra sorgula,anneni seviyormusun,sana hiç vurmuyor dimi ?diye..
Sen o gün ışık yanık,tv açık salonda,benim bebeğim başka türlü durmuyor,çocukda uyuyamıyor dediğinde benim içim acıdı,lütfen eşinlede konuş çocukları takip edin,eltinde de varsa bir sorun tedavi olsun
O çocuklara eltinin çocukları gözüyle değil,çocuk gözüyle bak lütfen..
Biraz sinirli bi tip ama oyle abarticak biseyler yapicani sanmiyorum

Ben sizin bir önceki konumuzda o kadar kıyamet koparmaniza eşinizle o kadar tartışmaniza rağmen ikinci defa bir sözle nasıl tamam dediniz şaşırdım doğrusu.

Bilemem okadar icli disli degilim

eşiniz ve eltinizle çözülecek bir durum göremedim ben.
eşiniz erkek kardeşini alsın karşısına konuşsun. derdi var çözemiyor belli ki size durum farklı şekilde yansıyor.

Kesinlikle haklısın. Yalan da söyleme. Acık acık söyle. Alamam benim De küçük çocuğum var de. Ne saçmalık. Bir zamanlar benimki de yapardı. Ve emir verir gibi. Sesim çıkmazdı. Bir iki söyledim bakamam diye olmadı bende bıraktım şimdi çıt yok. Sevgililer gününde bırakıp sinemaya gitmişti düşünebiliyor musun? Şimdi yapmıyor şükür

Back