Esimin 6 yasindaki yegeni ile ilgili konu acmistim..

inanmadım nedense. anne çocuğuna bunu alın mı diyor ?!
konu sahibi ya yalan söylüyor diğer konuda kendine çok yüklenildiği için kendini haklı konuma geçirmeye çalışıyor. yada gerçekten doğru söylüyor elti kafayı yemiş çocukları fazlalık olarak görüyor.

Siz haklisiniz. Eltiniz siyirmis kafayi ben cocuklarina cok uzuldum soyleleri anne olmasin ya.

Ben bu cocugu birakip kendi ailelerine gidenlerin ailesinide cözemiyorum, bir tanede bende var öyle elti, kendi annesine kardesine giderken cocugunu niye götürmezki bi insan? Benim annem beni almazdi sanirim eve cocuk yokken.

Esiniz ,eltinizin kocasi ile konussun ,
Karisiyla sorunlarini cozsun ,
Siz ,baskasinin cocuguna bakmak zorunda degilsiniz ,
Annesi babasi basinda cocuklarin

Eski konunuzu bilmem ama eltindeki bu rahatlık buradan battı bana !
GİTMEM çocuğuma bakarım ne munasebet ya eltim niye bakacakmış keyfi için insan nasıl bırakır çocuğunu ya başkasına
Yavrum ya çocuğa yazık günah .....

Bir günlüğüne de kalması saçmaymış.Siz ne olacak bir güncükten diyen misafir perverlere takılmayın.
Her iki seferde de siz haklısınız.
Kendi çocuğunuz olmasa dahi annesi olan bir çocuğa bakıcılık yapmak zorunda değilsiniz
Asla böyle bir mecburiyetiniz yok ASLA!
"Sende kalcak biliyon mu" filan derse bir daha "bende kalmayacak sen biliyon mu" deyin hiç çekinmeden
Ufak çocuğa da yazık annesi malmış babası da mı mal?
Çok kızdım..........

Yok artik yani sacmalik bu kadar benim 3 yasinda oglumla 5 aylik kizima bakarken canim cikiyo annem yalvariyo götüreyim büyüğü diye yinede yollamiyorum. Nasil rahatlik eltinizdeki anlamadım doğrusu

Hiç inandırıcı gelmedi.

Geçen defa çocuğun 1 gece kalmasına tahammül edemiyordunuz.

Ondan sonra annesi öyle istedi diye alıp 3-4 gün daha mı baktınız?

1 gece için evde kocasına o kadar söylenen, eltisine de söylerdi "ben bakamam, sen de bakamayacağın çocuğu doğurmasaydın o zaman" diye

Onceki konuyu bilmiyorum ama hakkaten tuhaf bi eltiye sahipsin yani bunu istemek bile tuhafken 2 hafta sende kalacak biliyorsun demi emrivakisi bu kadin hic normal degil

Annem olsa bakabilsem zaten kendim icin dogururdum derdi sende oyle de abla zaten iki taneye bakabilsem simdiden ikinciyi dusunmeye baslamistim de

Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele de kendi çocuğun çok küçükse ve emrivaki yapan saygısız bir eltin varsa hiç değilsin.
Burdaki seni haksız bulanlara da takılma emin ol o yorum yapanların %90 ı senin yerinde olsa o çocuğa bakmazdı.

bayağı bayağı kaşınmış eltiniz
haddini bildirin ve çocuğunu kendi götürsün bir zahmet

Çocuğa şimdi daha çok acıdım..

Eltinizin psikolojik sorunları mı var? Çocuğa çok acıdım şimdi
Depresyondayim diye calismiyo biraz titiz eserekli surekli temizlik yapmak istiyo cocuk oluncada evin temiz kalmasi pek mumkun olmuyo tabi ara sira boyle gonderiyo millete. Bana hic dememisti daha once surekli calisiyodum simdi dogum iznindeyim o yuzden galiba

Annem bizi kucukken hic biyere gondermemisti kendi gitmedigi surece bende asla bi saglik sorunum olmadigi surece birakmam birakirsamda bu kisi annem olur. Ben annemde ablamda kalicam diye cocugu biyerlere biraksam esim beni direk bosar

Herkes sizi eleştirmisti kendinizi ifade ediş biçiminiz biraz iticiydi.Sonuçta ben sizi haklı buldum kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.Yani gelsin ama yatıya kalmasının ne mantığı var zorunlu olmadıkça sizinde küçük bebeğiniz varken.Annesinin zaten tutumu çok yanlış.

Ben evlendigim ikinci ayinda gorumcemin iki cocuguna baktim yine olsa yine bakarim ama saglik sorunu varsa bakarim o kadar gun gorumcem dort gun hastanede yatmasi gerekiyodu oyuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…