Esimin 6 yasindaki yegeni ile ilgili konu acmistim..

Önceki konunuzu bilmiyorum ama geçerli bir sebebi yoksa kabul etmezdim bu kadarını daha yeni çocuğunuz olmuş zorlanma, alışma süreci, lohusalık var bir de başkasının çocuğuyla geçerli bir sebep yokken uğraşmak istemez kimse, saçmalık resmen. Direkt söyleyin, yüzsüzlük bu kadarı.

Haklısın

korkunc bu kadin cocuklari birakip kacar nasil annelik yahuu bu

ben de sizi haksız bulmuştum bir gün gelsin kalsın, ne olacak, diye düşünmüştüm ama eltiniz de abartmış. insan nasıl çocuğunu başından savmak ister anlayamıyorum gerçekten.

Ben eltime cocuk bırakmam çünkü kendi çocuğuna bakamayan benim cocuguma mi bakacak bırakamam ya ben kimseye iyi cesaret mis onda ki de seni ne yerine koymuş bilemedim canım ben bakmam de sen azıcık dişli ol kolay gelsin sana

Herseyi gectim her ne olursa olsun baskasinin cocugunun sorumlulugunu almazdim 1 gece bile olsa. Bisey olsa allah korusun her ihtimali dusunurum yatili olarak ne emanet ederim ne emanet alirim cok cok zorunlu bir durum olmazsa.

Diyecegim su ki bir daha asla kabul etmeyeceğini direkt soyle..

Kendi cocuguna bakmaktan acizmis eltin. Bu ne ya. Hadi bi iki gun anlarim da. Surekli cocugu senin ustune atmasi ne demek oluyo. Garezi falan var herhalde sana. Bu kadar kaldigi yeter hem cocuk da annesini istiyo artik falan de gecistir. Taviz verme hic.

Şimdi de eşinin silikliği. Kendine ve sana saygı duydurtmuyor. Çocuğun yine suçu yok. Ama seni anlıyorum artık.

Eltiniz belki de burayı okumuştur ve size gıcıklık olsun diye yapmıştırsize geçenki konuda da hak vermemiştim burda da vermiyorum buraya yazana kadar bunları gidip eltinizi karşınıza alıp konuşsaydınız nesi zor?madem bu kadar rahatsızsınız bu durumdan konuşmayı deneyin sonra devam ederse haksız mıyım diye sorarsınız ve şu konuyu 6 yaşındaki bi çocuk üzerinden açmaktan vazgeçin sizin sorununuz eltinizle olmalı!

valla km hgaklı kim haksız bilmiyorum. olan cocuga olmuş.
kocası ile konuşun. cocuga bu zarar da verir. ayrılsınlar yada cocukları babanneye veya anneye verilsin. bakımını biri üstlensin. minicik cocuk yaw...

Bi de eltinin şu tavrı beni çok sinir etti aslında, çocuğu bırakmak istemesinden ziyade.

Hani sizde kalsa bakar mısınız falan demiyor, zaten bakmak zorundaymışsın gibi "sende kalıcak biliyosun demi" "al şunu götür" tavrı çok sinir bozucu. Ne demek sende kalcak iki hafta biliyosun demi?

Yazık çocuk 6 yaşımda ve altına kaçırıyor eltiniz hiç iyi bakamıyor çocuklarına. Psikolojisi de sağlam değil anlaşılan fırsat buldukça çocuğu ona buna bırakıyor ortada sahipsizmiş gibi. Hadi birine bakamayacağını anladın kadın ne diye 2 yi doğuruyorsun hayret birşey. Neyse eltiniz anne olmayı becerememiş psikolojisi kaldıramamış ama sizin de yüreğiniz pek bir darmış. Kadının 2 aylık anneye çocuk vermesi kadar düşüncesiz birşey olamaz ama sizin de her kelimenizden sevgisizlik akıyor o kadar sevmiyorsunuz içinde bulunduğunuz durumu yani belki haklısınız ama bilemedim ben olsam böyle takılmazdım sanırım

Ben bu eltinin kocasını merak ettim.hic demezmi çocukları niye oraya buraya atıyorsun.

Eltinizin çok ciddi ruhsal problemleri var. Çocuklara acıdım...

Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama kimsenin çoçuğunda bir saat Bile bakmak zorunda değilsiniz. Cocuk cok büyük bir sorumluluk, kimse bu sorumluluğu almak zorunda degil.

Bazen bende eltilerimin tavrına sinir oluyorum kendi çocuğunu 75 yaşımdaki kaynanama her yaz baktırır ve kayınbabayla tartışırlar ki bu insanlar yaşlı kendileri bakamayınca kızımı çağırıp baktırırlar yada çocuk bize gelir biz bakarız ama ben eltime yatılı gittiğimde bir kahvaltı hazırlamaktan aciz bizde dışarda kahvaltımızı yaparız bazıları gerçekten küstah sırf çalışıyorlar diye böyle küstah ve saygısız olmak zorunda değiller ki ben onun çocuğuna yemekte hazırlıyorum zaten çocuğuda iyi yetiştirmemiş acaip görgüsüz para biriktirecek diye çocuğun gözünü doyurmamış

O ne demek ya kendisi iki hafta gidicek cocugu sana birakcak ? Ne diye dogurus bakamiycaksa dogurmasaymis siz niye onun sorumlulugunu alasiniz cok sacma yalan soylemenize de hic gerek yok. Acikca soyleyin.

ay yok artık sizene ki kabul etmeyin zorunluluk olsa neyse keyfe bak yaparken sana mı sormuş dişini göster artık cok mu gerekli hayatında

Hayır sen çok haklısın , 2 aylık kızın ile annesi hayatta ve sağlam olan bir çocuğa ne münasebet sen bakıyorsun? Yalnız yengem olacak kadın ya depresyonda ya da evden kaçacak bu nasıl birşey çocuğuna annelik yapmak ağır geliyor , çocuğa çok üzüldüm kuzum onun altına kaçırma sebebi de sevgisizliktir, bence kaynın veya kayınvaliden ile bir konuşun

Zaten bi ay sonra ise basliycam simdi beni kullandigi kadar kullanmak istedi biliuo cunki ben burda konustugum gibi ona konusamiyorum tuhaf bisey ama bilmiyorum icimden gelenleri ona soyleyemiyorum
Ya soukluk olmasin filan darginlik olur sonucta ben senin cocuna bakam gbi bsy desen bswer hic deme hep aradan syril kocanda farkinda sana hak weryor anladgm kadaryla.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…