Esimin 6 yasindaki yegeni ile ilgili konu acmistim..

Önceki konuyu bilmiyorum ama
Bu nasıl anne ?

şuan siz haklısınız da, valla iyi korumuşsunuz sükunetinizi, nedne yalan uyduruyorsunuz ki ya, ne münasebet al çocuğunu kardeşim derdim ben, sanki hatalı olan sizmişsiniz gibi, valla onun yüzsüzlüğü karşısında siz böyle mahçup hareket ettikçe daha çok bakarsınız o çocuğa

Evet yurt disinda yasiyorum nisan baslangici tatili var

Bende simdi kesmek istiyorum malesef gorumcem hic hayir diyemedigi icin yazil kendi cocuklari yetmiyomus gibi dugun olsun bayram olsun bide eltimin cocuklariyla ugrasiyo kardesim var isin icinde deyip goz yumuyo ama ben yapamiycal sonucta esimin abisinin karisi kisacasi didimin disisi

Zaten surekli bi yalan soyledikce istemedigimi anlar bazi arkadaslar yazmis al karsina konus diye ama oyle acik acik konusulcak bi karakter degil kendisi

Canım sen kime kendini ispatlamaya çalışıyorsun ki,benim de isim gücüm oluyor diye bir de burda kendini ispatlamaya çalışıyorsun..evde yatıyor dahi olsam alipta kimsenin çocuğuna sebepsiz yere bakmam hele ki eltimse

Üstüne basa basa,önceki konuda beni haksız görmüştünüzdür diyorsun ya o yüzden bu konuda haklı olduğunu duymak eltibe kızılmasını istediğin için YALAN söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…