Konu sahibinin kendini aklamaya çalıştığını düşünmüyorum,siyasete falan atılmıyacaksa eğer..
Eltinin problemli olduğu şurdan belli,6 yaşındaki çocuk altına kaçırmaz psikolojik nedenler yoksa eğer,zavallı çocuk bu kadar değersiz olduğu yerde neler yaşıyor kimbilir..
Bu arada baba figürü nerde çocuğu böyle sağa sola atılırken,oda dekormu yoksa sadece?
Aynen.Kayserideki üvey anne şiddeti aklıma geldi,oda altına kaçırdığı için neler yapmıştı zalim kadın,inşallah böyle şeyler yokturŞiddetle katılıyorum size.6 yaşındaki çocuğun altına kaçırması hiç normal değil ki annesi normal olsun.
Baba fazla karismaz esinede karismaz cocuklarla ilgili gibi ama degil ellerine pahali tabletmeri verince onlara sevgisini gosterdigini saniyoKonu sahibinin kendini aklamaya çalıştığını düşünmüyorum,siyasete falan atılmıyacaksa eğer..
Eltinin problemli olduğu şurdan belli,6 yaşındaki çocuk altına kaçırmaz psikolojik nedenler yoksa eğer,zavallı çocuk bu kadar değersiz olduğu yerde neler yaşıyor kimbilir..
Bu arada baba figürü nerde çocuğu böyle sağa sola atılırken,oda dekormu yoksa sadece?
Aynen.Kayserideki üvey anne şiddeti aklıma geldi,oda altına kaçırdığı için neler yapmıştı zalim kadın,inşallah böyle şeyler yoktur
Esiyle tartisirdi bazen bizi o gun gorunce konusmazdi falan ama boyle cocuklarinada kizdigini yeni farkettimeltin normal değil. eşiyle problemi var bence. ben yavruma hiç kıyamam o nasıl bırakıyor. hiç normal diil....
İnşallah yoktur ama çocuğunu evde yanında istemeyen.onsuz tatili daha rahat geçirebilecek olan bı anneden de emin olamıyorum. Bence olaya müdahale çok önemli. Konu sahibi bu konuya el atmalı bence. Hem kendisi içinde kalıcı çözüm olmuş olur.
Biraz sinirli bi tip ama oyle abarticak biseyler yapicani sanmiyorumBende öyle düşünüyorum,konu sahibi vicdanlı bir insansan eğer lütfen çocukları gözlemle,izle ara sıra sorgula,anneni seviyormusun,sana hiç vurmuyor dimi ?diye..
Sen o gün ışık yanık,tv açık salonda,benim bebeğim başka türlü durmuyor,çocukda uyuyamıyor dediğinde benim içim acıdı,lütfen eşinlede konuş çocukları takip edin,eltinde de varsa bir sorun tedavi olsun
O çocuklara eltinin çocukları gözüyle değil,çocuk gözüyle bak lütfen..
Bilemem okadar icli disli degilimeşinizin erkek kardeşi evde çocuklar olmayınca bir şey demiyor mu?
bilemedim, bir değişik geldi durum
Valla bi ay sonra ise basliyorum beni arasada bulamazO 2 hafta da kalırsa bidaki gidişinde çocuk sizin olsun evlatlık verdim demezse iyi
Bilemem okadar icli disli degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?