• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin 6 yasindaki yegeni ile ilgili konu acmistim..

Ben sizin bir önceki konumuzda o kadar kıyamet koparmaniza eşinizle o kadar tartışmaniza rağmen ikinci defa bir sözle nasıl tamam dediniz şaşırdım doğrusu.
Su varki herkesin aile icinde olani disa yansitmasi beklenemez esime dediklerimi ona diyemem kadin hem benden buyuk hemde bilmiyorum neden ama esim ve esimin tum ailesi biraz cekiniyo ondan eserekli oldugu icin diye dusunuyorum ama dolayisiyle bende buraya yazdiklarimi ona direk soylemiyorum korkudan degil tabikide ama bilmiyorum o kadinla uzun muhabbetlere girmek istemiyorum herseyi abartiyo gitsem yuzume bakmiyo saka manasiyla laf sokuyo gitmesem herkese sikayet ediyo bize hic gelmiyo diye yanlizken hareketleri tavirlari baska kalabalik icinde baska davraniyo

Kesinlikle haklısın. Yalan da söyleme. Acık acık söyle. Alamam benim De küçük çocuğum var de. Ne saçmalık. Bir zamanlar benimki de yapardı. Ve emir verir gibi. Sesim çıkmazdı. Bir iki söyledim bakamam diye olmadı bende bıraktım şimdi çıt yok. Sevgililer gününde bırakıp sinemaya gitmişti düşünebiliyor musun? Şimdi yapmıyor şükür
Bana ilk evlendigimiz zamanlar bi kac kez sormustu ama yatili degil sadece sana biraksam bakarmisin diye ama ozamanlar calisiyodum ve bi gun tatilim oldugu icin hic ses etmiyodum kalip gidiyodu o konu oylece ama simdi bu zralar neden boyle israrci anlamadim dogul iznindeyim tm evdeyim ama bende disari cikiyorum kizimi gezdiriyorum yada biyerlere misafirlige gidiyorum iki hafta boyunca neden arkamfa bi cocukla geziyimki? Kendide gezdigi halde hemde ben gezdirecegime o gezdirsin

eşiniz ve eltinizle çözülecek bir durum göremedim ben.
eşiniz erkek kardeşini alsın karşısına konuşsun. derdi var çözemiyor belli ki size durum farklı şekilde yansıyor.
Esim abisiyle oyle biseyler alip karsilikli konuscak birisi degil dedigim gibi yas farki olunca insan pat diye soyleyemiyo ben burda icimden gelenleri yazdigim gibi eltime soylese ohoo kiyamet kopar

Evet önceki yorumda bende seni haksız bulmuştum ama olay kendini aşmış artık bakamıyorsa niye doğurur bu millet anlamam kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil (hastalık vs olmadığı müddetçe)hem insana evladı yük olurmu yahu

Ben kimseye cocugumu emanet edemem cocuguna da bakmam hastalık ölüm gibi cok zorunlu hal yoksa
Keyfı bı sekılde cocugu eltıye bak dıye yollayan kadın bunu da yapar

Bunun sorumlulugunu almayın
Sıze akrabamın basına gelenı anlatayım
Kadın hakim yogun calısıyor annesıne kızım bugun sende kalabılır mı dıyor
Annane torunu uyurken bakkala gıdım dıyor hemen karsı sokakta pencereden baksan gorursun
Torun uyanıyor evde kımse yok korkuyor heralde cama cıkmıs cocuk aklı ne dusunduyse dusmus
Öldu cocuk
Kızda annesıne nasıl eve burakır bakkala gıdersın senın yuzunden öldü dıye küstü seneler gectı konusmuyorlar hala

Yanı dıyecegım o ki seytana keyıf gerek cocuk bu duser carpar hastalanır ölür neme lazım
Kımse cocugunu sıze bırakmasın kabul etmeyın

Su varki herkesin aile icinde olani disa yansitmasi beklenemez esime dediklerimi ona diyemem kadin hem benden buyuk hemde bilmiyorum neden ama esim ve esimin tum ailesi biraz cekiniyo ondan eserekli oldugu icin diye dusunuyorum ama dolayisiyle bende buraya yazdiklarimi ona direk soylemiyorum korkudan degil tabikide ama bilmiyorum o kadinla uzun muhabbetlere girmek istemiyorum herseyi abartiyo gitsem yuzume bakmiyo saka manasiyla laf sokuyo gitmesem herkese sikayet ediyo bize hic gelmiyo diye yanlizken hareketleri tavirlari baska kalabalik icinde baska davraniyo
İstediği kadar büyük olsun söyle lafını mutlaka
Bu insan senin ömür boyu akraban farkındasın değil mi
Deli biri belli ki kimse ona laf etmiyor
İlerde çok pişman olursun kendi akrabalarımdan biliyorum..

Ben gene soyluuyorum o cocuga cok uuldum bi tarafdan annesi bi tarafdan siz elinizle itiyorsunuz yazik yane scocouga

Bana ilk evlendigimiz zamanlar bi kac kez sormustu ama yatili degil sadece sana biraksam bakarmisin diye ama ozamanlar calisiyodum ve bi gun tatilim oldugu icin hic ses etmiyodum kalip gidiyodu o konu oylece ama simdi bu zralar neden boyle israrci anlamadim dogul iznindeyim tm evdeyim ama bende disari cikiyorum kizimi gezdiriyorum yada biyerlere misafirlige gidiyorum iki hafta boyunca neden arkamfa bi cocukla geziyimki? Kendide gezdigi halde hemde ben gezdirecegime o gezdirsin
Çok haklısın. İlerde nasıl olsa çalışacağım deme şimdiden tavrını koy. Ve alma. Otursun bi zahmet baksın çocuğuna sen daha lohusasın. Ben biraz katı düşünüyorum. Çünkü bu tarz insanlar taviz verdikçe daha fazlasını istiyor. Ailesi nasıl istemiyor onu da anlamadım. Annemleer ben tek gitsem kıyametı koparırlar nerde torunum diye.

O zamanda size hak vermiştim ben.

Başkasının çocuğu çok büyük bir sorumluluk. Sağlık problemi olsa anlarım.ama bunun dışında kimsenin çocuğunu kabul etmemek lazım.

Bin tane sorun çıkabilir ve her şey üstünüze kalabilir.

Kesin bir şekilde ret edin. Hepsi bu.

Üzüldüm çocuklara.

Bizde de var böyle yenge, tepemizde geziyor geldiğinden beri
Kimse de yenge alıngan olduğu için bir şey diyemiyor
Sen söyle lafını, ilerde çook pişman olursun ha fayda eder mi, etmez..
Git kadını döv veya aşağıla demiyorum, sakince açıkla kendini her seferinde

Kendini akilli sana salak modeli akilli geciniyo ama siz byle ses cikarmazsnz o alisr hep yollar ya ewde iki aylik bebek warken senin cocuhuna nye baksin ya sen anasimisin cocugun ay inanmyrm byle insanlara izin wermeyn alisir walahi yuzsuz gbi yollar bebekli kadin demeden yollams ya

gerçsekse bunlar eltin kafayi yemis
yurt disindasin galiba
yalanda soyleme git anana nisan da
ama hangi zaman yalan soyluycen, isi kokten çozmen lazim

Doğru olanı yapmışsınız,saksı mı bu? Al bunu götür sende kalsın,tatildede sende kalacak diyor?
Kalabilir mi der insan? Ayrıca 2 hafta nedir yahu minicik çocuk bu daha.
Kesinlikle kabul etmeyin. Çocuğunuda alsın gitsin nereye gidecekse.
Yalan söylemenize dahi gerek yok. Benim bebeğim var,ben ancak ona yetiyorum,bakamam deyip geçebilirdiniz. Bozulursa bozulsun yani. Zaten devamı gelecek açıkça söylemediğiniz için.

O çocuk kocanızın ilk evliliğinden falan olabilir bence belkide sizden gizliyotlardır ya da elti kadayı yemiş

O olay ayrı bu olay ayrı...
Ben bakamam abla hastalık sağlık da tabiki bakılır ama kusura bakma gittiğin yere götür çocuklarını dersin sorun çözülür
Oradaki durum sizin çocuğa öfke dolu oluşunuzdu alt tarafı bir gece için sanki yıllardır kalacak insana duyacağınız öfkeden fazlası vardı sizde...

O olay ayrı bu olay ayrı...
Ben bakamam abla hastalık sağlık da tabiki bakılır ama kusura bakma gittiğin yere götür çocuklarını dersin sorun çözülür
Oradaki durum sizin çocuğa öfke dolu oluşunuzdu alt tarafı bir gece için sanki yıllardır kalacak insana duyacağınız öfkeden fazlası vardı sizde...
Aslinda kendimi yanlis anlattim orda sinirli olunca baya hirsli bi sekilde yazdim ama cocuha degildi o aslinda burda herkes ona uvey annelik yapmisim gibi gordu ama cocuk beni hala seviyo gelmek istiyo o gun kendi kizim hasta diye tepkim oyleydi dort gun kaldi kizimida aldim onuda aldim parka goturdum evde onun sevdigi seyleri yaptim kizim uyur uyumaz hemen yapiyimda yesin dedim kesinlikle kotu davranmam cocuklara yaramaz oldugu halde yaptim ayrica ama iki hafta cok fazla

Ben ne yapabilirimki annesi her cani istediginde bana gondermesi normalmi o bakmiyosa ben neden bakiyim
Esinize soyleyin kardesiyle konussun cocuhu sevioz ama iste bakamiyoruz bizda falan yada karin ilgulenmiyor desin ama boyle ne itis kalkis ben kucukken annem calisiyordu evin anahtarini evde unuttum yengeme gitmistim yagmur yagiyordu bide yengem beni eve koymamisti hala unutmadim bunu... bu cocukda bunlari unutmaz

Önceki konunu da okudum onda da sen hakliydin bunda da sen haklisin. Sana mi guvenip dogurmus cocugu. Eltinde var bir tuhaflik

Acik acik soyle tepkini koy. Al gotur cocugunu ben bakici miyim de

Back