Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o gun bende baya sinirliydim konusmama dikkat edememistim kendimi anlatamamistim.Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele de kendi çocuğun çok küçükse ve emrivaki yapan saygısız bir eltin varsa hiç değilsin.
Burdaki seni haksız bulanlara da takılma emin ol o yorum yapanların %90 ı senin yerinde olsa o çocuğa bakmazdı.
Benden yasca baya buyuk oldugu icin saygisizlik yapmak istemiyorum hemde ben orda yanlis bisry soylesem ona bin katip herkese baska sekilde anlatir zaten fazlada ustunde durmadim israr etmez gibime geliyo ama iki haftalik tatil basladihinda yine sorucak diyede korkmuyorum degilKasten yapıyo belkide.. yoksa hangi kadın yeni doğurmus diğer bi kadına böyle yüklenir??
siz doğurmadan önce de gönderiyormuydu çocuğu sık sık..?
siz sustukca bu durumu kullanmaya devam eder en iyisi tepkinizi koymak gerekirse küs kalırsınız.. zaten ne konuşuyor ne bebeginizi merak ediyo ne bişey tek derdi çocuguna bakıcılık yapmanız
Niye kendinizi açıklıyorsunuz ki. Müsait değiliz deyin geçin. Yoksa burda daha çok elti konusu açacaksınız.arkadaslar gecen gunlerde esimin yegeni geldigi icin kizgindim kizim hastaydi ve cocukta altina yapiyo yerim yok nerde kicak vs. burdada neticede beni haksiz bulmustunuz bir gun idare etsen ölürmüsün, alt tarafi bi gece amma abartmissin, cocuga acidim, sen ne bicim insansin vs. Yazan cok olmust.
Herneyse arkadaslar bir gun kaldi ertesi sabahi kizim iyilesmisti ve sinirlerimde yatismisti hersey normaldi. Esimlede aramiz iyiydi kahvalti ettikten sonra cocugu evine goturduk yarin pazartesi okulu var. Gittik eltim yuzumuze bakmadi naptiniz nettiniz falan sordugu yok bizde esimle baktik birbirimize heralde biseye bozumdu dedik. Ben dedim neyse x abla biz gidelim sora gorusuruz diye. Bana bunu gotur dedi cocugundan icin. Iki uc gun kalsin sende okula giyilcek camasir veriyim dedi. Esimle biz soktaydik. Ben kotu bisey demek istemedim edim girdi araya yenge x goturemez sabahlari bizim kiz cok huysuz oluyo zaten uyku saati uyandirirsa tum gun burnumuzdzn getiriyo dedi oda ha oylemi iyi ozaman iki uc gitmesede olur okula dedi ve biz daha fazla israr edemedik aldik goturduk cocugu sonuc olarak dort gun bizde kaldi iki aylik kizimla eltimin cocugu arasinda kaldim. Kendiside meger dort gunlugune annesigilde kalmaya gitmis oglani bize kizinida gorumceme birakmis bunun ustune esimde itiraf etti o ilk gun cocuk falan aglamamis eltim demis x sunu alda gotur kafami dinleyim diye .
Ama esas sorun su, bi seferlik tm kaldi dort gun atlattim ama zor yani bi o cocukla ilgilenmek bide kendi kizimla yano hani gucumede gidiyo kendi annesi bakmazken ben eltimin cocuguna neden bakiyorum yorgun halimle? Yinemi ben haksizim cok merak ediyorum. Dun sabah goturdum fazla durmak istemedim kapidan ben gidiyorum dedim zaten alisveris fln yapicaktim hic sormuyo kizin nasil falan diye zaten onlari gectim ben kapiyi ortuo cikarken ardimdan gelmezmi ya x onumuzdeki ay iki hafta tatilde sizde durcak bu biliyon demi dedi benim sinirlerim zipladi gercekten belli etmedim ama. Yasadigim yerde nisan ayinda iki haftalik bi tatil var onu kastetti ama bende insanim disari c ikiyorum misafirlige gidiyorum annemlere gidiyorum arkadaslarim geliyo surek cocuk neden bende kalicak anlamiyorum sonra hayirdir noldu dedim belki saglik sorunu fln bisey der diye bekledim. Ya ablamlar davet etti kardeslerimle orda toplanicaz iki hafta orda kalcam dedi. Bende sonunda kaba olmiycal sekilde dedim yenge o iki hafta tatilde ben annemlere kalmaya gidicem dedim yalan soylemek zorunda kaldim o keyfine bakicak diye ben her gittigim yere eltimin cocugunu tasimak zorundamiyim?
Simdi soruyorum ben yinemi haksizim merak ettim?
Suanki halimle bakamam acik soylemek gerekirse hic bi sekilde tecrubem yok ve cok cabuk yorulan birisiyim evin temizligi ve kizimla bile ayni anda ilgilenemiyorum. Annemi ablami yada gorumcemi cagiriyorul bir iki saatlik yardima. Zamaninda hic sorumluluk almadim simdide onun zorlugunu cekiyorum, iki cocuk bianda bana fazla geliyo kizimla yavas yavas ogreniyorum herseyi bidahaki cocugada tecrubeli olurum diye umud ediyorumEltinizin normal olmadığı çok kesin. Bence anneme gideceğim vs diye yalan soylemeyin,bu sefer hep bahane uydurmak zorunda kalırsınız. Ben iki hafta yabancı çocuğun sorumluluğunu alamam deyin.
Ayrıca sizin kiziniz 6 yasina gelince bir kardesi olsa,ikisine birden bakamayacakmissiniz gibi hissettim. Cok abartılı konuşuyorsunuz
O bir gunluk diye almis gelmis sonradan foyasi meydana ciktiBen olsam çoktan bakamıcağın çocuğu niye doğurdun bana mı doğurdun derdim. Ayrıca kusura bakma da eşinin de hiç insafı yok mu hiç ni acımıyor size. Elalem kafa dinlesin diye sana çocuk baktırmak ne demek
Bi gün bile olsa bana danışmadan benim eşim bunu yapamaz. Bu işi sen çözemiyorsan eşin çözecek abisiyle otursun konuşsun mademO bir gunluk diye almis gelmis sonradan foyasi meydana cikti
Kesinlikle yok bende bu dogru. Ama benden 13 yas buyuk bide eltimin oyle bi konusma sekli varki surekli sozlerime dikkat etmeliyim lafi heran baska yerlere cevirir. Kizim iyilestigi icin moralim duzelmisti aslinda o geldigi ilk gunde kizim rahatsiz olmasi esimede kizmazdim ama uyku yorgunluk olunca insan catacak yer ariyoSende 4-5 gün annesi "okula gitmesin" dedi diye, esinle kuzu kuzu birbirinize bakip, çocuğu evine götürecek potansiyel hiç yok bacım, bir dahakine daha iyi yaz.
Benimle yas farki fazla olmasa cekinmem tak tak soylerim herseyi ama benden baya buyukNiye kendinizi açıklıyorsunuz ki. Müsait değiliz deyin geçin. Yoksa burda daha çok elti konusu açacaksınız.
Eski konunuza baktım, tüm mesajları okumadım ama orada da siz haklısınız. Allah korusun hastalık gibi önemli bir durum olmadıkça kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Amcası da yeğeni ile ilgilenmek istiyorsa yatağını da kendisi yapacak, böreğini de. Kucağında bebeği ile lohusa kadından beklenmez böyle şeyler. Siz de kocanızla da eltinizle de açık açık konuşun. Kendi bebeğime zor bakıyorum, kimse benden beklentiye girmesin diyin. Yoksa her seferinde bahane bulmak zorunda kalırsınız. Benim bildiğim lohusa kadının elinden iş alınır, daha da iş çıkarılmaz. Onlar yüzsüzse siz daha yüzsüz olun. Yoksa çok ezilirsiniz.O bir gunluk diye almis gelmis sonradan foyasi meydana cikti
Büyük olması herşeye tamam demenizi gerektirmiyor,ayrıca saygı hakedilir,büyük olması hakettiğini göstermiyor.Benimle yas farki fazla olmasa cekinmem tak tak soylerim herseyi ama benden baya buyuk