EŞİMİN 5 SENE ÖNCE ANNESİNE SÖYLEDİGİM ŞEYİ UNUTMAMASI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunu anlamıyorum. Sevmediğiniz bir aileden neden bu kadar beklenti içindesiniz. Ben sevmediğim birine yemek yapmayı bırak yüzünü bile görmek istemem. Eşinizin ailesine karşı bejlentinii minumuma inerse beklenti de olmaz

Sevmediğim bir aileden neden bu kadar beklenti içerisindeyim sorusuna Bir oğlu bir kızı var torunu engelli bana bir şeyler alsın demiyorum ama diğer iki torununa alırken bu çocukta yanındaysa Buna da almak zorunluluğu var kaç kat yabancı insan tanımadığı bir çocuk sevinsin diye bir şeyler alıp gönderirken buna alınmamazlık yapılamaz

Şu an size kabaca anlattığım konularda basit ve anlamsız gereksiz trip atmak için bahaneler arayan bir kimse olaraktan görünüyor olabilirim ama akraba eş dost tanıdık bizi bilenler kayınvalidemin ahlakını bilenler gelini Ve damadı ile olan iletişimini. bilenler Benim anlattığım konuya yüzde yüzlük bir haklılık Payı bırakıyorlar bana Tabii size davulun sesi hoş geldiğinden dolayı hüküm giydirecek konular ve insanlar arayişındasınız bazı kesiminiz bu şekilde empati yeteneğini yoksun insanlarla çevrili etrafımız bir kez daha bunu anlamış oldum

Yapmak zorundalar ya da değiller mesele onlar için bu değil. Yapmıyorlar ya beklentiye girmek sadece kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor. Yıllarca bu şekilde davranışlar ve bu davranışı malesef değiştiremezsin

8 yıldan beri yontamiyorum zaten heykeltıraş yapsam şimdiye Türkiye 1.ligi bendeydi ben ailemden annemden babamdan akrabalarımızdan ne gördüysem o türde yetişen bir insanım karşı taraf çok çok farklı davranınca Bir de akrabamız oluyor uzaktan yabancı bir insanda değil bu şekilde davranınca çok garibime gidiyor mesleği çok çok iyi olan bir insan olsan ya da maddi açıdan gelirin çok kuvvetli güçlü bir yerden maddi açısı iyi olan bir insan olsan seni el üstünde tutar hiç incitmez Bana davrandığı gibi davranmaz kimseye ya da oğluna ya da torununa el üstünde tutar Öylesi insanları arabasının markası ne evi var mı maaşı dolgun mu mesleğine bu ilgi alani

Cevap veremeyince neden hakareti tercih ediyorsunuz ? Büyük beyninizle yazsaydınız da öğrenseydik neymiş mesele Her konuda haklısın, kocan mükemmel biri, kv ve görümce ölsün yazsaydım eminim 4 köşe olurdunuz mutluluktan. Nedense gerçekleri duymaya tahammülünüz yok tabii.. Eşinizin ister ağzına, ister burnuna düşün ama tokat attı diye de kadınlara özel bir platformda bari kadına şiddete alkış beklemeyin. Gün gelir o tokat size patlar o zaman anlarsınız ne demek olduğunu

Edeplice yorum yaparsanız da bir daha banlanmazsınız. Hadi güle güle

Inanın ölsün gebersin gibi cümlelere 4 köse olacak bir insan değilim ben zaten engelli bir çocuğu ile imtihan olan bir anneyim bu tür cümleler beni mutlu etmez sayfama girip ilerilere gezince ne sıkıntılar yaşadım neler paylaştığımı görmüş olmanız lazım hakareti goren gozleriniz onlarida görür umarim kadına şiddeti destekledimi düşünülecek bir cümle kullandıgimi düşünmüyorum aşağılara inerseniz Eğer eşimin yaptığını doğru bulmuyorum diye bir cümlem var zaten işinize geleni rahatlıkla okuyor anlamlar çıkarıyor işinize gelmeyeni de anlamsız araştırıyorsunuz

Bazı konuların iç detayını bilmeden hüküm giydirmeyi çok seviyorsunuz

demişsinizde şunu merak ettim detayını bilmedikleri konuda nasıl yorumlar bekliyorsunuz? Neden böyle tepki verdiniz anlayamadım. Sizin yazdığınız kadarına kişisel yorumlarını katıp insanlar yorum yazıyor.

konumu kapatır mısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…