- 1 Aralık 2019
- 5.724
- 23.388
- 348
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
1 ay önce bir şalvar istedim dikmesini bana 3,5 metre gider fiyatı da 40 TL dedi fiyat biçti kızına öylesine yapıyor neyse tamam dedim parasını verdim aldım geçen hafta köylere böyle arabanın arkasında kıyafetçiler gelir belki bilirsiniz kız 200 TL'lik alışveriş yaptı annesinin üstüne borç sonra veririm der vermez hic kızıdır alır beni ilgilendirmez torunlarına kızını aldı kızının komşusuna da şalvarlık hediye aldı sıra benim oğluma geldi Ne alacaktın dedi babaannesi bir tişört alır herhalde dedim alamam da göremem de benim borcum çok dedi ama az önce 200 TL'lik kızı alışveriş yaptı yukarı çıkıp Cüzdanımı aldım Bana oradan bir tişört Oğluma da bir takım dedim Öfkemi anladı olsa gerek bunun kini ben alırım dedi oğlumdan için yok ben alırım dedim Görümcem oradan geldi Ben zaten bir hediye alacaktım Bunu ben alayım dedi ben benimkini ücretini ödeyip direkt yukarı çıktım Şimdi bana söyleyin dostlar bacılar ablalar Kız Kardeşler şimdi ben bu kadının 8 yıllık geliniyim ben buna ne yaptım da benim çocuğuma bana bu Öfkesi oğluna Öfkesi neden