• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİN 5 SENE ÖNCE ANNESİNE SÖYLEDİGİM ŞEYİ UNUTMAMASI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümce çay koymasını istiyorsa gidip abisine mi şikayet etmeli? Bunda nasil bir haklilik payi var
4 aylık hamile bir kadın hasta değildir siz misafirliğe gittiğinizde sadece oturur musunuz yoksa ev sahiplerine yardımcı olur musunuz ki görümcenin abisine şikayet etmesi normal vs dıyen bir cümlem yok. Hem belki yorulup abisine söylenmiştir yanlarınızda mıydı konu sahibi bile yokmuş yanlarında ki şikayet etti haklı demedim. Konu sahibi 4 aylık hamılıydım uzanmak için zaman aramış yani aklına gelmemiş. Ben abinin bir kadına vurmasına karşı haksızlık dedim zira konu sahibi o ara eşim haklı değil vs de dememiş dimi. Yani konuya göre yorum yapıyoruz. Kimseye yorum yaparken icazetname almam. Ki ben kv siz gelince kavga çıkıyor gelmeyin dediğim an hazır mesafe oluşmuş adım atmam kv evine sürekli burasınıda ironik buldum bu benim fikrim zevkler renkler tartışılmaz

Geçen yaz da tam köye gittik yemek yiyeceğiz gene menüde patlıcan yoğurtlaması var oğlum yemek esnasında sürekli su ister su sofrada yoktu eşim annesinden istedi annesi Telefonla konuşacağım diye kalkıp benim getirmemi istedi ya da eşimin Bundan dolayı da bir tartışma çıktı orada herkes dururken ben mi getirmem gerekiyor diyerek bir tartışma yaşadılar gene kalkıp suyunu alsana diyerekten bana çıkıştı gene
Neden koca kadın sizin çocuğunuza su getirmek için sofradan kalkıyor? Sizind de hatalı yanlarınız var, büyüğü kayınvalidenizde olsa da. Tabi sizin anlattıklarınız çerçevesinde.

Neden koca kadın sizin çocuğunuza su getirmek için sofradan kalkıyor? Sizind de hatalı yanlarınız var, büyüğü kayınvalidenizde olsa da. Tabi sizin anlattıklarınız çerçevesinde.
Çünkü o koca kadın mutfaktaydı sofradan kalkmadı daha sofraya oturmamış tı telefonla konuşuyordu mutfakta

Efenin_Annesi Efenin_Annesi kayinvaliden seni engelli cocugunla..ondan aldığın maaş ile vurduğunda soyledigin seyin arkasında durmamissin. Ozur dilemissin ..bu yuzden yaşadığınız olayda hatalı sen olarak zihinde semalasmissin. Obur yandan esin kizkardesine tartışma anında tokat atabilen bir adamsa zaten konuşarak problemleri çözebilen bir insan da degil demektir..çok birşey beleme yani

Bundan 5 sene önce Eşim bana yeni bir telefon almıştı Kayınvalidem de köyden o sırada bize kalmaya geldi engelli bir oğlum var Tanıyan arkadaşlar bilir 6 yaşında çocuğa dikkat et telefonda düşürmesin kırmasın diye sürekli uyarılarda bulunuyordu eşim Bir Sabah kahvaltı hazırlarken koltuğun üstünde unutmuşum telefonu Çocuk almış yere düşürmüş Eşim bana bağırdı söylendi sana demedim mi Dikkat et falan diye o sırada ben kahvaltı hazırlarken nasıl dikkat edebilirim aramızda bir tartışma geçti sorun eşimin bana bağırması değil Kayınvalidemin ya da görümcemin yanında bana şiddetli bir şekilde bağırmasına çok tepkiliyim zaten bunu onun yanında yapmış olması tartışma sebebi Eşim işe gittikten sonra çocuğu alıp yatak odasına geçtim oturuyordum Kayınvalidem kapıya vurup içeri girdi Sen ne yapmaya çalışıyorsun çocuktan engelli maaşı alınca özgüvenin mi geldi senin eşinle tartışacak bahaneler arıyorsun gibi çirkin sözler sarfetti o zaman annem dayım rahatsız diye İstanbul'a gitmek zorunda kaldı 1 aydan beri onu yanındaydı ve Oğlum büyük bir ameliyat geçirecek di onun stresi de vardı Anneme özlemimde vardı Bana kayınvalide olaraktan ya da bir anne olaraktan bu şekilde üstüme gelip söylenmesine Sinirlendim bir anda sen veya Kızın bize geldiğiniz zaman her daim bir tartışma çıkıyor bize gelmenizi istemiyorum diye bir cümle çıktı ağzımdan bana o cümleyi kullandıktan sonra babamı aradım annemi çağırdım İstanbul'dan koca kadın benimle tartışıyor Yoktan yere ona bir şey söylemediğim halde tartışmadigim halde Eşim işe gittikten sonra üstüme gelip bana çirkin çirkin sözler söylemeye başladı şimdi eşimle Gayet iyiyiz esime o cümleyi kullandigimi soyledim bana karşı bir şey söylemedi Çünkü annesinin ahlagını da az çok biliyor Nasıl bir kadın olduğunu aradan 5 yıl geçmesine rağmen kayınvalidemle ilgili bir şey olduğu zaman Sen kadını evden koymuşsun diye cümleler çıkıyor Ağzından ve bu beni rahatsız ediyor Sizce burada haklı olan ben miyim kayınvaliden mi ve birkaç daha konumuz var yorumlarınızı bekliyorum ona göre açıklıkta getireceğim
Yazar burda ne anlatmak istemiş? Hiçbir şey anlaşılmıyor. Tek anladığım kayınvalide, eşim domestos.

Efenin_Annesi Efenin_Annesi kayinvaliden seni engelli cocugunla..ondan aldığın maaş ile vurduğunda soyledigin seyin arkasında durmamissin. Ozur dilemissin ..bu yuzden yaşadığınız olayda hatalı sen olarak zihinde semalasmissin. Obur yandan esin kizkardesine tartışma anında tokat atabilen bir adamsa zaten konuşarak problemleri çözebilen bir insan da degil demektir..çok birşey beleme yani
Dün gereken konuşmayı yaptıktan sonra özrünü diledi eşim eşim ile bir problemim yok

Yazar burda ne anlatmak istemiş? Hiçbir şey anlaşılmıyor. Tek anladığım kayınvalide, eşim domestos.
Bunca okuyan arkadaş anlamış yorumla yazmışlar haklı gören var haksız gören var ama siz nasıl anlayamadınız anladığınız şey kayınvalide eşim Domestos ismim Ben de sizin yorumunuzdan hiçbir şey anlamadım

Bu sebepten dolayı eşim kardeşine tokat attı kız kardeşi aşağı indi ağza alınmayacak sözler söyledi kazalarda gidesin Ölesin geri zekalı hayvan eşime söylüyor böyle bir çay demleme konusundan dolayı benim çocuğumun doğumundan ne babaannesine halası yanındaydı ve doğuma 6 ay kalmış küstüğümüzde 4 aylıktı 6 ay boyunca ne beni aradılar ne sordular ne de bebeği sordular Şimdi soruyorum size ben bu kadına Çirkef bir gelin olmak istemiyorum ama beni öyle bir gelin yapma potansiyeline kendi sürüklüyor
Bı cay koyabılırdınız sızde esın tokat atms bıdd kıza

Bı cay koyabılırdınız sızde esın tokat atms bıdd kıza
Hanımefendi düzgün mi okumuyorsunuz ben mi anlatamıyorum benim haberim yoktu çay koy falan demedi bana Ben içeride uzanıyor dum gelip söylese neden koymayayim alti üstü Çaydanlığın altına su koyup ocağın altını yakacağım lütfen okurken ya düzgün okuyun ya da bu tür yorum yapmayın

İyi demişsin kız ağzına sağlık.Sende kayınvalıdenın sana soledıgı seylerı unutma.Çocugunuza acil şifalar diliyorum.Dilerım allahtan saglıgına kavusur.

Eşinize neden sesiniz çıkmıyor ben en çok oraya takıldım. Size annesinin yanında bağıran o, onun yanında bağırdı diye de kadını kovan siz.. Madem öyle kocanızı kovsaydınız evden. Siz kadın bana bunları dedi diye kovmamışsınız, siz gelince kavga ediyoruz seni istemiyorum evimde demişsiniz. Maaştan dolayı böyle konuşamazsın deseydiniz ve kovsaydınız haklı olurdunuz. Hoş ona da özür dileyerek büyük ihtimal eşinize korkunuza dilediniz onu da zaten haksızım demiş olmuşsunuz.

Kadının kızına ne yaptığı, torunlarına ne aldığı sizi bağlamaz. Siz misafirsiniz ne gelirse onu yersiniz.Kimseden beklentiniz olmasın. Mecbur değil tişört vs. almaya. Kendinize saçma sapan trip atacak yer arıyorsunuz resmen.

Kadın sofrada değilse de kalkın kendi çocuğunuza suyunu kendiniz alın. Farkındaysanız çocuk sizin zaten.

Kimse size çay demle demiyorsa da kalkıp yardım edecek bir şey var mı sorup, 2 işin ucundan tutun. 4 aylık hamilelik felç değil iş güç yapabilirsiniz. Ha bana kalırsa baya baya iş güç yapmayayım habire yatayım modundasınız. Görümce de ona sinirlenip böyle demiş. Eşiniz tam bir hödük kıza tokat atmış. Ona bile eşim haksız diyecek cesaret yok sizde. Başta da eşinize laf edemeyip kayınvalideyi kovmuştunuz. Su getirmedi diye eşinize değil de kvye kızmanız bile aynı. Bu kadar kocadan korkmaya, ağzına düşmeye gerek yok.

Eşinize neden sesiniz çıkmıyor ben en çok oraya takıldım. Size annesinin yanında bağıran o, onun yanında bağırdı diye de kadını kovan siz.. Madem öyle kocanızı kovsaydınız evden. Siz kadın bana bunları dedi diye kovmamışsınız, siz gelince kavga ediyoruz seni istemiyorum evimde demişsiniz. Maaştan dolayı böyle konuşamazsın deseydiniz ve kovsaydınız haklı olurdunuz. Hoş ona da özür dileyerek büyük ihtimal eşinize korkunuza dilediniz onu da zaten haksızım demiş olmuşsunuz.

Kadının kızına ne yaptığı, torunlarına ne aldığı sizi bağlamaz. Siz misafirsiniz ne gelirse onu yersiniz.Kimseden beklentiniz olmasın. Mecbur değil tişört vs. almaya. Kendinize saçma sapan trip atacak yer arıyorsunuz resmen.

Kadın sofrada değilse de kalkın kendi çocuğunuza suyunu kendiniz alın. Farkındaysanız çocuk sizin zaten.

Kimse size çay demle demiyorsa da kalkıp yardım edecek bir şey var mı sorup, 2 işin ucundan tutun. 4 aylık hamilelik felç değil iş güç yapabilirsiniz. Ha bana kalırsa baya baya iş güç yapmayayım habire yatayım modundasınız. Görümce de ona sinirlenip böyle demiş. Eşiniz tam bir hödük kıza tokat atmış. Ona bile eşim haksız diyecek cesaret yok sizde. Başta da eşinize laf edemeyip kayınvalideyi kovmuştunuz. Su getirmedi diye eşinize değil de kvye kızmanız bile aynı. Bu kadar kocadan korkmaya, ağzına düşmeye gerek yok.
Koca Benim koca ağzına düşerim sizi ilgilendirmez bu anlattığım detaysız konular ses kaydı atılacak bir durum olsa Ses kaydı at gönderecegim Tüm detayları gerçekliği ile anlatma amacıyla Siz ve sizin zihniyetiniz de ki insanlar sadece kabaca anlatılmış Bazı konuların iç detayını bilmeden hüküm giydirmeyi çok seviyorsunuz size mantıksız saçma gelen konular ince ayrıntısıyla yaşanmış olan olaylar basit ve ilgi çekici gelmeyebilir Ben burada Hey sana anlatıyorum da demiyorum hiç kimseye ilk defa bir konu açmışım yargılayacak ve hüküm giydirecek insanlar arayışında sınız küçük beyninizden öpüyorum sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back