EŞİMİN 5 SENE ÖNCE ANNESİNE SÖYLEDİGİM ŞEYİ UNUTMAMASI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 ay önce bir şalvar istedim dikmesini bana 3,5 metre gider fiyatı da 40 TL dedi fiyat biçti kızına öylesine yapıyor neyse tamam dedim parasını verdim aldım geçen hafta köylere böyle arabanın arkasında kıyafetçiler gelir belki bilirsiniz kız 200 TL'lik alışveriş yaptı annesinin üstüne borç sonra veririm der vermez hic kızıdır alır beni ilgilendirmez torunlarına kızını aldı kızının komşusuna da şalvarlık hediye aldı sıra benim oğluma geldi Ne alacaktın dedi babaannesi bir tişört alır herhalde dedim alamam da göremem de benim borcum çok dedi ama az önce 200 TL'lik kızı alışveriş yaptı yukarı çıkıp Cüzdanımı aldım Bana oradan bir tişört Oğluma da bir takım dedim Öfkemi anladı olsa gerek bunun kini ben alırım dedi oğlumdan için yok ben alırım dedim Görümcem oradan geldi Ben zaten bir hediye alacaktım Bunu ben alayım dedi ben benimkini ücretini ödeyip direkt yukarı çıktım Şimdi bana söyleyin dostlar bacılar ablalar Kız Kardeşler şimdi ben bu kadının 8 yıllık geliniyim ben buna ne yaptım da benim çocuğuma bana bu Öfkesi oğluna Öfkesi neden

Yorumunuzu beğeniyorum herkesin düşüncesi ve kişilik yorumlama şekli farklıdır biraz daha atları yenip diğer davranış şekillerini asagilara inip okumanızı tavsiye ederim

Koskoca adam kalkıp kendi aldın çocuğuna suyu. Surda bile annesini haksiz görmeniz. Hizmetçi mı o kadın. Eşinin eli ayağı yok mu, hadi sen çocuğa bakıyorsun almadın diyelim esin napiyor

Koskoca adam kalkıp kendi aldın çocuğuna suyu. Surda bile annesini haksiz görmeniz. Hizmetçi mı o kadın. Eşinin eli ayağı yok mu, hadi sen çocuğa bakıyorsun almadın diyelim esin napiyor
Biz salonda yemek yiyoruz kayınvalidem mutfaktaaydı O yüzden yemekten kaldırmadık kayınvalide mi mutfakta diye Ondan istedi

Yorumunuzu beğeniyorum herkesin düşüncesi ve kişilik yorumlama şekli farklıdır biraz daha atları yenip diğer davranış şekillerini asagilara inip okumanızı tavsiye ederim
Okusam da okumasam da dayağı haklı çıkaramaz hicbir şey.

Okusam da okumasam da dayağı haklı çıkaramaz hicbir şey.
Dayağı hiçbir şey haklı çıkarmaz Ben konu dışındaydım diyorum zaten dikkatlice okursanız konu dahilinde olsam müdahale ederdim konu dışındayım Ben neden tartıştıklarını da eve dönüş yolunda anlatti esim o şekilde öğrendim

Boşver in oda karı koca tartışmasına karışmasın

Tanıyan arkadaşlar yine bilir Kasım ayında Düşük yaptım tüp bebekle hamile kalmıştım köyde kilosundan dolayı düşük yaptı demişler ona bile ağzını açıp Yok hayır ondan dolayı değil doktoru ile görüştü olabilecek bir durummuş kilo ile ya da başka bir şeyle ilgili değilmiş bile diyememiş

Ya Ben istiyorum ki ne kayınvalidemle gelin kayınvalide gibi değil de anne kız gibi olmak istiyorum ama o hep bir negatif
Olamazsın elden ana elden kız olmaz yanlı davranmış tartışmada sizce bu kadından ana olurmu kaynana olur zorlamayın elinizde kalır

Ben eşimle kavga etsem zaten sinirli ve gergin olurum. Kendimi gidip yatak odasına kapatsam arkadan birisi gelip bana fırça çekmeye kalksa eşimle neden tartıştım diye onu orda parçalarım, kim olursa olsun.
Kendi annem bunu yapar mesela. Bana kızar her seferinde, çok çok sert tepki veririm. Ama kendi annem sonuçta bana kırılmaz. Öfkeliyken neden gelip sizi tahrik ediyor ki ? Siz kendi kendinize kavga çıkarmamışsınız eşiniz başlatmış. Oğluna kızsın madem.. Hep kadınlar yapıcı olmak zorunda çünkü!!!! İyi demişsiniz, kocanıza da söyleyin, çok öfkeliydim beni tahrik etti, ben sakinleşmek için kendimi odaya kapattım arkamdan gelip üzerime üzerime geldi diyin. Diğer meselelere de kafa yormayın, kızına ne yaparsa yapsın, oğluna da tavuk mu aldırıyor öküz mü aldırıyor, karışmayın, sinirlerinizi bozmayın.

Ne güzel yazmışsın Ellerine sağlık gerçekten hislerime tercüman oldugunu düşünüyorum

Haklı olduğunuz yerler var haksız olduğunuz yerler var. Engelli maaşına oğlunun kimse karışamaz. Ama kalkıp misafirliğe gittiğinizde oturup her şeyi karşı taraftan beklemek bana saçma geldi alt tarafı 4 aylık hamilesiniz hastalık mı bu hamilelik görümceniz alt tarafı bir çay koymanızı beklemiş belki yoruldu dimi. Kıza tokat atılmış kusura bakmayın bunun bir gerekçesi olmaz ama siz bunu anlatırken basit bulup eşinize görümcenizin laf saymasını önemsemişsiniz. Sizede laf sayıldığında sinirlenip kovmuşsunuz dimi orda da tokat var normal sinirlenilmesi Diğer konu ise evden kovduğunuz kişinin evine gitmenizi anlamadım ana kız olmak istiyorum diyorsunuz ama zaten kovmuşsunuz mesafe koymuşsunuz ne diye gidersiniz. Yok masada eşim su istedi kv den eşimde ben alamam falan bu kadın sizin hizmetçiniz mi suyunuzu bile ayağınıza getirsin burdan bile kavga çıkarılmış. Yok şu kıyafeti almadı yok bu mecbur değil ki kendi kızına almışmış alır yanı o onu bağlar size eşiniz alcak. Bunu tavuk istiyor vs ile kurtaramazsınız bir evebeyn evladından bir şey isteyebilir bu normal sonuçta zamanında verdiği emekler var bunlarıda hesab edin

Kv haksız, engelli maaşını kıskanacak kadar kötü kalpli.
Ben de bana söyleneni asla unutmam ama her durumda karşımdakine şunu bunu dedin demem. Yıpratır bu insanı konuş eşinle hak verir sana.

Ben genel olarak bütün konularda haklı olduğumu düşünüyorum bana gelip çay koy demedi ilk olarak buna açıklık getireyim benim olmadığım bir ortamda benim arkamdan eşime benim hakkımda bu tür şikayetlerde bulunuyor gelip bana söylemiş Zaten ben kalkıp çay koyarım Alt tarafı ne var çayın altına suyu koyup ocağın altını yapacaksınız ikincisi yorulmuş olsa misafirliğe gittiğimiz insanları toplayıp tekrar eve getirmez di üçüncüsü evinden kovduğun insanın evine gitmessin demissiniz olaydan sonra Çünkü aileler bir araya gelip konuyu kapatıldı olay çözüldü bende gereken özrümü diledim eşim ben alamam diye bir cümle kullanmadı dördüncüsü Kayınvalidem mutfakta diye ondan rica edildi emrivaki de kimse konuşmadı 5'incisi ise diğer iki torununa kıyafet alırken Benim çocuğuma Ben söylemeden alıyor olması gerekiyor çünkü o da torunu ve bir de özel bir durumu var engelli insanlar tanımadığı insanların Çocuğuna hediye alıp gönderiyor babaannesi almış çok mu

Sana hu cümleyi kurduğu zaman " az bile yapmışım, keşke daha önce yapsaydım " deyip pis pis gül.
İlk evlendiğimiz sıralar çekiniyordum ters bir şey söylemek istemiyordum ama oğlumun rahatsızlığı ortaya çıkınca engel durumu tahammülsüz bir insan haline donustum Beni kırıp incitecek ne yapıyorsa direk artık yüzüne söylüyorum

ıyıde yanlıs bırsey dememıssınız kı gorumce kayınvalıde koca ne hakla cocuk azarlar gıbı sızı azarlıyor kı zaten, kahvaltı hazırlayayım dıye cocukla kostururken dalgınlıgınıza gelmıs kazayla dusuredebılırsınız keyfı olarak tutup atmadınız ya al telefonunu basına çal deseymıssınız cok sessız bulmuslar sızı

geldıgınızde hep tartısma cıkıyor lafınızı cok yerınde ve dogru buldum terbıyesız adam annemı evden kovmustun dıyor bırde sinir oluyorum boyle tıplere
sımartmayın sunları gozunuzu seveyım

İki taraf da hatalı. Eski konuları tekrar tekrar önünüze getirmesi ne kazandırır? Ama siz de demek ki annesiyle ilgili bir şey söylüyorsunuz ki o da evden kovdun diyor. Olabilir insanlar anlaşamayabilir bu durumda yapılacak en iyi şey mesafe koymak. Bir de erkeğe ne olursa olsun annesini kötülememek gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…